Θελεις 911 με βουλγαρικα νουμερα???
Θελεις Μ5 με βουλγαρικα νουμερα???
Θελεις ZR1 με βουλγαρικα νουμερα???
παντρεψου μια Βουλγαρα και σωθηκες μια και καλη απο τους ελληνικους φορους!
.....να χαρει και η παρεα![]()
dafidack (22-01-13), dark knight (22-01-13), ghost-rider (23-01-13), imolarot (22-01-13), katrin_bmw (22-01-13), mark e92 (22-01-13), Thomelef (22-01-13), Vassilis ///M (22-01-13)
Υπαρχουν 'παραθυρακια', αλλα δεν ειναι για ολους μας.
Παντως ακομη και νομιμος να εισαι μπορει να βρεις το μπελα σου και να μεινεις χωρις αμαξι για καιρο
katrin_bmw (22-01-13)
Θα κατσει τωρα ο μεγαλοεπιχειρηματιας και ο εφοπλιστης να βγαλει βουλγαρικες πινακιδες στο αμαξι του, με πλαστη εταιρεια στη βουλγαρια, και θα επιστρατευει τον-τους δικηγορο-ους του για να ασχολουνται με το αμαξι του και να γλιτωνει τελη και φορους πολυτελειας, τη στιγμη που τα ποσα που πληρωνει ετσι κ αλλιως στην εφορια ειναι πολλαπλασια(20-30πλασια και ισως παλι να λεω λιγα), ακομα και αν φοροδιαφευγει φουλ?
GiannisRob (23-01-13)
καμμιά φορά ποτέ δεν ξές...καταρχήν το ότι κάποιος κόσμος έχει πάααααααααααααρα πολλά λεφτά, δεν σημαίνει ότι έχει και την διάθεση να τον κοροιδεύουν στα μούτρα του και να τον ληστεύουν εν ψυχρό.
όσα λεφτά και να'χα, δεν θα δεχόμουν με τπτ να πάω και να σκάσω για 3 5λιτρα πχ 17κ...και λέω τρία 5λιτρα, γιατί δεν είναι τπτ για έναν με πάααααααααααααρα πολλά λεφτά να τα έχει στην κατοχή του. εδώ στην ψωροκώσταινα μια εποχή είχε γεμίσει ο τόπος γκαγιέ ντούρμπο. ο λεφτάς δεν θα'χει???
γιατί να τους δώσει λοιπόν αυτά τα λεφτά???λίγα τους δίνει κάθε χρόνο απο φόρους μήπως, και θα πρέπει να πεί κομμάτια να γίνει???
sympether with chiefτης
Αλλα στα δικα μου μετρα και σταθμα για 2 χιλιαρικα το χρονο δεν εβαζα βουλγαρικα νουμερα. Οχι μονο για την κομπινα της ολης υποθεσης.
Εχω κουραστει να βλεπω παγαποντιες γυρω μου αλλα δεν ειμαι και αγιος...
Θα ντρεπομουν ομως σιγουρα να κυκλοφορησω εξω με βουλγαρικες πινακiδες.
οκ, αλλά αυτά είναι προσωπικές απόψεις. το πόσο εκτιμάει ο καθένας το χρήμα του, είναι και δικό του θέμα.
αν νομότυπα μπορεί να τα γλυτώνει, δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το κάνει. και εγώ αν μπορούσα να το κάνω, θα το έκανα με τις μπάντες ακόμα και αν έπρεπε να φορέσω πινακίδες απο την ζιμπάμπουε.
sympether with chiefτης
Xαλαρωστε με τις Βουλγαρικες πινακιδες γιατι περα απο αυτους που το κανουν για να γλυτωσουν τα τελη και την φορολογια,υπαρχουνε παρα-παρα πολλοι που εχουνε νομιμη εταιρεια στο ονομα τους με κυκλο εργασιων νομιμο και υπαρκτο (εγω).
Υπαρχουνε παρα πολλοι που εχουνε ΚΑΙ βουλγαρικο διαβατηριο (η κορη μου θα εχει) και πολλοι που εχουνε σπιτι και συζυγο απο την Βουλγαρια (εγω).
Ο νομος τους δινει αυτη την δυνατοτητα νομιμα και ασκουνε το δικαιωμα τους.
Ναι συμφωνω οτι πολλοι το κανουνε μονο για τα τελη και την φορολογια,δεν βλεπω που ειναι η ντροπη ομως.
Ας προσεχε το ελληνικο μπουρδελο με τις μ@λ@κιες του να μην του την φορεσουνε οι διπλανοι.
Οι γερμανικες τί διαφορα εχουνε που οι περισσοτεροι με τις μεταφορικες εταιρειες εισαγωγων-εξαγωγων απο παντα τα αμαξια τους τα εχουνε με γερμανικες?
Δεν εχω κατι μαζι σου,αλλα εκει που ειπες για ντροπη νομιζω ξεπερασες λιγο τα ορια.
insane in the ///Midbrain
fast-enough (07-02-13), imolarot (24-01-13), oldcarskickass (23-01-13), panose30 (23-01-13), pilot (23-01-13), steliosm46 (23-01-13), StratosZ4 (23-01-13), Thomelef (23-01-13), Tsik.D. (23-01-13)
Εννοειται!!
Ηδη κυκλοφορει 991 με ευρωπαϊκες πινακιδες και -100.000 ευρω εκπτωση αγορας. Δεν τον χαλαει νομιζω...
Υπαρχει συλλεκτης με δεκαδες αυτοκινητα ολα με ξενες πινακιδες. Το 97 ειχα γνωρισει ενα γιο γνωστης οικογενειας εφοπλιστων, κι αυτος με γερμανικα νουμερα ψωνιζε, τοτε ειχε μια 993 Τουρμπο, καπου 25 εκατ. αγορασμενη.
Ασε που περνανε πλεον και τα εξοχικα, βιλες, ολα σε off shore και γενικα οτιδηποτε επιβαρυνεται με φορο πλεον. Ετσι το κερδος - φοροαποφυγη πολλαπλασιαζεται.
BILL007 (24-01-13)