Νικόλα αν προσέξεις, κάνοντας και resize την φώτο, φορώ τον κοντό //Μ, ίδιο με του Κώστα. Τον είχα μπάξει κάπου στα τέλη Οκτώβρη με το //Μ τιμόνι.
Νικόλα αν προσέξεις, κάνοντας και resize την φώτο, φορώ τον κοντό //Μ, ίδιο με του Κώστα. Τον είχα μπάξει κάπου στα τέλη Οκτώβρη με το //Μ τιμόνι.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Καλορίζικος και καλές αλλαγές. Όταν μπείς στην κίνηση θέλουμε εντυπώσεις
gant (17-03-10)
Στράτο, έκανα τις βολτίτσες μου, γιατί δεν έγινε DIY.
Το πέρασε συνεργείο με 20ε, ενώ στην αντιπροσωπεία ήθελαν 55 και με ραντεβού για παρασκευή πρωί, λες και τι θα έκαναν!
Πραγματικά άξιζε τον κόπο, γιατί το κόστος είναι σχετικά μικρό.
Η διαδρομή μειώθηκε αισθητά και η αίσθηση είναι μοναδική.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Vasilis (17-03-10)
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Και εγώ με ανάλογη εμπειρία (σε άλλο αυτοκίνητο) μπορώ να πώ οτι έμεινα ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα μπεί στα επόμενα μου σχέδια για αλλαγές. Είναι κάτι τόσο μικρό που το ευχαριστιέσαι τόσο πολύ. Και πάλι καλορίζικος
εμένα που φοράει ήδη αυτόν τον λεβιέ 25117527257
τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τη διαδρομή μου κι'άλλο?
καλησπερα Γιαννη, συγνωμη γι' αυτο το πρωτο ποσταρισμα..., θα επισκεφτω και το ''ας γνωριστουμε''...
ειμαι κατοχος ενος Ε36 Μpack και εβαλα προσφατα ενα ρουλεμανατο & χειροποιητο short shift στον μηχανικο μου... πριν, ειχα ενα απο ''ορταλον'' [ή καπως ετσι]...
οι διαφορες απ' το μαμα, ειναι στην αισθηση και μονο. οι αλλαγες γινονται αρκετα πιο κοντες, δλδ, μικραινει η αποσταση απο την μια ταχυτητα στην αλλη [π.χ απο 1η σε 2α, απο 2α σε 3η κ.τ.λ]
το κοστος του ρουλεμανατου short, τοποθετημενο ηταν 110εβροπουλα και η αισθηση ανωτερη απο αυτο με το ''ορταλον''...
ο λεβιες παρεμεινε ο ιδιος
ειναι μια καλη και οχι ακριβη επιλογη, αν κανεις συχνα ''πατηματα'' και οχι μονο..
κωστα σου εχει μειωσει τον χρονο στην αλλαγη αλλα οχι αισθητα.. αν ειχες βαλει σαν τον δικο μου θα το καταλαβαινες αν και πιστευω οτι ειδες την διαφορα οταν οδηγησες το αμαξι μου...
εχει διαφορα και στον δρομο αλλα εξαρτατε παντα τι θα βαλεις... εμενα ειναι το πολυ κοντο και εχω κερδισει αρκετο χρονο σε καθε αλλαγη....ειναι το καθαρα κοντραδικο αλλα ειναι σκληρο σαν χρηση αφου το υπομοχλιο ειναι αρκετα εκατοστα πιο κοντο