Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφεντικο αμα τρωμε ψωμι απ την Τουρκια...
    γκ@μει η Τουρκια....χαχαχχαχαχαχααχ
    καλα δεν το λεμε και αναπτυξη να εχεις βιομηχανιες ξενες στην χωρα σου, επειδη εχεις φθηνα εργατικα χερια και μηδενικα εργατικα δικαιωματα!
    περα απο την πλακα, επειδη συνεργαζομαι με πολλα τουρκικα εργοστασια.

Οι ανθρπωοι εξελισσονται. Η τουρκια 5 χρονια πριν ηταν αλλη χωρα.
    Κανουν αλματα.

Βαριεμαι να γραφω τωρα. Ειμαστε 30 χρονια πισω. Ενω πριν μια πενταετια, ειμασταν Ευρωπαιοι και αυτοι βαρβαροι

2. The Following 3 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Skyline_IS (27-01-13), spar@ (27-01-13), Thomelef (27-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κανουν αλματα.

Βαριεμαι να γραφω τωρα. Ειμαστε 30 χρονια πισω. Ενω πριν μια πενταετια, ειμασταν Ευρωπαιοι και αυτοι βαρβαροι
    Δεν αντιλεγω αλλα οτι ανταλλακτικο/προιον εχω δει κατασκευασμενο στην Τουρκια ειναι λιγο χειροτερο απο Κινεζικο!
    αλλα σιγουρα εχω δει διαφορετικα πραγματα απ αυτα που ασχολεισαι Στρατο!
    Καμια Τουρκαλα θα μου φερεις?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αντιλεγω αλλα οτι ανταλλακτικο/προιον εχω δει κατασκευασμενο στην Τουρκια ειναι λιγο χειροτερο απο Κινεζικο!
    αλλα σιγουρα εχω δει διαφορετικα πραγματα απ αυτα που ασχολεισαι Στρατο!
    Καμια Τουρκαλα θα μου φερεις?
    Δεν ειμαι προαγωγος φιλαρακι.
    Το χω κανει και αυτο για συμπληρωμα εισοδηματος, αλλα κομμενα τα μπερεκετια

(αναθεμα αν κτλβς)

στη δικια μου δουλεια, εχω πελατες που ζητανε ποιοτητα. τα πραγματα αληθεια εχουν αλλαξει. ειναι τεραστια δυναμη.

παντως για να δειτε ποσο μπουφοι ειμαστε, εχουμε χωρες σαν την τουρκια, βουλγαρια και ρουμανια διπλα μας και η κυβερνηση πουλαει νταηλικι και βαζει τη θηλεια στο λαιμο ολων των ελ. επαγγελματιων.

χωρα συνταξιουχων θα καταντησει η ελλαδα

5. The Following 5 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (27-01-13), S8N (27-01-13), Skyline_IS (27-01-13), spar@ (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ειμαι προαγωγος φιλαρακι.
    Το χω κανει και αυτο για συμπληρωμα εισοδηματος, αλλα κομμενα τα μπερεκετια

(αναθεμα αν κτλβς)

στη δικια μου δουλεια, εχω πελατες που ζητανε ποιοτητα. τα πραγματα αληθεια εχουν αλλαξει. ειναι τεραστια δυναμη.

παντως για να δειτε ποσο μπουφοι ειμαστε, εχουμε χωρες σαν την τουρκια, βουλγαρια και ρουμανια διπλα μας και η κυβερνηση πουλαει νταηλικι και βαζει τη θηλεια στο λαιμο ολων των ελ. επαγγελματιων.

χωρα συνταξιουχων θα καταντησει η ελλαδα
    Αφεντικο οτι πεις...

7. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

StratosZ4 (27-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΞΥΠΝΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΞΥΠΝΑ !!!!!!

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ΔΕΝ ανήκουν στους εργαζόμενους που τα οδηγούν και τα συντηρούν, ΑΛΛΑ στον Ελληνικό λαό που τα έχει πληρώσει.

Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να κινηθούν ΑΜΕΣΑ !!!!! Οδηγοί με επαγγελματικά διπλώματα και μηχανικοί άνεργοι υπάρχουν πολλοί !!!!!!

"HELLO McFLY, ANYBODY HOME????????"

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ και προαστιακό μέχρι την Τρίτη

Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό και τρένα του ΟΣΕ, όπως αυτές είχαν προαναγγελθεί, αποφάσισαν σήμερα οι εργαζόμενοι όλων των σωματείων των μέσων μαζικής μεταφοράς μετά από μια μαραθώνια σύσκεψη, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη.

Έτσι, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα έως και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, όπως είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι στις Οδικές συγκοινωνίες (ΟΣΥ), ενώ τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργούν έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Επιπλέον, λόγω των κινητοποιήσεων στα τρένα, δεν θα πραγματοποιείται η διέλευση των συρμών του μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας» - «Αεροδρόμιο» έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ λειτουργούν κανονικά ενώ οι εργαζόμενοι στο μετρό έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης της κυβέρνησης για το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.

Η σημερινή συνεδρίαση έγινε σε κλίμα έντασης, καθώς πολλοί επέρριψαν ευθύνες σε συνδικαλιστές του μετρό για τους χειρισμούς τους στο θέμα. Πάντως, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την άρση της επίταξης στα μέσα σταθερής τροχιάς και συνεχίζουν να διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, οι οποίες θα αναγνωρίζουν τις εργασιακές τους ιδιαιτερότητες και όχι εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ , ο πρόεδρος του σωματείου τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ Απ. Ραυτόπουλος «πρέπει άμεσα, σήμερα να ξεκινήσει ένας πραγματικός και ειλικρινής διάλογος με την κυβέρνηση χωρίς προαπαιτούμενα, για την υπογραφή νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η τυφλή σύγκρουση δεν οδηγεί πουθενά».

9. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

joseph (27-01-13), Kostas_1 (27-01-13), S8N (27-01-13), Stathis (27-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανουν αλματα.

@@ ευρωπαίοι είμασταν τότε, @@ είμαστε και τώρα. νεάτερνταλ είμαστε, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας.

στάθη...οκ. πολύ ωραίο παράδειγμα τα δέντρα, αλλά τα δέντρα του σπιτιού σου είναι άμεσα συνδεδεμένα με σένα, όπως επίσεις και το γεγονός είναι στο σπίτι σου και τα κάνεις ότι θες...

τι γίνεται στην περίπτωση που τα δέντρα είναι έξω απο τις αυλές 10 σπιτιών, είναι έτοιμα να πέσουν, και ο μόνος που καταλαβαίνει ότι πρέπει να πληρωθεί κάποιος για να τα καθαρίσει είσαι εσύ ενώ όλοι οι άλλοι αδιαφορού???

στο τέλος, κάνεις ή δεν κάνεις τον μλκ να πληρώσεις εσύ το μάρμαρο, με είτε πληρώνοντας έναν μάστορα, είτε με το να ανέβεις εσύ ο ίδιος???

στο σπίτι του ο καθένας είναι νυκοκοίρης, και το αποτέλεσμα φαίνεται για το πόσο νυκοκοίρης είναι τελικά. το πρόβλημα όμως, είναι έξω απο το σπίτι μας, δυστηχώς, όπου εκεί είμαστε τελείως αδύναμοι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Skyline_IS (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανουν αλματα.

η Τουρκία έχει πολύ σοβαρή βιομηχανική δραστηριότητα για τα ευρωπαικά δεδομένα.
    Μιλάμε για εργοστάσια-πόλεις. Π.χ., πίσω απο τη Σμύρνη υπάρχει το λεγόμενο VESTEL city όπου παράγονται εκατομμύρια ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ετησίως, για πολλές "επώνυμες" -παραδοσιακά ευρωπαικές μπράντες με ποιότητα υψηλών ευρωπαικών προδιαγραφών (εμφανώς καλύτερα απο τα "καλά" κινέζικα).

Αλλά... στην Τουρκία μεσαία τάξη σχεδόν δεν υπάρχει...

13. The Following 7 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Bitz (27-01-13), deepBLUE (27-01-13), katsaraios (27-01-13), Konstantinos E60 (27-01-13), Kostas_1 (27-01-13), Panos 316T (27-01-13), Thomelef (27-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP