Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: 850 CSI tested by Jeremy Clarkson

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas72 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε εισαι κλινικη περπτωση, χρειαζεσαι επειγουσα ψυχιατρικη βοηθεια, δε σου κανω καθολου πλακα και ειναι κακο να εκμεταλευονται καποιοι το προβλημα σου και να σου δινουν θαρρος. Αυτη η μονομανια με τ'αμαξι σου θα σε στειλει στο φρενοκομειο....
    Μπα ΣΕ πληρωφορω πως καθε σαβ/κο το στανταρ που μου στελνη ειναι ακομα και χαμογελα απο 25ρες και ανετες εισαγωγες σε αυτες για οτι πω ,,,,,,,,,σα να βλεπουν ,,,ξερω γω ,,,,,κανα υπουργο ,,,θα στο πω με ενα παραδειγμα,,,,,,,,,θυμασαι μικροι που διαβαζαμε Κομικς με τον μικυ μαους????? ε,,,,,,,,,,ΕΓΩ Πλεον απο δευτ- παρασ. ειμαι ο Απλος Γκουφη,,,,,,,,,και Κανενας δεν δινη Σημασια ,,,,,,,,,,,,ΜΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΣ ερθη τα σαβ/κο ομως το σουπερ φυστικι ειναι το σι ες αιη,,, και οταν μπαινω μεσα με το ΜΟΝΟ που Μπαινω στο SUPERCAR γινωμαι κι' ΕΓΩ SUPER ,,,,,, Οπως ο Απλος γκουφη με το που Καταπινε το φυστικι :,,,,,,,,,Ντα νταχχχχχχ σουουουουουουουπερ

2. The Following 3 Users Say Thank You to 850CSI For This Useful Post:

alexk (18-01-13), chief (17-01-13), fanisk (18-01-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα ΣΕ πληρωφορω πως καθε σαβ/κο το στανταρ που μου στελνη ειναι ακομα και χαμογελα απο 25ρες και ανετες εισαγωγες σε αυτες για οτι πω ,,,,,,,,,σα να βλεπουν ,,,ξερω γω ,,,,,κανα υπουργο ,,,θα στο πω με ενα παραδειγμα,,,,,,,,,θυμασαι μικροι που διαβαζαμε Κομικς με τον μικυ μαους????? ε,,,,,,,,,,ΕΓΩ Πλεον απο δευτ- παρασ. ειμαι ο Απλος Γκουφη,,,,,,,,,και Κανενας δεν δινη Σημασια ,,,,,,,,,,,,ΜΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΣ ερθη τα σαβ/κο ομως το σουπερ φυστικι ειναι το σι ες αιη,,, και οταν μπαινω μεσα με το ΜΟΝΟ που Μπαινω στο SUPERCAR γινωμαι κι' ΕΓΩ SUPER ,,,,,, Οπως ο Απλος γκουφη με το που Καταπινε το φυστικι :,,,,,,,,,Ντα νταχχχχχχ σουουουουουουουπερ

Χαλαλι το πληκτρολογιο, παω να σκουπισω το νερο που επινα και εφτυσα

4. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-01-13), Leonidas_E39 (18-01-13), michaelp900 (18-01-13), yiannis2002 (19-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP