Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: ο ΚΟΚ στο μικροσκοπιο...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Μηνύματα
    6.857
    Thanked
    15098
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    ο ΚΟΚ θα πρεπει να ανανεωνεται και να βελτιωνεται,οχι μονο οταν αλλαζουν οι ποινες για τις παραβασεις.
    Προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπει να επανεξεταστουν τα ορια ταχυτητας και να μελετηθουν οι συνθηκες και οι κατασκευες των δρομων.
    Δεν μπορει σε ενα δρομο που κανει προσγειωση μποινγκ να υπαρχει οριο ταχυτητας τα 70 χιλ/ωρα.
    Να αφαιρεθουν κατι ακυρες πινακιδες του τυπου 10 χιλ/ωρα γιατι σιγουρα θα βρεθει καποιος (οργανο) που με 12 χιλ θα σου αφαιρεσει το διπλωμα..
    Γενικως ο κοκ πρεπει να αποτελει παραδειγμα οδηγικου πολιτισμου και οχι πηγη εσοδων στους κατα τοπους δημους.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

    aristent (25-01-13), Bazil Van Sinner (25-01-13), Eleni (25-01-13), Panos 316T (25-01-13), Ptboul (28-01-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    22-02-10
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Ηλικία
    59
    Μηνύματα
    12.860
    Thanked
    25860
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η προτεραιότητα στις πλατείες.

    Πείτε μου ποιός σκέφτηκε πως προτεραιότητα πρέπει να έχει όποιος μπαίνει στην πλατεία και όχι το αντίθετο.
    .....
    ...οποιος και να το σκεφτηκε,μαλλον δεν δοκιμασε το αντιθετο και πιθανον η παραγραφος αυτη του ΚΟΚ να ειναι "εκ αρχαιοτατων χρονων",οταν η κινηση και τα οχηματα ηταν πολυ λιγοτερα......

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο με τις πλατειες σιγα σιγα αλλαζει , στις νεες οσοι δρομοι "μπαινουν" στις πλατειες εχουν πλεον stop και προτεραιοτητα εχει αυτος που κινειται ηδη μεσα στην πλατεια (ετσι το εχουν κανει εδω στο Μαρουσι)

    Στη Λαρισα ΟΛΕΣ πλεον οι μεγαλες διασταυρωσεις θα μπουν σε τετοια κυκλικη πορεια!!!

    ....για τις ηδη υπαρχουσες κυκλικες πλατειες απο τοτε που εφαρμοσαν το ΣΤΟΠ για την εισοδο στην κυκλικη πορεια,ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα "ξεμπλοκαρει" η κυκλοφορια!!!!

    ....τα μονα φαουλ,ειναι οι επισκεπτες στην πολη και καποιοι παλιοι ντοπιοι οδηγοι, που απο συνηθεια,πρωτα βριζουν και μετα βλεπουν οτι ειχαν ΣΤΟΠ....η δυναμη της συνηθειας θελει το χρονο της.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

    ghost-rider (26-01-13), Nino (26-01-13)

  5. #3
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Ηλικία
    69
    Μηνύματα
    1.921
    Thanked
    2393
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    1) Λάθος μεγάλο για τις πλατείες. Αλλού υπάρχουν πλατείες που έχουν προτεραιότητα όσοι μπαίνουν και άλλες έχουν ΣΤΟΠ όσοι μπαίνουν. Μπάχαλο δηλαδή και κανένας δεν μιλάει. Παλιά όλες οι πλατείες είχαν ΣΤΟΠ όταν έμπαινες και το άλλαξαν όταν έγινε αυτό με την προτεραιότητα από δεξιά.
    2) Το φλάς το έχουμε παρεξηγήσει. Το φλας είναι προειδοποιητικό και όχι όταν το ανάβουμε, ότι είναι υποχρεωμένοι όλοι να σταματήσουν για να κάνουμε ότι του καπνίσει του καθενός.
    3) Η μηχανή -κι σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ πρέπει να κινείτε προς τα δεξιά της λωρίδας και όταν είναι μπροστά μεγάλο όχημα πρέπει να κινείτε στην γωνία του φορτηγού πχ για να φαίνετε στον καθρέπτη του. Επιτρέπετε η κίνηση στον λεωφορειόδρομο μετά από αίτημα των συνδέσμων μοτοσικλετιστών. Το δίπλωμα για την μηχανή κατά την γνώμη μου έπρεπε να είναι ξεχωριστό από του αυτοκινήτου και ανάλογα να αφαιρείτε.
    4) Τα όρια πρέπει να αλλάξουν σε ορισμένους δρόμους γιατί τώρα δεν έχουμε αυτοκίνητα του 1963.
    5) Ένα άλλο που δεν το ανέφερε κανείς είναι η ασυδοσία των δήμων που κάνουν ότι θέλουν στους δρόμους και στις πλατείες ανάλογα τα μέσα που έχει σε αυτούς ο κάθε πολίτης. Τι θέλω να πω. Με τι δικαίωμα οι δήμοι αλλάζουν το πολεοδομικό σχέδιο της πόλης; Βλέπω όλο και περισσότεροι δήμοι μεγαλώνουν τις πλατείες στενεύοντας τους δρόμους τόσο όσο να περνά πλέον ένα αμάξι, να στενεύει τους δρόμους κάνοντας σλάλομ φαρδαίνοντας τα πεζοδρόμια, να κλείνουν δρόμους γιατί υπάρχουν κάτι καταστήματα (ψησταριές- φαγάδικα- ουζερί κλπ), να κάνουν πεζόδρομους ένα οι δύο τετράγωνα ανάλογα ποιος κάθετε εκεί.
    6) Να παίρνουν το δίπλωμα και να κατασχέσουν επί τόπου το αμάξι που κινείτε στην ΑΛΕΑ και όποιος κινείτε με 80χλμ/ω στην αριστερή λωρίδα των αυτοκινητοδρόμων.
    Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα…
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 25-01-13 στις 20:42


    Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

  6. The Following 4 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

    Bitz (26-01-13), katsaraios (26-01-13), Kostas_1 (26-01-13), Ptboul (28-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP