Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: [Ε36is] δισκοπλακες και φρενα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εμένα καλύτερα να πάρεις τους ζίμερμαν τους απλούς.Τσάμπα θα τρως τα τακάκια σου με τους χαραχτούς/τρυπητούς ασε τη φασαρία στα αυτιά σου.

Επίσης να προσέξεις πολύ τους brembo αν βρεθούν μπροστά σου.Κυκλοφορούν πολλοί ιμιτατιόν made in china.

Η καλύτερη αναβαθμιση που θα σου έλεγα να κάνεις είναι να βάλεις σωληνάκια "αεροπορικού τύπου" με τα κατάλληλα ζουμιά και θα δεις κάποια βελτίωση στο φρένο
    δεν ηξερα οτι τρωγονται τα φρενα και οτι κανουν φασαρια οι τρυπητοι δισκοι...οπως και να'χει λες για ζιμερμαν ε ?? για σωληνακια μηπως ενοεις υψηλης πιεσης ? παντως για μπρεμπο δεν θα εβαζα γιατι εχω ακουσει οτι στραβωνουν ευκολα.
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ηξερα οτι τρωγονται τα φρενα και οτι κανουν φασαρια οι τρυπητοι δισκοι...οπως και να'χει λες για ζιμερμαν ε ?? για σωληνακια μηπως ενοεις υψηλης πιεσης ? παντως για μπρεμπο δεν θα εβαζα γιατι εχω ακουσει οτι στραβωνουν ευκολα.
    Ναι σωληνάκια υψηλής Goodridge https://www.ebay.co.uk/itm/Goodridge...item43b69aee7b

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι σωληνάκια υψηλής Goodridge https://www.ebay.co.uk/itm/Goodridge...item43b69aee7b
    πολυ καλα ειναι το γνωριζω γιατι φορουσα και στο μηχανακι σωληνακια υψηλης... θα το ψαξω και θα βαλω λογικα... εσυ φορας? και τι διαφορες ειδες ?
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP