Δεν ξερω τι να πω.. ίσος να έχεις κ δίκιο.. που ελπίζω να μην έχεις xD
κλειστρο πορτας συνοδηγου
χαιρετω τωρα ,παω στην συναντηση πρωτεινης
τούρμπο και πράσινα άλογα
Leonidas_E39 (25-01-13)
Αύριο.. Αύριο θα γίνει η δουλεία που θα ξηλώσω της ταπετσαρίες θα ρίξω μια ματιά κ θα σας ενημερώσω..!
Σήμερα είμαι για κράξιμο ναι είμαι.. Όταν πήρα το αμάξι που λέτε είχα ελενξει όλα τα υγρά. "ντεμεκ" κ σήμερα το πρωί που πήγαινα την γυναίκα στην δουλειά άκουσα κανα 2 φορές ενα σφύριγμα ήταν για 2 δεύτερα νταξ δεν έδωσα κ μεγάλη σημασία αλλα στην πρώτη καλή στροφή που πήγα να πάρω, το τιμόνι βάρυνε απότομα "να πω την αλήθεια το γέμισα το βρακάκι μ xD" τέλος πάντων πήγα την γυναίκα στην δουλειά, γύρισα κ με το που πήγα να παρκάρω πάλι μου έκανε το ίδιο.. κ μετά απο λίγο άγχος θυμήθηκα τα υγρά για το τιμόνι :/ τα ελενξα που λέτε κ αν και έχει μέσα ο δείκτης δεν ακουμπάει καν. Τώρα ερώτηση μήπως ξέρει κανείς πιο υγρό να αγοράσω για συμπλήρωση?
Λοιπόν θα ήθελα να κλείσει αυτό το Τhread θα ξεκινήσω ένα καινούριο σε λίγο καιρό σαν Project με διάφορα DIY δικά μου κ κλεμμένα..
Παρεμπίπτοντος στο κεντρικό κλείδωμα φταίει η κλειδαριά του οδηγού το παράθυρο του συνοδηγού κατεβαίνει πλέων χωρίς αλλαγή ανεβατορ, το τιμόνι δουλεύει ρολόι μετά από συπληρωμα ATF, τετάρτη πάμε στον γιατρό για σέρβις κ μετά θα ξεκινήσω το νέο Thread..