Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: ρεταρισμα ρελαντι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kοιταξτε σχεδόν όλα έχουν ελενχθει απο αυτα που αναφέρατε.Χέρια πολλα δεν έχουν μπει στο αυτοκίνητο ο ίδιος που μου έκανε τη μετατροπη πριν 6 χρονια έβαλε και το γκαζι.Αλλωστε αυτος ήταν και ο σκοπος μου να μην παει αλλου το αυτοκίνητο.Ομως όταν είδα ότι το προβλημα παρέμενε αναγκαστηκα να παρω μερικές γνώμες πλην λοιπον της πεταλουδας αναφέρθηκε ότι κατα τη συναρμολογηση στο καπάκι ΄κάποια βαλβίδα δεν κάθησε σωστά με αποτέλεσμα στο λελαντι να είναι ποιο κάτω απο το συνηθισμένο ΄και να προκαλεί αυτο το ρετάρισμα που σαφώς και ακουγεται και μεταξύ ρελαντι και 1000και κάτι στροφών είναι έντονο,αλλα όταν ανεβάξω στροφές σπρώχνει η συμπιεση τη βαλβίδα στη θεση της και δεν υφίσταται το ρετάρισμα στα ψηλά πως σας ακουγεται αυτή η εκδοχή.Απο την αλλη κατανοώ τις αμφιβολίες του μηχανικου μου γιατί ξέρει ότι αν το καπάκι ξανακατεβεί είναι μαλ@κια δικιά του και θα την χρεωθει αλλα πριν κάνω φασαρία θα ήθελα να έχω μερικες γνώμες

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εμενα μου ερχονται πανω απο 100 αιτιες...
    ξερεις τι θα εκανα???
    θα το πηγαινα στον μαστορα που τα εχει φτιαξει ολα μεχρι στιγμης γιατι ξερει ακριβως τι εχει φτιαξει και θα το αφηνα εκει μεχρι να λυθει το προβλημα...

3. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (16-01-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα το πηγαινα στον μαστορα που τα εχει φτιαξει ολα μεχρι στιγμης γιατι ξερει ακριβως τι εχει φτιαξει και θα το αφηνα εκει μεχρι να λυθει το προβλημα...
    +1

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμενα μου ερχονται πανω απο 100 αιτιες...
    ξερεις τι θα εκανα???
    αυτο ειναι και το πιο σωστο..το πας στο μηχανικο και του λες οταν το φτιαξεις να δουλευει σωστα παρε με τηλεφωνο να ερθω να το παρω λεφτα αν θελει στις 31 φεβρουαριου!!ουτε φασαριες ουτε τιποτα....ησυχα και πολιτισμενα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP