Αυτα ειναι απο ebay
![]()
Αυτα ειναι απο ebay
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-01-13 στις 07:36
Vassilis ///M (27-01-13)
aristent από τα ledakia δεν έπιανε καλά το ραδιόφωνο σου???άμα είναι έτσι ευχαριστώ αλλά θα κοιτάξω κάποιο άλλο κιτ....Μάρκο ωραίο αποτέλεσμα βλέπω αλλά το ενα δαχτυλίδι γιατί δεν είναι ολόκληρο???
Ναι,οντως απο τα λεντ δεν επιανε το ραδιο
εδω και το σχετικο θρεντ:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14317
....εχω Ε60 και φοραμε την ιδια λαμπα για τα angel eyes,ομως σε εμενα παρουσιασε αυτο το προβλημα,ενω στους υπολοιπους οχι(ισως να ηταν ακομη ενας και δεν θυμαμαι...)....στο θρεντ θα διαβασεις και σχολια που λενε για επικινδυνοτητα μεγαλυτερης ζημιας σε αλλα κυκλωματα(εγκεφαλος,τηλ/μος κλπ.)αν και δεν εχουν επιβεβαιωθει, απο τα παιδια που ακομη εχουν ή ειχαν για καιρο αυτες τις λαμπες.
Ομως αφου εισαι αποφασισμενος για λεντ,γι'αυτο σου προτεινα τα δικα μου,γιατι αν πας και για πιο πολλα βατ,η θερμοκρασια μπορει να ειναι μεγαλυτερη με καταστροφικες συνεπειες αναλογα με το χρονο χρησης τους.
Το θεμα μου δεν ειναι να τα "ξεφορτωθω" και να εχεις ζημια,αλλα να τα δεις και να βελτιωσεις το ηλεκτρονικο κυκλωμα τους, αν εχεις προβλημα....
....γι'αυτο ελεγα να τα δοκιμασεις πρωτα,γιατι απο φωτισμο θα μεινεις ικανοποιημενος, οπως και απο το κοστος, αγορα δικη μας 65ευρω,αλλα ακομη και με 10 ευρω donate δεν υπαρχει προβλημα.
ΥΣ...το εσωτερικο "δαχτυλιδι" εχει πιο εντονο φωτισμο επειδη "παιρνει" φως απ'αυθειας απο την λαμπα,ενω το εξωτερικο "παιρνει" φως απο φωτοδιοδο,φυσικα με καποιες απωλειες.![]()
aristent (27-01-13)
και εγω παιδια κανενα προβλημα με xenon angel eyes
θα ποσταρω καποια στιγμη φωτο και φωτο απο κουτι και απο τα eyes
τα τοποθετησε ηλεκτρολογος το Σεπτεμβρη,ηταν δωρο
aristent (27-01-13)
Ε 90 με εργοστασιακα rings και εβαλαλαμπιτσες τυπου xenon
εδειξε αρκετα,απο τα πιο ωραια μπαξιματα...