Περιμένω φωτογραφίες να δω πως ειναι μπας και αλλάξω γνώμη...κάνε τέχνη!!!
Περιμένω φωτογραφίες να δω πως ειναι μπας και αλλάξω γνώμη...κάνε τέχνη!!!
Ρίξε μία ματιά και εδώ:https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...el+eyes&page=2
Αν και το θέμα αφορά led για angel eyes σε Ε90/Ε91 LCI (facelift), τα οποία έχουν διαφορετική λάμπα για τα angel eyes σε σχέση με το Ε92, ενδεχομένως να σε βοηθήσει.
Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τότε που έβαλα τα Led.
Σύγχρονο, καλαίσθητο και διακριτικό αποτέλεσμα (οι φωτογραφίες το αδικούν) και μεγαλύτερη φωτεινότητα των angel eyes ως φώτων θέσης
aristent (26-01-13)
aristent (27-01-13)
dafidack (27-01-13)
Όπως αναφέρω και στο thread μου, "Επειδή στην αρχή το φως που έδιναν τα leds ήταν σχετικά αδύναμο και χανόταν στο φως της ημέρας, αποφασίσαμε με τον τεχνικό που τα τοποθέτησε, να αφαιρέσουμε ένα τμήμα του kit (ουσιαστικά κάτι λαμάκια-βιδάκια που τελικά δεν χρειάζονταν κιόλας) και έτσι τα led ήρθαν πιο κοντά στα angel eyes, με αποτέλεσμα να δίνουν καθαρότερο και εντονότερο φως, αισθητό στο φως της ημέρας".
Τη μέρα και το σούρουπο φαίνονται κανονικότατα και ευκρινέστατα, χωρίς να τυφλώνουν όπως τα έντονα καγκουρο-led της Audi![]()
Το εγχειρήσατε δλδ? έχεις φωτό να δούμε τι βγάλατε?
Απλά βγάλαμε τα λαμάκια-βιδάκια που φαίνονται στη 2 φωτό και, αν θυμάμαι καλά, το χρυσό κομμάτι βιδώθηκε απευθείας πάνω στη βάση του φαναριού, που πατούσε πριν το εργοστασιακό ντουί με την απλή κίτρινη λάμπα αλογόνου.
Δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά είχε αισθητά πιο φωτεινό αποτέλεσμα, σε σχέση με τη στάνταρ (χωρίς λόγο περίπλοκη) συνδεσμολογία του kit.
(Επειδή προφανώς τα led για τα angel eyes του Ε92 είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έβαλα, γνώμη μου είναι να μη χαλάμε το θέμα του φίλου.Απλά έβαλα το link για να πάρει ιδέες και να δει κάποιες ενδεικτικές φωτό).
Ευχαριστώ.
Για E92 μιλάω και εγώ
Τέσπα θα δούμε αν πάρει τελικά τα 20W λογικά θα κάνουν δουλειά σε σχέση με τα δικά μας 10αρια...