Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Αυτοί που ήδη έχουν μπει με αξιοκρατικά κριτήρια μέσω ΑΣΕΠ είτε με γραπτές εξετάσεις είτε με αντικειμενικά προσόντα τι να τους κάνουμε; Και αυτοί στον καιάδα;
    και βεβαια οχι.
    αυτο καταλαβες μετα απο τοσες εκατονταδες σελιδες που εχεις διαβασει εδω μεσα?

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bimmerm (27-01-13), gant (28-01-13), Monsta (27-01-13), Thomelef (27-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    και βεβαια οχι.
    αυτο καταλαβες μετα απο τοσες εκατονταδες σελιδες που εχεις διαβασει εδω μεσα?
    Αυτό που εσύ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν φταίει ο δ.υ. αλλά αυτός που τον διόρισε και αν είναι τεμπέλης και πληρώνεται πάλι δεν φταίει αυτός αλλά το σύστημα που βρήκε και κάποιοι το ΕΦΤΙΑΞΑΝ. Συμφωνώ με τον φίλο spar@.
    Εσύ όμως συνεχίζεις να τα βάζεις και με αυτόν που ΔΕΝ φταίει. Σε πολλούς αν δινόταν η ευκαιρία δεν θα έλεγαν όχι στο διορισμό τους.

4. The Following 3 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

gant (28-01-13), hades7 (27-01-13), Ptboul (28-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό που εσύ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν φταίει ο δ.υ. αλλά αυτός που τον διόρισε και αν είναι τεμπέλης και πληρώνεται πάλι δεν φταίει αυτός αλλά το σύστημα που βρήκε και κάποιοι το ΕΦΤΙΑΞΑΝ. Συμφωνώ με τον φίλο spar@.
    Εσύ όμως συνεχίζεις να τα βάζεις και με αυτόν που ΔΕΝ φταίει. Σε πολλούς αν δινόταν η ευκαιρία δεν θα έλεγαν όχι στο διορισμό τους.
    ΗΜΑΡΤΟΝ

Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό.

Δεν φταίει ο διορισμένος
    Φταίει αυτός που τον διόρισε ε ;;;
    Αυτός πως έφτασε να βρίσκεται σε θέση να διορίσει;
    αυτός που διορίστηκε τον ψήφισε με αντάλλαγμα το διορισμό....

Θα μου πέσουν τα μαλλιά!!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Monsta (27-01-13), Stathis (27-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΗΜΑΡΤΟΝ

Δεν φταίει ο διορισμένος

Φίλε μου εσύ ψηφίζεις από ιδεολογία; Ή περιμένεις οι κυβερνόντες να φτιάξουν τον τόπο. Ουτοπικό. Εσύ μην ζητάς χάρες για να δίνεις ψήφους αν θες. Άλλοι όμως ζητάνε. Στο στρατό δεν έχεις ακούσει για βίσματα; Ο καθένας ότι μπορεί κάνει για να περνάει καλά με τη λιγότεροη δυνατή προσπάθεια. Που ζεις; Σε κοινωνία αγγέλων;
    Και γιατί να μην ζητήσει κάποιος ρουσφέτι αν είναι να εξασφαλιστεί για όλη του τη ζωή; ΕΞΟΥΣΙΑ όμως δεν έχει, ούτε νομοθετεί.
    Αυτός λοιπόν που έχει την εξουσία στα χέρια του, αν θέλει να φτιάξει κάτι σε τούτο το ριμαδοτόπο και να αφήσει κάποιο έργο, δεν του κάνει το ΧΑΤΙΡΗ και αναλαμβάνει το όποιο κόστος.
    Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις; Τόσο;

8. The Following User Says Thank You to micz For This Useful Post:

hades7 (27-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

πραγματικα συμβαινει αυτο που λεει ο βαγγελης.
    Ημαρτον και ελεος ταυτοχρονα.
    ολοι μας δεν καταλαβαινουμε, μονο εσυ τα καταλαβες ολα...

φυσικα φταιει και ο υπαλληλος, το ιδιο με αυτον που τον διορισε.
    it takes two to tango.

δηλαδη δεν φταει ο κλεφτης που εκλεψε το πορτοφολι, φταιει αυτος που το αφησε πανω στο τραπεζι.
    χαχαχαχα ρε τι ακουμε σημερα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΗΜΑΡΤΟΝ

Δεν φταίει ο διορισμένος

Φίλε μου εσύ ψηφίζεις από ιδεολογία; Ή περιμένεις οι κυβερνόντες να φτιάξουν τον τόπο. Ουτοπικό. Εσύ μην ζητάς χάρες για να δίνεις ψήφους αν θες. Άλλοι όμως ζητάνε. Στο στρατό δεν έχεις ακούσει για βίσματα; Ο καθένας ότι μπορεί κάνει για να περνάει καλά με τη λιγότεροη δυνατή προσπάθεια. Που ζεις; Σε κοινωνία αγγέλων;
    εγω ψηφιζω απο ιδεολογια, απαγορευεται?
    φυσικα και περιμενω να φτιαξει ο κυβερνων τον τοπο, ποιος θα τον φτιαξει, εσυ?
    φυσικα και δεν ζηταω καμια χαρη για να δωσω ψηφο, αυτο ελειπε.
    ζηταω χαρη και κανω χαρη, η ψηφος δεν θεωρειται χαρη, ελεος πια.

Και γιατί να μην ζητήσει κάποιος ρουσφέτι αν είναι να εξασφαλιστεί για όλη του τη ζωή; ΕΞΟΥΣΙΑ όμως δεν έχει, ούτε νομοθετεί.
    μηπως επειδη δεν ειναι σωστο?

Αυτός λοιπόν που έχει την εξουσία στα χέρια του, αν θέλει να φτιάξει κάτι σε τούτο το ριμαδοτόπο και να αφήσει κάποιο έργο, δεν του κάνει το ΧΑΤΙΡΗ και αναλαμβάνει το όποιο κόστος.
    Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις; Τόσο;
    τι να καταλαβουμε ρε φιλε, οτι εχουμε μπλεξει με λαμογια που αλληκατηγορουνται τωρα που βουλιαξαμε για το ποιος φταιει περισσοτερο.
    μεχρι εκει το καταλαβαμε.
    εσυ το καταλαβες οτι ο κοσμος τα πηρε χαμπαρι ολα αυτα πλεον?

10. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bimmerm (27-01-13), Monsta (27-01-13), Thomelef (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε νομικούς όρους, γιατί αντιτίθεται στην ισονομία, βασική αξία της δημοκρατίας.

Σε όρους της πιάτσας, γιατί αν το κάνει ένας, να μην το κάνουν κι άλλοι? Ε, στο τέλος θα το κάνουν όλοι, άρα καταλλήγουμε σε ένα φαύλο κύκλο: Το κάνει ο ένας, το κάνουν και άλλοι, το κάνουν όλοι, υπάρχει πρόβλημα, αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, συζητάμε το πρόβλημα, καταλλήγουμε ότι φταίνει οι άλλοι.

Σε όρους απλούς, γιατί δεν είναι σωστό.

Προσωπικά, οι γονείς μου με μεγάλωσαν μαθαίνοντας με να παίρνω ότι αξίζω, ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα. Αν λοιπόν κάποιος θέλει να πάρει περισσότερα απ' ότι αξίζει, με τρόπο ανήθικο (στην καλύτερη των περιπτώσεων), γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι εντάξει με αυτό?

12. The Following 4 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Monsta (27-01-13), Ptboul (28-01-13), Thomelef (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε νομικούς όρους, γιατί αντιτίθεται στην ισονομία, βασική αξία της δημοκρατίας.

Σε όρους της πιάτσας, γιατί αν το κάνει ένας, να μην το κάνουν κι άλλοι? Ε, στο τέλος θα το κάνουν όλοι, άρα καταλλήγουμε σε ένα φαύλο κύκλο: Το κάνει ο ένας, το κάνουν και άλλοι, το κάνουν όλοι, υπάρχει πρόβλημα, αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, συζητάμε το πρόβλημα, καταλλήγουμε ότι φταίνει οι άλλοι.

Σε όρους απλούς, γιατί δεν είναι σωστό.

Προσωπικά, οι γονείς μου με μεγάλωσαν μαθαίνοντας με να παίρνω ότι αξίζω, ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα. Αν λοιπόν κάποιος θέλει να πάρει περισσότερα απ' ότι αξίζει, με τρόπο ανήθικο (στην καλύτερη των περιπτώσεων), γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι εντάξει με αυτό?
    γιατί εσύ μεγάλωσες με ηθική, απο ηθικό περιβάλον, και κατήντησες ηθικός.

τυπικά για τα δεδομένα της ελλάδος, είσαι και εσύ ένας απο τους μλκς, όπως και πολλοί άλλοι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

spar@ (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP