Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο stef Πανέμορφο! Τα 440 άλογα δεν μας λέει πώς τα βγάζει βέβαια... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3231826/ Δεν ειναι δύσκολο .....με επιθετικό προγραμμα-downpipes- Εξατμιση- intercooler..... Νατα τα 440..... Μην αναφαιρω και methanol.....
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
BILL007 (16-01-13)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Δεν ειναι δύσκολο .....με επιθετικό προγραμμα-downpipes- Εξατμιση- intercooler..... Νατα τα 440..... Μην αναφαιρω και methanol..... Σημερα αν θες στελνω ατομο να σου πλυνει το Ζ..
Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Σημερα αν θες στελνω ατομο να σου πλυνει το Ζ..
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Δεν ειναι δύσκολο .....με επιθετικό προγραμμα-downpipes- Εξατμιση- intercooler..... Νατα τα 440..... Μην αναφαιρω και methanol..... σε δικη μου χρηση θα εκανε μπαμ
A4 2.0 TFSI FWD B7 - M3 E46 sold
Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING σε δικη μου χρηση θα εκανε μπαμ Καλά και γω το φοβάμαι πολυ......εδώ είχα το stage2 πόσο καιρό στα χέρια μου ( που ειναι και χαλαρό ( 14psi over boost) και δεν το έβαζαν χωρίς intercooler και cooling upgrade....
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Δεν ειναι δύσκολο .....με επιθετικό προγραμμα-downpipes- Εξατμιση- intercooler..... Νατα τα 440..... Μην αναφαιρω και methanol..... Εξατμίσεις πάντως δεν βλέπω...
Detailing Madness
STREETRACING (16-01-13), zaharias (16-01-13)
Αρχικό μήνυμα απο stef Εξατμίσεις πάντως δεν βλέπω... δε λεω για το συγκεκριμενο ρε συ.....λεω για το αν μπορουν να βγουν ...το συγκεκριμενο ουτε για dp λεει......
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT δε λεω για το συγκεκριμενο ρε συ.....λεω για το αν μπορουν να βγουν ...το συγκεκριμενο ουτε για dp λεει...... Ναι ρε γενικά το ξέρω ότι γίνεται!
Z4 DCT (16-01-13)
Κανονισμός του Φόρουμ