Aν σκεφτεσαι να προβεις στην αγορα της JOM δεν θα σου το προτεινα..
Δεν εμεινα ευχαριστημενος καθολου![]()
Aν σκεφτεσαι να προβεις στην αγορα της JOM δεν θα σου το προτεινα..
Δεν εμεινα ευχαριστημενος καθολου![]()
-------------------
Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις απο το car μεταχειρισμένα M-Pack για 4κύλινδρο. Μόνο ebay γερμανικό θα ψάχνεις ως εξής:
Μπαίνεις εδώ https://www.ebay.de/
Και πληκτρολογείς BMW E36 m federn και εύχεσαι να βρεις....για 6κύλινδρο υπάρχουν αρκετά, για 4κύλινδρο δύσκολα.
Επίσης ψάξε και με το BMW E36 m fahrwerk
Να ξέρεις ότι είναι παλιά και λογικά μπορεί να έχουν κάτσει λίγο και να έχεις μεγαλύτερο χαμήλωμα από 1,5 μπροστά και 1 πίσω.
Επίσης τα Μ πακ είναι πάντα μαύρα και για 4κύλινδρο συγκεκριμένα έχουν 4 πράσινες παύλες πάνω τους τα μπροστά και 3 τα πίσω νομίζω.
Για καινούργια αν θες, πάρε την BMW και ρώτα...και μετά θα καταλάβεις ότι δεν έπρεπε να πάρεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 25-01-13 στις 15:46
Ε36 M44Β19
Γεια σου φιλε να χαιρεσαι τη μπεμπα σου οπως εσυ θελεις φαινεσαι μερακλης και μεθοδικος. Στο θεμα αναρτηση προσωπικα εμενα το m pack φαινεται ψηλο. Ειναι ωραιο για ενα OEM louk(γνησιο louk) αλλα θα προτιμουσα κατι σε HR ελατηρια 3,5 ποντους ή eibach για πιο μαλακο εαν δεν κανω λαθος παλι 3,5 ποντους χαμηλωμα. Ειχα 2 Ε36 3,5 με 4 ποντους χαμηλωμα με m pack προφυλακτηρα εμπρος και δεν εβρισκα πουθενα. Εαν ηταν να βρει καπου το αμαξι πρωτα εβρισκε το σασι και μετα ο προφυλακτηρας. Επισης αν βαλεις m pack προφυλακτηρα μπροστα να βαλεις και το ματ το νυχακι μπροστα, εκτος του οτι ειναι πιο ομορφο και πιο αγριο ειναι το πρωτο που ερχεται σε επαφη με το δρομο, οποτε λειτουργει σαν προστατευτικο. Για τα φαναρια που ανεφερες πιο πανω πολυ καλη επιλογη τα angel eyes της hella, ειναι ενα κοσμημα για αυτο το αμαξι, μιας και τα εργοστασιακα φαναρια υστερουν σε φωτισμο. Μια μικρη παρατηρηση για τα φαναρια προτιμησε να τα παρεις καινουρια γιατι με τον καιρο τα δαχτυλια τους "πρασινιζουν" και με μαυρο φοντο (οχι νικελ) κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ομορφα και θα δεσουν ωραια με το μαυρο του αυτοκινητου σου. Α και οτι βαζεις απο προφυλακτηρες μονο γνησια οχι πολυεστερικα κτλ. Αυτα απο μενα ελπιζω να μη σε κουρασα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 25-01-13 στις 15:50
quattro ist fur sissies
δεν νομιζω να προχωρουσα σε αγορα JOM αλλα σε κατι επωνυμο φιλε μου..
ναι ειδα με μια γρηγορη ματια δεν υπηρχε τπτ για 4κυλινδρο..δεν ξερω θα δω πως θα γινει στην πορεια, ακομα δεν μου χρειαζονται για να ειμαι ειλικρινης. μπορει να φορεσω και κανενα ελατηριο 2-2.5 ποντους δεν θα πεθανουμε κιολας εαν δεν βρω η εαν οπως λες η bmw δινει κεφαλιες για να αγορασεις ενα σετ ελατηρια...να πανε να πνιγουν στη τελικη !!!
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.επισης και εσυ το ιδιο να την χαρεις οσο πιο τσιλικια θελεις, ναι εχω μια σειρα για ολα μεσα στο μυαλο μου για το πως θα προχωρισω την τελειοποιηση(οσο μπορω) της μπεμπας..4 ποντοι και 3.5 μου φενονται πολλοι θα δω κατι σε 2-2.5 εκει γυρω θα παιξω μαλλον οταν θα βαλω αναρτηση. για τον προφυλακτηρα και το νυχι που αναφερεις πιο πανω ναι το εχει το νυχι μεσα στο σετ αλλα δυστηχως δεν πηρα γνησιο προφυλακτηρα αλλα ιμιτασιον ο οποιος ειναι ολοιδιος με τελεια εφαρμογη απλα σε οχι ιδιο υλικο κατασκευης.. για τα φαναρια θα σε στεναχωρισω μαλλον αλλα τα περιμενω σε νικελ με κιτρινα δαχτυλιδια μεσα( μου ειχε κατσει ωραια στο ματι απο παλια που τα ειδα)αλλα ακομα και να πρασινησουν εχω την εντυπωση οτι αλλαζουν ετσι δεν ειναι ...??καθολου δεν με κουρασες, ισα ισα που θελω να ακουω γνωμες γιατι βοηθανε πολλες φορες σε διαφορες επιλογες !!!![]()
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
ειναι γεγονος οτι τα εργοστασιακα δακτυλιδια κιτρινιζουν..και σε μενα αυτο ειχε γινει...ετοιμαζομαι να τα δωσω κομπλε τα δικα μου τα hella με ccfl λευκα δακτυλιδα και ξενον για οποιον τον ενδιαφερει γενικα ετσι για την ιστορια..
και ομως υπαρχουν της hr...hr oe sports Λεγονται για το ε36 με χαμηλωμα 2,5-1,2 εκατοστα...αλλα πολουνται μονο αμερικη...ευρωπη που εψαξα δεν υπαρχουν...ετσι πηγα σε μαμα μ-πακ που ναι και οεμ....
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
και ποια ειναι αυτα τα ελατηρια, και ποια ειναι προτεινομενα μαζι και με ποια αναρτηση ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο και χωρις προβληματα ??
τα δαχτυλιδια εαν κιτρινισουν αλλαζουν ετσι δεν ειναι ?? και ξαναειναι κομπλε μετα σωστα ??
ρε συ λεωνιδα... με φτιαχνεις πρωτα που διαβαζω το μηνυμα και στο τελος σκας και το '' πωλουνται μονο στην αμερικη'' και με αποτελειωνεις... εσυ τι θα προτεινες για κατι που υπαρχει στην αγορα??? κατι σε σπορ ας πουμε...
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
τα δακρυλιδια ναι αλλαζουν αλλα εκτος που θα σου κιτρινισουν σε κανα χρονο το θεμα ειναι πως φωτιζουν κιτρινο και αμα βαλεις κανα ξενον (εχουν προτζεκτορα αυτα) θα φαινεται καραγκιοζιλε για μενα...
σου πα φιλε για αναρτηση...απεφυγε χαμηλωμα....
μ-πακ μαμα ελατηρια με sachs advatage m-techniks-boge turbo και μ-πακ αντιστρεπτικες.....
αμα τα αμορτισερ σου κρατανε ακομα αλλαξε για αρχη ελατηρια-αντιστρεπτικες και οταν κλασουν τοτε βαλε καποιο απο αυτα που σου λεω...
μακρια απο σκληρες αναρτησεις...θα βλαστημας μετα...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
leo328 (28-01-13)