panose30 (23-01-13)
και στο χερι να το πλενεις παλι θα δημιουργηθουν λογω του μαυρου χρωματος,,καλοι τροποι για να το αποφυγεις σε καποιο ειναι το σφουγγαρακι σου να ειναι καλο και καθαρο,να εχεις 2ρο σφουγγαρακι που καθαριζεις τις ζαντες,και το στεγνμα να το κανεις με microfiber πετσετες και οχι πετσι,,,αυτα εν ολιγω,,εχω 3 μαυρα αυτοκινητα οποτε καταλαβαινεις.
Και ως προς το οχημα σου πιστευω ενα σετ ελατηρια χαμηλωματος θα το εκαναν πιο ομορφο και θα αναδεικνυονταν οι ζαντες καλυτερα,αφαιρεση τα φρυδακια,και πορτοκαλι φλας μπροστα ,πλαινα και πισω θα μου αρεσαν πχ
[IMG][/IMG]
Leonidas_E39 (24-01-13), RallyArt (25-01-13)
για τ πλυσιμο που ειπες δεν το ειχα σκεφτει ποτε τοσο επιστημονικα...ευχαριστω πολυ, θα το εφαρμοσω γιατι μου αρεσαν σαν ιδεες ολα οσα ειπες(οταν κανουμε κατι το κανουμε σωστα) !!! φαναρια περιμενω να ερθουν angel eyes και δεν θα βαλω τα φριδακια σε αυτα..οσο για το χαμηλωμα το ξερω ρε συ οτι θα γινει (πολυ) πιο ομορφο ολο το αυτοκινητο αλλα μετα φοβαμαι μην βρισκει παντου επειδη θα βαλω και τον Μ3 προφυλακτηρα, γι'αυτο και δεν εβαλα ελατηρια οταν πηγα να αλλαξω λαστιχα... δεν θελω να παρω στο χερι κανενα προφυλακτηρα γιατι το αυτοκινητο ναι μεν το παρκαρω σε πυλωτη και παρκινγκ αλλα το οδηγω καθε μερα και οι δρομοι μας δεν ειναι και οι καλυτεροι...
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
panose30 (23-01-13)