Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο wheelman φίλε έχω GT 5 σου κάνει????? Πέραν της πλάκας, να γίνει άμεσα το μπάξιμο γιατί σκουριάζουμεεεεεε άντε μπας και ανέβει η ρημάδα η ψυχολογία Θα γινει την Κυριακη πριν κατεβει ο Τουμπας ,φτανει να μας πει καποιο παληκαρι την συνδεσμολογια.. Πανοοοοοοοοοοοο
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Θα γινει την Κυριακη πριν κατεβει ο Τουμπας ,φτανει να μας πει καποιο παληκαρι την συνδεσμολογια.. Πανοοοοοοοοοοοο ποιο ειναι το τηλ της αντιτρομοκρατικης ειπαμε....
katsaraios (26-01-13), toubas (26-01-13), trueno (26-01-13), wheelman (26-01-13)
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Θα γινει την Κυριακη πριν κατεβει ο Τουμπας ,φτανει να μας πει καποιο παληκαρι την συνδεσμολογια.. Πανοοοοοοοοοοοο ΠΟΥ Θα γινει το ολο εγχειρημα;; αν δεν εχω δουλεια να παρω τον καφεμου και να ερθω να χαζευω..
Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 ΠΟΥ Θα γινει το ολο εγχειρημα;; αν δεν εχω δουλεια να παρω τον καφεμου και να ερθω να χαζευω.. Αν δεν αλλαξει κατι θα κατεβουμε Πειραια στο Wheelman-garage το μεσημερακι να σε παρω τηλεφωνο αν το σιγουρεψουμε?
Κανονισμός του Φόρουμ