ελα ρε γιωργη, εισαι εξυπνο παιδι...
ελα ρε γιωργη, εισαι εξυπνο παιδι...
Χαλαρα Νινο![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Νυχτωμένοι είναι αυτοί που τα βάζουν με έναν τομέα, τον δημόσιο και νομίζουν ότι όλα τα υπόλοιπα γύρω τους δουλεύουν καλά και όχι παρασιτικά.
Όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι από τις δουλειές των συνεργείων, των μαστόρων και λοιπών ελεύθερων επαγγελματιών που είναι σωστοί στα ραντεβού τους, στην ποιότητα της δουλειάς τους, δεν σε γδέρνουν και τα δηλώνουν όλα στην εφορία.
Εδώ είναι που γελάμε φίλε μου...
εεεεεε ,υπαρχει μια διαφορα...αυτους αμα θελουμε παμε και τους πληρωνουμε![]()
Thomelef (26-01-13)
Ptboul (28-01-13)
εμάς πάντως ο δικός μας δήμαρχος τώρα που η χωματερή είναι κλειστή και γύρισε ένα φορτηγό σκουπίδια, στην ερώτηση μας που να τα στείλουμε, μας είπε...δεν ξέρω. και τι να τα κάνουμε του λέμε...φάτε τα μας είπε.
έλα να τα φάς εσύ ρε μλκ του είπα και το έκλεισα. και πληρώνουμε 700 αυρά τον μήνα δημοτικά τέλη.
φίλε μου, αν δεν είσαι ευχαριστημένος απο την δουλειά ενός ιδιώτη, πολύ απλά τον τιμωρείς με το να μην του ξαναδώσεις δουλειά, με το να τον δισφημήσεις σε όλους τους γνωστούς σου, ενώ αν δεν σου δώσει απόδειξη για την δουλειά που θα σου κάνει τον πατάς και μια καταγγελεία, και έχεις βηθήσει και για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
με την ΔΕΗ πχ που έτσι τους κάπνισε να σου χώσουν καπέλο 10% επιπλέον, άντε τράβα βρές το δίκιο σου. με το ΙΚΑ που υποτίθεται πληρώνεις για να έχεις ασφάλεια αλλά δεν σου παρέχει τπτ, να υποθέσω ότι και εκεί πάλι βρίσκεις άκρη. με τα ΜΜΜ που αν και καίγεσαι να πάς σαν άνθρωπος στην δουλειά σου, πάλι βρίσκεις άκρη.
μακρυά η λίστα φίλε μου...την καραμέλα της φοροδιαφυγής δεν την βαρεθήκατε πλέον? ειδικά όταν οι περισσότεροι που το λέτε συμφωνείτε με επαγγελματίες την μη έκδοση παραστατικού για να βγεί φτηνότερα η δουλειά???
συγκεκριμένα εσύ. πόσους έχεις καταγγείλει για μη έκδοση παραστατικού σε μια δουλειά που έχεις κάνει???να μην έχει υπάρξει ποτέ περιστατικό, δεν παίζει ούτε μία στο εκατομύριο. πότε λοιπόν κινήθηκες με το γράμμα του νόμου και να προβείς σε καταγγελία?
τα μαγαζιά πλέον έχουν αναρτημένο ταμπελάκι στα γραφεία - ταμεία, ότι ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει, χωρίς την έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού.
sympether with chiefτης
να αλλάξουμε όλοι !!!!
Ας κάνουμε τις επιλογές μας επιτέλους ακόμα και σαν ιδιώτες.
Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να πληρώσει ο ιδιωτικός τομέας, φόρους. Πρώτοι εμείς που πληρώνουμε φόρους θέλουμε ισότητα απέναντι στο νόμο και τον κάθε ανταγωνιστή. Ακόμα και αυτό δε γίνεται ο καθένας βρίσκει πάλι κάποιον δημόσιο λειτουργό (εφοριακό) να βολευτέι ο ίδιος και η τσέπη του λειτουργού. Τώρα αν κάποιος παίρνει μάστορα στο σπίτι του και ο μάστορας κλέβει το κράτος επειδή δεν κόβει απόδειξη.... μάλλον βοηθάμε και εμείς σαν ιδιώτες. Αν ο μάστορας δεν είναι καλός στη δουλειά του, θα τιμωρηθεί... αύριο δε θα βρίσκει μεροκάμματο. Με την υπερκατανάλωση είχαν γίνει όλοι μάστορες και "επαγγελματίες". Ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο. Αλλά για την απόδειξη φταίμε και εμείς.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
bimmerm (26-01-13)
Τα λέει ο Θωμάς, ο Στάθης, ο Κώστας και τόσοι άλλοι.... και πάλι πρέπει κάθε μέρα να πείθουμε όλο τον κόσμο.
Έτσι θα αλλάξει η Ελλάδα γμτ μου ;;;;