ΔημήτρηςΜ3 (20-01-13)
Οπτικα δεν εχει καμια σχεση με το εργοστασιακο, αφου η οθονη ειναι τοποθετημενη σε εντελως διαφορετικο σημειο (σε αντιθεση με το Ε46 που καθεται πολυ καλα).
Προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε dynavin σε Ε9Χ. Η θα τα'σκ αγα και θα'βαζα το εργοστασιακο συστημα, η θα το αφηνα οπως ειναι.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
A8hnaios (20-01-13), BILL007 (20-01-13), Loukas (20-01-13), S8N (20-01-13), ΔημήτρηςΜ3 (20-01-13)
Καθαρά υποκειμενικό είναι το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι.
Καινούργιο π.χ dynavin έχει 1Κ όσο δηλαδή και να του βάλει το ΟΕΜ μεταχ όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω.
Εγώ το πήρα καθαρά γτ έδωσα λιγότερα λεφτά(καθώς το βρήκα μεταχ και σε άριστη κατάσταση-το αμάξι που το είχε έβαλε το ΟΕΜ)και κάνω τη δουλειά μου σε gps usb mmc card άνετα .
Καλά δεν έχει κι ένα χιλιάρικο το dynavin (ούτε επίσης βρίσκεις εύκολα με 1000 ευρώ ΟΕΜ οθόνη με τα παρελκόμενα).
Αν είχε τόσο θα μιλάγαμε για τρελή κλεψιά.
Μπορεί να εφαρμόζει χωρίς πολλά πολλά, αλλά με τόσα χρήματα παίρνεις οθόνη Pioneer και μια τετράδα ποιοτικά ηχεία και μεταμορφώνεις εντελώς την ποιότητα του ήχου.
Για κανα 500άρι οκ είναι, για παραπάνω είναι κοροϊδία κατα τη γνώμη μου.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αποτι ειπε ο Θανος βεβαια δεν θελει κοψε ραψε αλλα σιγουρα δεν μπαινει με την ευκολια της Dynavin αλλα αλλο 800ε και αλλο 1500ε που θα ηθελε μια οθονη της Pioneer ασ πουμε εννοειτε οτι η ποιοτητα θα ειναι πολυ καλυτερη αλλα και παλι πιστευω οτι θα φαίνεται οτι ειναι κατι ξενο![]()
ΚΩΣΤΑΣ
ΔημήτρηςΜ3 (20-01-13)