να το δουμε και αυτο καμια αντιρρηση, εξισου σημαντικο, δεν ειπα ποτε οχι, το αντιθετο.
ηδη μερικοι ειναι φυλακη, για τα ματια του κοσμου ( ; ), ισως, ειναι προοδος ομως.
κανενα τρωκτικο να παιρνει δρομο ομως δεν ειδα.
τωρα τα υπολοιπα για ξεπουληματα και παρομοιες συνδικαλοανοησιες τα ακουω βερεσε.
οκ να μην τα "ξεπουλησουμε" και να τα λυμαινεται μια καστα λιγων εκλεκτων, πολιτικαντηδων μαζι με τους πελατες-τσιρακια τους.
ειναι καλυτερο αυτο, βολευει οσους ευνοουνται, γι αυτο γινεται μαχη επιβιωσης ολων αυτων των παρασιτων.
αφου τοσα χρονια, πανω απο 30, υπαρχει εμπειρια.
το κρατος ειναι κακος επιχειρηματιας και κακος εργοδοτης (για τους εργαζομενους του ειναι ιδανικος βεβαια).
δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε δεν υπαρχει ουτε μια, ουτε μια λεω, δημοσια επιχειρηση που να εχει λειτουργησει σωστα.
τι αλλο περιμενουμε ακομα για να πεισθουμε?
φυσικα αυτο ενοχλει οσους εμαθαν να δουλευουν με ρυθμους δημοσιου τομεα, ειναι γεγονος κι εμενα θα με ενοχλουσε αν ημουν τρωκτικο.
θα μου παιρναν το φαϊ μεσα απο το στομα και θα αναγκαζομουν να δουλεψω με τους ιδιους ορους οπως ο υπολοιπος κοσμος, λιγο το εχεις αυτο?
το πως ενοχλειται ομως ο καθε βολεμενος μου ειναι τελειως αδιαφορο.
οπως και σε αυτον ειναι αδιαφορο πως τα καταφερνω να πληρωνω οτι μου ζηταει η συμμορια αυτη που κυβερναει εδω και 30 χρονια για να κραταει ικανοποιημενους τους πελατες-ψηφοφορους της.
αν θα γινουμε νιγηρια, αυτα τα εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες.
απο οσους κοπτονται για υποτιθεται για το λαο.
το καθε αποβρασμα συνδικαλΗστης αγωνιζεται υποτιθεται για να μην ακριβυνει το ρευμα, το νερο, τα εισητηρια, κλπ κλπ.
χοντρα ψεματα, μονο για τους εαυτους τους κοπτονται, θα χασουν τη μασα απο τα μαγαζια τους, ετσι θεωρουν την καθε δημοσια επιχειρηση, μαγαζι τους.
οποτε θελουν ανοιγουν, οποτε θελουν κλεινουν, ετσι γουσταρουνε.
ειδαμε και στον οτε που ειπατε, νιγηρια οι μισθοι των υπαλληλων στον κλαδο των τηλεπικοινωνιων, ξεπουληθηκαν οι συχνοτητες, οι τιμες ανεβηκαν, ο καταναλωτης δεν κερδισε, δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
ποσο μακρια ειστε νυχτωμενοι καποιοι...