sympether with chiefτης
Λίγες φορές είδα τέτοιο στο δρόμο... καλό είναι?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2686157/
αααααααααχ....
jkourkoulis (26-01-13), pilot (27-01-13), Thomelef (26-01-13)
Θωμά μιας και το δίνεις (και δεν θα σε αποτρέψω αυτή τη φορά *) βγάλε από την αγγελία το "3.91 διαφορικό" εάν είναι και πουληθεί να βολέψεις και κανένα πρώην συνάδελφο Μ3άκια που μπορεί (λέω τώρα εγώ) να το χρειάζεται το κοντό...
* δεν θα σε αποτρέψω γιατί όπως πολύ καλά είπες πλέον τα περισσότερα που πληρώνεις για να έχεις Μ3 τα δίνεις και ως αντάλλαγμα δεν παίρνεις τίποτα. pure taxes with no gains = μας πιάσανε μ@λ@κες![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
soc12r (26-01-13), Thomelef (26-01-13), Vassilis ///M (27-01-13)
επειδή θα το θελήσουν και άλλοι νάσο, δεν θέλω να μπώ σε τέτοια διαδικασία.
άσε που αν το βγάλω, θα πρέπει αυτός που θα το πάρει να μου στείλει το δικό του, και βαριέμαι τα τρεχάματα στα συνεργεία για άσκοπα βάλε βγάλε.
σάμπως νομίζεις θα πωληθεί???σε όποιον φίλο μου το είπα έβαλε τα γέλια, οπότε πιστεύω ότι πολύ πιθανόν να το πλερώσω το καπέλο, μιας και δεν γουστάρω με την καμμία να έχω τέτοιο εργαλείο και να μην μπορώ να το κουνήσω.
το είδα το έργο και παλαιότερα και δεν παίζει. είμαι σίγουρος ότι και ο γιάννης που κατέθεσε, είναι κάθε μέρα στο τσακ για να πάει στην εφορία και να τους πεί...τις πινακίδες ρε ******** μη σας ********* το σπίτι.
χαχαχαχαχαχαχα!!!
sympether with chiefτης
Όντως είναι πολύ δύσκολο να πουληθεί, εκτός κι αν το αποφασίσει κάποιος φίλος σου ή κάποιος από εδώ μέσα...αλλιώς όπως βλέπουμε πλέον τα γνήσια πωλούνται πιο φθηνά (καμία φορά) και πιο δύσκολα από τα χρέπια τις μετατροπές...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
nikos1400 (26-01-13)
Θωμά η κατάθεση έχει να κάνει με το φόρο πολυτελείας. Εγω γίαυτο κατέθεσα. Θα το κινησω φέτος για 7 μήνες δε με χαλάει. Έχω όμως να κινηθώ και αλλιώς.
Το κακό είναι ότι εάν το δώσεις, θα πρέπει να πάρεις κάτι άλλο να κυκλοφορείς. Θα βρίζεις, και θα αντικαταστήσεις τα έξοδα του με έξοδα αλλού αυτοκινήτου-μεταφορικού μέσου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ghost-rider (26-01-13), Thomelef (26-01-13), VanVIC (26-01-13)