Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν νομιζω να προχωρουσα σε αγορα JOM αλλα σε κατι επωνυμο φιλε μου..

ναι ειδα με μια γρηγορη ματια δεν υπηρχε τπτ για 4κυλινδρο..δεν ξερω θα δω πως θα γινει στην πορεια, ακομα δεν μου χρειαζονται για να ειμαι ειλικρινης. μπορει να φορεσω και κανενα ελατηριο 2-2.5 ποντους δεν θα πεθανουμε κιολας εαν δεν βρω η εαν οπως λες η bmw δινει κεφαλιες για να αγορασεις ενα σετ ελατηρια...να πανε να πνιγουν στη τελικη !!!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.επισης και εσυ το ιδιο να την χαρεις οσο πιο τσιλικια θελεις, ναι εχω μια σειρα για ολα μεσα στο μυαλο μου για το πως θα προχωρισω την τελειοποιηση(οσο μπορω) της μπεμπας..4 ποντοι και 3.5 μου φενονται πολλοι θα δω κατι σε 2-2.5 εκει γυρω θα παιξω μαλλον οταν θα βαλω αναρτηση. για τον προφυλακτηρα και το νυχι που αναφερεις πιο πανω ναι το εχει το νυχι μεσα στο σετ αλλα δυστηχως δεν πηρα γνησιο προφυλακτηρα αλλα ιμιτασιον ο οποιος ειναι ολοιδιος με τελεια εφαρμογη απλα σε οχι ιδιο υλικο κατασκευης.. για τα φαναρια θα σε στεναχωρισω μαλλον αλλα τα περιμενω σε νικελ με κιτρινα δαχτυλιδια μεσα( μου ειχε κατσει ωραια στο ματι απο παλια που τα ειδα)αλλα ακομα και να πρασινησουν εχω την εντυπωση οτι αλλαζουν ετσι δεν ειναι ...??καθολου δεν με κουρασες, ισα ισα που θελω να ακουω γνωμες γιατι βοηθανε πολλες φορες σε διαφορες επιλογες !!!
    ειναι γεγονος οτι τα εργοστασιακα δακτυλιδια κιτρινιζουν..και σε μενα αυτο ειχε γινει...ετοιμαζομαι να τα δωσω κομπλε τα δικα μου τα hella με ccfl λευκα δακτυλιδα και ξενον για οποιον τον ενδιαφερει γενικα ετσι για την ιστορια..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχουν aftermarket ελατήρια 2-2,5 πόντων...από 3-3,5 και πάνω.

Ή ρυθμιζόμενη κ κάνεις ό,τι θες....
    και ομως υπαρχουν της hr...hr oe sports Λεγονται για το ε36 με χαμηλωμα 2,5-1,2 εκατοστα...αλλα πολουνται μονο αμερικη...ευρωπη που εψαξα δεν υπαρχουν...ετσι πηγα σε μαμα μ-πακ που ναι και οεμ....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχουν aftermarket ελατήρια 2-2,5 πόντων...από 3-3,5 και πάνω.

Ή ρυθμιζόμενη κ κάνεις ό,τι θες....
    και ποια ειναι αυτα τα ελατηρια, και ποια ειναι προτεινομενα μαζι και με ποια αναρτηση ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο και χωρις προβληματα ??

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι γεγονος οτι τα εργοστασιακα δακτυλιδια κιτρινιζουν..και σε μενα αυτο ειχε γινει...ετοιμαζομαι να τα δωσω κομπλε τα δικα μου τα hella με ccfl λευκα δακτυλιδα και ξενον για οποιον τον ενδιαφερει γενικα ετσι για την ιστορια..

και ομως υπαρχουν της hr...hr oe sports Λεγονται για το ε36 με χαμηλωμα 2,5-1,2 εκατοστα...αλλα πολουνται μονο αμερικη...ευρωπη που εψαξα δεν υπαρχουν...ετσι πηγα σε μαμα μ-πακ που ναι και οεμ....
    τα δαχτυλιδια εαν κιτρινισουν αλλαζουν ετσι δεν ειναι ?? και ξαναειναι κομπλε μετα σωστα ??
    ρε συ λεωνιδα... με φτιαχνεις πρωτα που διαβαζω το μηνυμα και στο τελος σκας και το '' πωλουνται μονο στην αμερικη'' και με αποτελειωνεις... εσυ τι θα προτεινες για κατι που υπαρχει στην αγορα??? κατι σε σπορ ας πουμε...
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    2

Προεπιλογή

και ποια ειναι αυτα τα ελατηρια, και ποια ειναι προτεινομενα μαζι και με ποια αναρτηση ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο και χωρις προβληματα ??

τα δαχτυλιδια εαν κιτρινισουν αλλαζουν ετσι δεν ειναι ?? και ξαναειναι κομπλε μετα σωστα ??
    ρε συ λεωνιδα... με φτιαχνεις πρωτα που διαβαζω το μηνυμα και στο τελος σκας και το '' πωλουνται μονο στην αμερικη'' και με αποτελειωνεις... εσυ τι θα προτεινες για κατι που υπαρχει στην αγορα??? κατι σε σπορ ας πουμε...
    τα δακρυλιδια ναι αλλαζουν αλλα εκτος που θα σου κιτρινισουν σε κανα χρονο το θεμα ειναι πως φωτιζουν κιτρινο και αμα βαλεις κανα ξενον (εχουν προτζεκτορα αυτα) θα φαινεται καραγκιοζιλε για μενα...
    σου πα φιλε για αναρτηση...απεφυγε χαμηλωμα....
    μ-πακ μαμα ελατηρια με sachs advatage m-techniks-boge turbo και μ-πακ αντιστρεπτικες.....
    αμα τα αμορτισερ σου κρατανε ακομα αλλαξε για αρχη ελατηρια-αντιστρεπτικες και οταν κλασουν τοτε βαλε καποιο απο αυτα που σου λεω...
    μακρια απο σκληρες αναρτησεις...θα βλαστημας μετα...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα δακρυλιδια ναι αλλαζουν αλλα εκτος που θα σου κιτρινισουν σε κανα χρονο το θεμα ειναι πως φωτιζουν κιτρινο και αμα βαλεις κανα ξενον (εχουν προτζεκτορα αυτα) θα φαινεται καραγκιοζιλε για μενα...
    σου πα φιλε για αναρτηση...απεφυγε χαμηλωμα....
    μ-πακ μαμα ελατηρια με sachs advatage m-techniks-boge turbo και μ-πακ αντιστρεπτικες.....
    αμα τα αμορτισερ σου κρατανε ακομα αλλαξε για αρχη ελατηρια-αντιστρεπτικες και οταν κλασουν τοτε βαλε καποιο απο αυτα που σου λεω...
    μακρια απο σκληρες αναρτησεις...θα βλαστημας μετα...
    αφου δεν υπαρχει πουθενα για 4κυλινδρο... πλακα πλακα ποσο τα πουλαει η bmw.. αμα δεν βρω να μην βαλω καποιας αλλης μμαρκας ελατηρια και αναρτηση αυτη που λες μαζι με τις αντιστρεπτικες??
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

αφου δεν υπαρχει πουθενα για 4κυλινδρο... πλακα πλακα ποσο τα πουλαει η bmw.. αμα δεν βρω να μην βαλω καποιας αλλης μμαρκας ελατηρια και αναρτηση αυτη που λες μαζι με τις αντιστρεπτικες??
    Δημήτρη κανε υπομονή και όταν βρεις τα Μ πακ τα βάζεις. και γω το χαμηλωσα και μετά τα έβγαλα και έβαλα τα Μ πακ επειδή δεν έχουμε και τους καταλληλότερους δρόμους.

6. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

leo328 (28-01-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP