Σελίδα 20 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 222

Θέμα: Βουλγαρικες πινακίδες

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αυτούς εδώ μιλάμε να φανταστώ;

https://youtu.be/6VRsCYcgZ4A

Αυτό μήπως είναι ένα από τα δυο;

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2627559/
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρουμανικα ειναι τα νουμερα B 100 GOD

B 102 GOD

.....oooooooh my GOD γουστα που θα βγαζουν τα αλανια στο Βουκουρεστι!!!

https://www.youtube.com/user/dchmovies/videos

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

o καθενας οτι γουσταρει κανει.
    κ εταιρεια να ειχα δεν θα εβαζα βουλγαρικες πινακιδες.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

3. The Following 2 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

doctore (24-01-13), oldcarskickass (24-01-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Eγω παλι αν ημουνα 100% νομιμος θα εβγαζα.... δε γουσταρω να πληρωνω κερατιατικα...

5. The Following 4 Users Say Thank You to Bellof-3 For This Useful Post:

Dimitrios (23-01-13), imolarot (24-01-13), RallyArt (27-01-13), Thomelef (24-01-13)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    o καθενας οτι γουσταρει κανει.
    κ εταιρεια να ειχα δεν θα εβαζα βουλγαρικες πινακιδες.
    Aμα οδηγουσες κανα τετοιο οχημα μετα θα αλλαζες γνωμη

7. The Following User Says Thank You to mikegr For This Useful Post:

anisos (06-02-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

για ποιο λογο να αλλαξω γνωμη?
    για το φορολογικο?
    δεν γουσταρω να φοραω ξενες πινακιδες.
    που ειναι το κακο?
    αμα θελω για φορολογικους κανω αλλα κουμαντα.
    εγω εχω το Μ3 και το κυκλοφορω κανονικοτατα.
    δεν ειμαι απο τα παιδακια που οταν μπηκε το σδοε στα μπουζουκια και μετα εξαφανιστηκαν τα μεγαλα κυβικα απο την επικρατεια.
    απο τη στιγμη που το καλυπτω το κυκλοφορω.
    να πηγαινα εξω να κανω εταιρεια,η να εχω εταιρεια ηηηη για να πληρωνω λιγοτερα εγω δεν θα το εκανα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 24-01-13 στις 09:42
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

9. The Following 5 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (24-01-13), doctore (24-01-13), ghost-rider (24-01-13), GiannisRob (25-01-13), spar@ (24-01-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρουμανικα ειναι τα νουμερα B 100 GOD

B 102 GOD
    Kαι εμένα εκεί έπεσε το μάτι μου!

11. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (24-01-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    για ποιο λογο να αλλαξω γνωμη?
    για το φορολογικο?
    δεν γουσταρω να φοραω ξενες πινακιδες.
    που ειναι το κακο?
    αμα θελω για φορολογικους κανω αλλα κουμαντα.
    εγω εχω το Μ3 και το κυκλοφορω κανονικοτατα.
    δεν ειμαι απο τα παιδακια που οταν μπηκε το σδοε στα μπουζουκια και μετα εξαφανιστηκαν τα μεγαλα κυβικα απο την επικρατεια.
    απο τη στιγμη που το καλυπτω το κυκλοφορω.
    να πηγαινα εξω να κανω εταιρεια,η να εχω εταιρεια ηηηη για να πληρωνω λιγοτερα εγω δεν θα το εκανα.
    μα δε σου ειπε κανεις να πας να φτιαξεις εταιρια για να μην πληρωνεις εδω... αν ομως οντως ειχα σχεσεις με μια αλλη χωρα (πχ βουλγαρια) τις οποιες ανεφερε πιο πανω ο λουνατικ δλδ... και ειχα την επιλογη... σιγα μην τους πληρωνα γαμησιατικα για να εχω ελληνικα νουμερα...

κι εγω δε μπορω να καλυψω πανω απο διλιτρο και εχω 1.8 αυτοκινητο... οτι μπορει ο καθενας...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια εγω και εναν χρονο δραστηριοποιουμαι στην bg και πριν 10 μερες εγινε η μπουμπου Βουλγαρα... η εταιρια ειναι νομιμη με δραστηριοτητα και εγω πλεον κατοικος Bg.

δεν ντρεπομαι καθολου μα καθολου και ισα ισα ολοι θελουν μα μου δωσουν και τα δικα τους να τα βαλω στην εταιρια μου... το μονο κακο ειναι οτι με σταματανε πιο ευκολα στην βουλγαρια για ελεγχο!

14. The Following 3 Users Say Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

alexk (24-01-13), Bazil Van Sinner (24-01-13), GiannisRob (25-01-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εγω και εναν χρονο δραστηριοποιουμαι στην bg και πριν 10 μερες εγινε η μπουμπου Βουλγαρα... η εταιρια ειναι νομιμη με δραστηριοτητα και εγω πλεον κατοικος Bg.

δεν ντρεπομαι καθολου μα καθολου και ισα ισα ολοι θελουν μα μου δωσουν και τα δικα τους να τα βαλω στην εταιρια μου... το μονο κακο ειναι οτι με σταματανε πιο ευκολα στην βουλγαρια για ελεγχο!
    Η υπευθυνη δηλωση που θα κανεις για να επιτρεπει σου επιτρεπει η εταιρια σου να οδηγεις το αυτοκινητο, ειναι καλο να γινει στην Ελληνικη πρεσβεια στη Βουλγαρια μαζι με τη μεταφραση στα Βουλγαρικα

16. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

BILL007 (24-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας κύριοι,
    Έχω κοπέλα από την Βουλγαρία και ζω περισσότερο καιρό εκεί ΠΛΕΟΝ !!!
    Όπως το βλέπω δε, έτσι όπως μας πάνε εδώ, μάλλον θα το κάνω προς το περισσότερο μόνιμο.
    ΝΑΙ ΝΑΙ ξέρω, το θέμα είναι ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ BG. Να μην το παρατραβήξω με την .... γνωριμία μας.
    Η κοπέλα, ΕΧΕΙ εταιρεία εδώ και ξέρει ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ανθρώπους , καταστάσεις και πράγματα, αν και σιγά σιγά μπαίνω στο νόημα για τα καλά όπως θα δείτε.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα ήθελε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία, μπορεί να ρωτήσει ελεύθερα.

Να σημειώσω
    1 – ΔΕΝ χρειάζονται δικηγόροι, εταιρείες, φορολογικές δηλώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις ….διάφοροι επιτήδειοι και φυσικά ένα σωρό φράγκα !!!!
    2 - πως από 1-1-2013, λόγω Ε.Ε. άλλαξαν ορισμένα πράγματα εδώ (βουλγαρία) σχετικά με ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
    - (κατά την γνώμη μου έγινε περισσότερο ΕΥΚΟΛΟ και "ΝΟΜΙΜΟ" η απόκτηση πινακίδας BG, αφού άλλαξαν οι προϋποθέσεις απόκτησης και ΔΕΝ εξαρτάσαι πλέον από άλλους). Το ταξίδι το κάνει το αμάξι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, (Οι βουλγάρικες πινακίδες σφραγίζονται πάνω στο αμάξι !!!)
    3-Μπορείς να το συνδυάσεις με την τοποθέτηση Υγραερίου στο αμάξι σε πολύ χαμηλή τιμή, οπότε η αλλαγή πινακίδων θα σου αποφέρει και ΚΕΡΔΟΣ. ΝΑΙ δεν είναι υπερβολή, ΚΕΡΔΟΣ !!! (Οι βούλγαροι χρησιμοποιούν αέριο όταν εμείς ρωτούσαμε τι είναι … )

4 - Για το ΚΤΕΟ που ΠΡΕΠΕΙ να περνά κάθε αυτοκίνητο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (και όχι κάθε 2 όπως ειπώθηκε) στην Βουλγαρία !!! (Υπάρχει τρόπος να γίνει μόνο μία φορά … )

5 - Η ¨αγορά¨ ΑΚΙΝΗΤΩΝ είναι λίγο περίεργη θα έλεγα. Ψάξτε ΚΑΛΑ. Υπάρχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Μη βιαστείτε !!!
    Δικηγόροι και διάφοροι επιτήδειοι είναι για να μας τα παίρνουν και μόνο !!!! Μπορούμε και μόνοι μας.

Έχω κάνει ... 20 και πλέον ταξίδια τον τελευταίο χρόνο, πινακίδες BG, Έλληνας οδηγός. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν΄με ρώτησε κάποιος. ΟΥΤΕ οι αστυνόμοι - τελωνειακοί - ελεγκτές στα σύνορα (!!!) που είναι οι πλέον αρμόδιοι, ούτε η Ελληνική αστυνομία.

Για ΟΛΑ υπάρχουν λύσεις .... ΝΟΜΙΜΕΣ !!! Αλλά δεν γράφονται πάντα .... λέγονται .... (ο νοών… νοήτω). Μέχρι να «τα ζήσω» , άκουγα τον κάθε μ………α και έτρεμα από τον φόβο μου. Τώρα πια, ούτε που ιδρώνω. Λυπάμαι μόνο που μας θεωρούν όλοι οι αετονύχηδες και κάθε κυβερνώντες για ανοιχτά πορτοφόλια, εύκολη λύση και πρόβατα !!!!

>>> Εμείς μένουμε στο VELIKO TARNOBO με μια υπέροχη λίμνη μόλις 30 Χιλ μακριά (Έγινα αισίως 53 ετών πια και "αυτή" είναι η τέλεια απόλαυση μου).

και ΠΡΟΣΟΧΗ στα όρια ταχύτητας στην Βουλγαρία . Αλλιώς ΑΝ είστε τυχεροί να έχετε μαζί σας 10ευρα. ΠΡΕΠΕΙ εντός 2 λεπτών να έχετε ολοκληρώση την "συναλλαγή", αλλιώς είναι άχρηστη καθώς η κλήση πάει αυτόματα από το RADAR στα κεντρικά και έτσι και το 10ευρο χάνετε και η κλήση έρχεται .....

ΕΠΙΣΗΣ κανένας τροχαίος, αστυνόμος κλπ ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας σταματήσει βράδυ ΕΚΤΟΣ κατοικημένης περιοχής. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ αυτό.

ΣΥΓΝΩΜΗ για την πολυλογία, Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, θα ΧΑΡΩ να βοηθήσουμε. (δεν ξέρω αν το forum επιτρέπει να σας δώσω τηλέφωνα, αλλά μπορώ να απαντήσουμε δημόσια). Το πολύ σε καμιά βδομάδα θα είμαστε Αθήνα. Πολύ κρύο εδώ … χαχαχαχαχα

18. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos BG For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (24-01-13), katsaraios (24-01-13), Leonidas_E39 (24-01-13), Tsik.D. (24-01-13)

Σελίδα 20 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP