εδω φιλε μου εισαι λαθος.. σορρυ κιολας αλλα οταν το ελληνικο κρατος δεν με στηριζει σαν ελληνα υπηκοο και φορολογουμενο τη στιγμη που στηριζει τους αλλοδαπους πολυ παραπανω, τοτε γιατι να ντραπω να φορεσω βουλγαρικες πινακιδες στο οχημα μου και να πληρωνω πολυ λιγοτερα απο τα μισα οταν η βουλγαρια με στηριζει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο την πατριδα μου ?? και στο κατω κατω γιατι να ταιζω τους χαραμοφαηδες της ελληνικης βουλης τη στιγμη που μπορω να γλυτωσω το σκησιμο απο τα λεφτα που ΔΟΥΛΕΨΑ-ες-ε κτλ ?? λες και αυτοι δουλεψανε ποτε μεσα στο κρυο η στα εργοστασια η στις οικοδομες που εχουμε-ετε δουλεψει σαν λαος.. θα τους λυπηθω κιολας ?? μας γ@@@νε αυτοι ? το ιδιο και εμεις !!! και με αφορμη τη φραση σου για την ντροπη, θα κυκλοφορουσα με βουλγαρικα νουμερα με καμαρι εαν θες να ξες μονο και μονο επειδη οι ελληνες πολιτικοι ειναι για σκοτωμα και προσπαθουν να μας βουλιαξουν και το ιδιο θα επρεπε να σκεφτεσαι και εσυ γιατι αυτα τα λεφτα τα δουλεψες και ιδρωσες για να τα βγαλεις φανταζομαι οπως και παρα πολλοι στην ελλαδα για να ερθουν τα λαμογια να μας τα παρουν με το ετσι θελω.. φιλικα παντα ολα τα παραπανω απλα το δικιο με πνιγει οταν το παιζουμε πατριωτες για να σωσουμε μια ελλαδα που δεν θελει να σωθει..

Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Απάντηση με παράθεση