Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα λεγομενα swirl marks...δημιουργουνται απο κακο πλυσιμο η πλυσιμο σε βουρτσες
    καταλαβα... σαν μικρες γρατζουνιες δεξιοστροφες και αριστεροστροφες ε ??? οχι δεν το πηγαινω ουτε κατα διανοια σε βουρτσες και το πλενω στο χερι με πιεστικο κτλ μονος μου συνηθως και σπανια σε πλυντηρια...
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

2. The Following User Says Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

panose30 (23-01-13)

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταλαβα... σαν μικρες γρατζουνιες δεξιοστροφες και αριστεροστροφες ε ??? οχι δεν το πηγαινω ουτε κατα διανοια σε βουρτσες και το πλενω στο χερι με πιεστικο κτλ μονος μου συνηθως και σπανια σε πλυντηρια...
    και στο χερι να το πλενεις παλι θα δημιουργηθουν λογω του μαυρου χρωματος,,καλοι τροποι για να το αποφυγεις σε καποιο ειναι το σφουγγαρακι σου να ειναι καλο και καθαρο,να εχεις 2ρο σφουγγαρακι που καθαριζεις τις ζαντες,και το στεγνμα να το κανεις με microfiber πετσετες και οχι πετσι,,,αυτα εν ολιγω,,εχω 3 μαυρα αυτοκινητα οποτε καταλαβαινεις.
    Και ως προς το οχημα σου πιστευω ενα σετ ελατηρια χαμηλωματος θα το εκαναν πιο ομορφο και θα αναδεικνυονταν οι ζαντες καλυτερα,αφαιρεση τα φρυδακια,και πορτοκαλι φλας μπροστα ,πλαινα και πισω θα μου αρεσαν πχ
    [IMG][/IMG]

4. The Following 2 Users Say Thank You to panose30 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (24-01-13), RallyArt (25-01-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στο χερι να το πλενεις παλι θα δημιουργηθουν λογω του μαυρου χρωματος,,καλοι τροποι για να το αποφυγεις σε καποιο ειναι το σφουγγαρακι σου να ειναι καλο και καθαρο,να εχεις 2ρο σφουγγαρακι που καθαριζεις τις ζαντες,και το στεγνμα να το κανεις με microfiber πετσετες και οχι πετσι,,,αυτα εν ολιγω,,εχω 3 μαυρα αυτοκινητα οποτε καταλαβαινεις.
    Και ως προς το οχημα σου πιστευω ενα σετ ελατηρια χαμηλωματος θα το εκαναν πιο ομορφο και θα αναδεικνυονταν οι ζαντες καλυτερα,αφαιρεση τα φρυδακια,και πορτοκαλι φλας μπροστα ,πλαινα και πισω θα μου αρεσαν πχ
    [IMG][/IMG]
    για τ πλυσιμο που ειπες δεν το ειχα σκεφτει ποτε τοσο επιστημονικα...ευχαριστω πολυ, θα το εφαρμοσω γιατι μου αρεσαν σαν ιδεες ολα οσα ειπες(οταν κανουμε κατι το κανουμε σωστα) !!! φαναρια περιμενω να ερθουν angel eyes και δεν θα βαλω τα φριδακια σε αυτα..οσο για το χαμηλωμα το ξερω ρε συ οτι θα γινει (πολυ) πιο ομορφο ολο το αυτοκινητο αλλα μετα φοβαμαι μην βρισκει παντου επειδη θα βαλω και τον Μ3 προφυλακτηρα, γι'αυτο και δεν εβαλα ελατηρια οταν πηγα να αλλαξω λαστιχα... δεν θελω να παρω στο χερι κανενα προφυλακτηρα γιατι το αυτοκινητο ναι μεν το παρκαρω σε πυλωτη και παρκινγκ αλλα το οδηγω καθε μερα και οι δρομοι μας δεν ειναι και οι καλυτεροι...
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

6. The Following User Says Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

panose30 (23-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσο για το χαμηλωμα το ξερω ρε συ οτι θα γινει (πολυ) πιο ομορφο ολο το αυτοκινητο αλλα μετα φοβαμαι μην βρισκει παντου επειδη θα βαλω και τον Μ3 προφυλακτηρα, γι'αυτο και δεν εβαλα ελατηρια οταν πηγα να αλλαξω λαστιχα... δεν θελω να παρω στο χερι κανενα προφυλακτηρα γιατι το αυτοκινητο ναι μεν το παρκαρω σε πυλωτη και παρκινγκ αλλα το οδηγω καθε μερα και οι δρομοι μας δεν ειναι και οι καλυτεροι...
    Δεν παίζει πρόβλημα, εγώ με χαμήλωμα ~3,5cm και Μ προφυλακτήρα δεν έχω βρεί πουθενά. 2-3 φορές έχει το αμάξωμα από κάτω, όχι ο προφυλακτήρας. Αξίζει πολύ το χαμήλωμα στο 36άρι με Μ πακέτο.
    Ε36 M44Β19

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP