Σελίδα 84 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 831 έως 840 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδες περα απο αυτο εγω σημερα εφτυσα αιμα για να περασω το Περιστερι οπου μενω και να παω στη δουλεια μου.

Κάνε λίγο υπομονή. Για ΣΕΝΑ αγωνίζονται.

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ααα
    Σε νιωθω...

Πλεκτηριο, βαφειο, πλυντηριο,ετοιμο?
    Aπο υφασμα κ μετα παραγωγη
    γυναικεια ετοιμα ενδυματα
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Δηλαδή μεγάλε,

που συμπάσχεις με τους απεργούς και μετά παραπονιέσαι για την υπερφορολόγηση, πού ακριβώς πιστεύεις ότι πάνε οι φόροι;

4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (25-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Του doc

ORANGUTANS

AYTO, πάντως, που έχει συγκλονίσει την Κοινή Γνώμη της Δυτικής Κοινωνίας, είναι ότι στην Ελλάδα ΜΟΝΗΝ, ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ και οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!

Η Δικαιοσύνη, first of all, είναι ΕΞΟΥΣΙΑ, μιά από τις τρεις. Εξ αυτού απορρέει αβιάστως ότι εξουσία ΔΕΝ νοείται να απεργεί - έναντι ποίου;;;; Του εαυτού της;;;;;;;;;;;;;;;

Οσον αφορά στους ένστολους:

Ναι, μεν, δεν είναι αφ' εαυτών εξουσία, ΑΛΛΑ είναι κάτι ιερότερον, είναι συνυφασμένοι με την έννοια του ΚΡΑΤΟΥΣ, αφού αυτοί προστατεύουν την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών από εξωτερικές και εσωτερικές απειλές, αντιστοίχως.
    Είναι δυνατόν να απεργεί το "κράτος";;;

Autrement dit, η Ελλάδα είναι "για τα σίδερα" ...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aπο υφασμα κ μετα παραγωγη
    γυναικεια ετοιμα ενδυματα
    Καταλαβαινω απολυτα την ανηφορα που ανεβαινεις.

Εχουμε και χρωματα κλωστουφαντουργιας και βοηθητικα χημικα για τη βαφη.
    Πριν 10 χρονια 95% του τζιρου μας ηταν ελλαδα και πλεον δεν ειναι ουτε το 30%

7. The Following 2 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Ptboul (25-01-13), Thomelef (25-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Ανάρτηση φίλου στο φβ πριν λίγες μέρες

Όσοι είστε νέοι, πάρτε τη μεγάλη απόφαση και ρίξτε μαύρη πέτρα όσο προλαβαίνετε.

"Να σας πω την δικιά μου εμπειρία, με μία πρωτοποριακή εφαρμογή πληροφοριακής που ανέπτυξα για τομέα απόλυτα συνηφασμένο με την ελληνική οικονομία και ανταγωνσιτικότητα. Αρχικά είχα την ιδέα να την προωθήσω σε "κρατικά" ελεγχόμενο φορέα με σχετική δραστηριότητα.

Έκανα παρουσιάσεις, επί παρουσιάσεων, μήνες και κόπος δουλειάς, άκουσα ακόμα και απο τον πολιτικά διορισμένο Διευθύνοντα Σύμβουλο του φορέα ότι καλή και πρωτοποριακή η ιδέα μου, αλλά ποιός είμαι εγώ να γίνω τζάμπα μάγκας πλούσιος αν εξαγοράσουν την ιδέα μου, με ρώτησαν πιός πολιτικός με έχει συστήσει, αν έχω μπάρμπα στην κορώνη, και τελικά πήρα τα παπάρια μου.

Αφού εισέπραξα την κρυάδα από το εγχώριο σοβιέτ δεν το έβαλα κάτω και με την βοήθεια ενός φίλου που εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε κλάδο σχετικό με την εφαρμογή μου, έκανα αντίστοιχες παρουσιάσεις σε ενδιαφερόμενες εταιρείες. Μέσα στο διάστημα της μίας εβδομάδας είχα κλείσει τρεις συνεργασίες, χωρίς κανεί να με ρωτήσει αν είμαι τζάμπα μάγκας, αν με έχει συστήσει κανένας πολιτικός, ή αν έχω μπάρμπα στην κορώνη.

Επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός, το πρόβλημα στο ελλαδιστάν είναι το πανίσχυρο κρατικοδίαιτο σοβιέτ, πολιτικό και οικονομικό, που δεν αφήνει τίποτε να αναπτυχθεί παρά μόνον αν πρόκειται για κρατικοδίαιτη μπίζνα, με μίζες και ουρές στους μπολσεβίκους του κόμματος, το εκάστοτε σοβιετικό κόμμα που διαχειρίζεται την εξουσία."

Άλλος -όχι ο παραπάνω- φίλος μου με PhD στη Πληροφορική που εργάζεται σε πολυεθνική εδώ στο Σοβιέτ με καλό, αλλά μειωμένο κατά 40% μισθό λόγω μειωμένου όγκου εργασίας (ακούτε ορισμένοι?????), ψάχνει για δουλειά στη Δανία και παρόλο το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει λόγω σπουδών, αλλά και 12+ χρόνια προυπηρεσίας στο κλάδο, μόνο μία εταιρεία τον κάλεσε για συνέντευξη.

Βλέπει όμως τι έρχεται και δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Η εταιρεία το '12 ήταν για πρώτη φορά ζημιογόνα, ενώ για να τους αναθέσει έργο κάποιος νέος διεθνής πελάτης, το πρώτο πράγμα που ζητάει να δει είναι τον ισολογισμό της εταιρείας. Και εφόσον τα έργα τους έρχονται με συμβόλαιο συντήρησης βάθους 10-ετίας, το '13 φαίνεται εξαιρετικά δυσοίωνο.

9. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (25-01-13), Kostas_1 (25-01-13), Ptboul (25-01-13), S8N (25-01-13), Stathis (25-01-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

παντα ταιζα τα κοπροσκυλα κατω απο το σπιτι μου να σου πω δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα η απεργια των μμε μου χει κοστισει καποια χιλιαρικα δεν τρεχει και τιποτα καλα να μαστε αρκει να ταιστουν τα κοπροσκυλα με χρυση σκηλοτροφη.απο καμια ιστορια δεν βγαινεις ολοτελα χαμενος θα μαζευομαστε στο σπιτι του κολητου μου ο αδερφος του στο μετρο εξαργυρωνει φυλημενες κατουρημενες ποδιες και αγωνες για το βαθυ πασοκ ο κωλος του απο τα καθησιο εχει γεινει ενα στρεμα δεν ειν κακο θα απλωνουμε τσοχα να παιζουμε σουμπουτεο να θυμηθουμε τα παιδικα μας χρονια ελπιζω η κουραδομηχανη να μην αμολισει καμια πορδη και παρει ο αερας την μπαλα και κανουμε παλι τον Κοντε μαγκα.πουτανα προκριση της ζωης παντα χαμενη σε ειχαμε σ αυτην την χωρα
    αντε γεια...

11. The Following 5 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

bimmerm (25-01-13), Bitz (25-01-13), Panos 316T (25-01-13), S8N (25-01-13), Stathis (25-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Σιγά μην αλλάξει κάτι στο Σοβιέτ

Τι γελοία υποκριτικά αθρωπίδια που μας κυβερνούν.

'Οπως ήταν αναμενόμενο, οι Σταματοπουλοτραμπούκοι κώλωσαν μόλις επιστρατεύτηκαν (ήταν που δεν θα λύγιζαν!) και επιστρέφουν στην εργασία τους.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κυβέρνηση δεν τους απέλυσε όταν μπορούσε να το κάνει ΝΟΜΙΜΑ αφού εξακολούθησαν να απεργούν μετά την κήρυξη της απεργίας απο το Δικαστηριο ως παράνομης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι εκβιαστές-βίσματα με τους τεράστιους μισθούς και τα επιδόματα του κώλου παραμένουν στις θέσεις τους και σε πρώτη ευκαιρία θα εκβιάσουν και πάλι την κοινωνία.

Η κυβέρνηση έχασε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσακίσει τον άρρωστο συνδικαλισμό που έχει συμβάλει ΚΑΙ αυτός στην καταστροφή της χώρας τα τελευταία 30 χρόνια.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες θα ξανασυμβούν. Το ίδιο έργο το βλέπουμε κάθε λίγους μήνες εδώ και χρόνια.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

Θα πείτε, τι περιμένατε από αυτούς... Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Όσο υπάρχουν Σταματόπουλοι, η χώρα δεν θα δει άσπρη μέρα.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gnx (25-01-13), nikos1400 (25-01-13), Stathis (25-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορει καποιος να λυσει την απορια:

ποσος ειναι ο μεσος ορος μισθου αυτων;

αλλου διαβαζω για 3000 και αλλου κατω απο 1000.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορει καποιος να λυσει την απορια:

ποσος ειναι ο μεσος ορος μισθου αυτων;

αλλου διαβαζω για 3000 και αλλου κατω απο 1000.
    Το θεμα δεν ειναι μονο ο μισθος, αλλα και πως μπηκαν εκει.

https://www.gedd.gr/article_data/Lin...E%91%CE%95.pdf

(Σελιδα 15, γεματα τα βιογραφικα τους!)

16. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Leonidas_E39 (25-01-13), S8N (25-01-13), Stathis (25-01-13)

Σελίδα 84 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP