Ο μηχανικος μου το εβαλε στο διαγνωστικο και αφου του εβγαλε τη βλαβη που προανεφερα μου λεει:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Βγαλε συμπερασμα τωρα
Ο μηχανικος μου το εβαλε στο διαγνωστικο και αφου του εβγαλε τη βλαβη που προανεφερα μου λεει:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Βγαλε συμπερασμα τωρα
Δες το διαγνωστικο ειναι gt1 η απο αυτα που κανουν για ολα τα αμαξια μπορει για αυτο να μην βγαζει συγκεκριμενη βλαβη
το Ε46 316 του 2001 φοράει Μ43 κινητήρα, τον πιό πολυφορεμένο 4κυλινδρο της bMW. Δεν ξέρω τι φταίει γιά το check engine που σου άναψε αλλά ενας εμπειρος μηχανικός θα το βρει σε 5 λεπτά. Ο δικός μου Μ43 είχε αναψει λαμπάκι για αισθητήρα λ τελικά. Το δικό σου μπορεί να φταίει κάτι άλλο.
Leonidas_E39 (16-01-13)
Αν εχει το διαγνωστικο της BMW, τοτε στον αναλυτικο ελεγχο θα του δειξει ακριβως τι φταιει.
Αν εχει το γενικο διαγνωστικο, πες του να σου πει τον κωδικο που εβγαλε - οχι μονο την γενικη περιγραφη
Leonidas_E39 (16-01-13)
Σε βλέπω για αισθητήρα λουφτερ..
maf ειναι φιλος η λαμδα
BILL007 (16-01-13)
BILL007 (16-01-13), Kazakos Garage (16-01-13)
Επειδή ειχα και εγώ τα ίδια συμπτώματα στο δικό μου(Μ43 1.9)μου είχε βγάλει το διαγνωστικό τον κωδ.Ρ0170 νομίζω και άλαξα τον αισθητήρα λούφτερ...