Αρχικό μήνυμα απο
ghost-rider
Δεν ξερω ποσο του φαινονται του μεγαλοεπιχειρηματια τα 17 και αν θεωρει οτι τον κλεβουν η οχι.
Αλλα στα δικα μου μετρα και σταθμα για 2 χιλιαρικα το χρονο δεν εβαζα βουλγαρικα νουμερα. Οχι μονο για την κομπινα της ολης υποθεσης.
Εχω κουραστει να βλεπω παγαποντιες γυρω μου αλλα δεν ειμαι και αγιος...
Θα ντρεπομουν ομως σιγουρα να κυκλοφορησω εξω με βουλγαρικες πινακiδες.
Xαλαρωστε με τις Βουλγαρικες πινακιδες γιατι περα απο αυτους που το κανουν για να γλυτωσουν τα τελη και την φορολογια,υπαρχουνε παρα-παρα πολλοι που εχουνε νομιμη εταιρεια στο ονομα τους με κυκλο εργασιων νομιμο και υπαρκτο (εγω).
Υπαρχουνε παρα πολλοι που εχουνε ΚΑΙ βουλγαρικο διαβατηριο (η κορη μου θα εχει) και πολλοι που εχουνε σπιτι και συζυγο απο την Βουλγαρια (εγω).
Ο νομος τους δινει αυτη την δυνατοτητα νομιμα και ασκουνε το δικαιωμα τους.
Ναι συμφωνω οτι πολλοι το κανουνε μονο για τα τελη και την φορολογια,δεν βλεπω που ειναι η ντροπη ομως.
Ας προσεχε το ελληνικο μπουρδελο με τις μ@λ@κιες του να μην του την φορεσουνε οι διπλανοι.
Οι γερμανικες τί διαφορα εχουνε που οι περισσοτεροι με τις μεταφορικες εταιρειες εισαγωγων-εξαγωγων απο παντα τα αμαξια τους τα εχουνε με γερμανικες?
Δεν εχω κατι μαζι σου,αλλα εκει που ειπες για ντροπη νομιζω ξεπερασες λιγο τα ορια.
insane in the ///Midbrain