Τπτ παιδια δεν εγινε τπτ απολυτως.. με της πορτες ανοιχτες βαζω κλειδι στο μπορμπαγκάζ γυρναω ανοιγω κλεινω κ γυρναω κ απο την αντηθετη μπας και.. αλλα τπτ δεν εγινε.
Τπτ παιδια δεν εγινε τπτ απολυτως.. με της πορτες ανοιχτες βαζω κλειδι στο μπορμπαγκάζ γυρναω ανοιγω κλεινω κ γυρναω κ απο την αντηθετη μπας και.. αλλα τπτ δεν εγινε.
Το δικο μου δεν ειχε παντως.
ziaba (25-01-13)
οτι εχει. εχει σιγουρα γιατι γυρνωντας το κλειδι απο την πορτα του οδηγου τα κλειδωνη κ με το που γυρναω στην θεσει για να το βγαλω ξεκλειδωνουν ολα εκτος του οδηγου
Δες μηπως φοραει μεσα στην πορτα ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια για συναγερμο και εχει χασει την ρυθμιση στο υψος ωστε να μην μπορει να δωσει εντολη η κυρια στις υπολοιπες.
θα το τσεκαρω αυριο μιας κ θα αλλαξω της ταπετσαριες. εντωμεταξυ εχει συναγερμο αλλα χωρις κεντρικο κλειδωμα κ ειναι απενεργοποιημενος με το κλειδακι του.
όταν τ κλειδώνεις από τ συνοδηγού τι γίνετε;
καλά το αμάξι σ έχει τόσα προβλήματα με τ ταπετσαρίες θα ασχολησε;
κλειδώνει μόνο του συνοδηγού..
Οσο για της ταπετσαρίες έπρεπε να γίνουν, όπως κ τα υπόλοιπα βεβαία αλλά αφου τα βρήκα σε τέλεια κατάσταση κ μόνο 30Ε χαζός είμαι να μην τα πάρω? 100 ευρώ με ζήτησαν σε ένα παλιατζίδικο στην Λάρισα.
Έτσι για να δεις τη εχω στο μυαλό μ.
μέσα στην εβδομάδα το πάω για σέρβις κ γενικό ελενχο μετά ηλεκτρολόγο, μέχρι τέλι Φεβρουαρίου θέλω να πιστεύω πως θα περάσω ουρανό κ υγραέριο.. κ κατά τον Μαιο που θα έχω και την Ρενα στην γύρα θα το πάω για βάψιμο.. βεβαία τώρα μικρο πράγματα από εδώ κ από εκεί θα βάζω συνέχεια θέλω ως το καλοκαίρι πρώτα ο θεος να την εχω μο@@@ κ υγιεί το κορίτσι μ.
Όλα αυτά στα είπα έτσι! συζήτηση να γίνεται.
Το δικο μου 36αρι 94 μοντελο ηταν και κλειδωνε και το καπακι του ρεζερβουαρ. Μηπως μπηκε μετα το κλειδωμα? Οταν το κλειδωνεις απο του συνοδηγου κανονικα πρεπει να κλειδωνουν ολες οι ασφαλειες , μεχρι και απο το πορτ μπαγαζ πρειπει να κλειδωνει ολες τις ασφαλειες. Απο που εισαι να σε στειλουμε σε κανα ηλεκτρολογο να σου πει ακριβως.
quattro ist fur sissies
Από Ξάνθη είμαι φίλε μου.. κ έχω σκοπό να περάσω μια βόλτα απο ηλεκτρολόγο μετά το σέρβις που εχω προγραμματισμένο.. Δυστυχώς δεν ειμαι γνώστης απο ΒΜW κ οταν πήρα το αυτοκίνητο μου είπαν πως ειχε τελειώσει η μπαταριά του κ μετά την αλλαγή δεν δουλεύει. το μονο σίγουρο ειναι πως αν δεν ειχε κεντρικό κλείδωμα οταν γυρνούσα το κλειδί απο τον οδηγό δεν θα έπρεπε να κατεβαίνουν η υπόλοιπες ασφάλειες . ( αλλά κατεβαίνουν κ ξανά ανεβαίνουν)