Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: Εξατμιση ή Εξαγωγη γενικα.....?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παραπανω βαβουρα απο την εισαγωγη, ελαχιστα πιο ξυπνιο γκαζι στο πατημα του πενταλ, ελαχιστα αυξημενη καταναλωση. Για τη βαβουρα και μονο αξιζει.

Συν τον κίνδυνο το μαφ να χαιρετίσει τη σημαία

2. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Panos 316T (16-01-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

καποια στιγμη ειχα ανοιξει και εγω ενα θεμα για το σεναριο εξατμιση, βεβαια εγω ηθελα μονο τελικο Ε36 λουκΜ3 οπως και εβαλα και ενα παλικαρι ο GIANNHS M μου ειπε κατι που μου εμεινε ''να χασεις κατι απο ενα τελικο κ μονο δεν πιστευω γιατι δες το κ αλλιως,,,απο ενα τελικο κ μονο ποιος πηρε κατι ?!!!'' αυτα ηταν τα λογια του και οντως πιστευω οτι ουτε πηρα δυναμη ουτε εχασα... ελπιζω να βοηθησα
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μαλιστα .... καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
    Οσον αφορα τωρα την εξατμιση... μετα απο ψαξιμο και τηλεφωνα κατεληξα
    ( πιστευω) σε 2 πραγματα. Η πρωτη επιλογη ειναι τελικο εξακυλινδρου με καστομ μπουκες και η δευτερη ειναι ενα εξαρχης καστομ (οχι εντελως ελευθερο) τελικο!
    Αποψη μου ειναι πως οπως εγραψε και ο Tsik d. δεν νομιζω να χασεις πολλα απο ενα τελικο ποσο μαλλον σε ενα τετοιο αυτοκινητο 118 ps που πασχει στις χαμηλες απο τη μανα του .......πιστευω σε οτι κανω να με επιβραβευσει ο ηχος που ηταν και η αφορμη μου!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οσο για το φιλτρο αμα βαλω εξατμιση θα το βαλω αφου υπαρχει και εφοσον με ικανοποιησει θα το αφησω.........αν οχι Ουστ
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο για το φιλτρο αμα βαλω εξατμιση θα το βαλω αφου υπαρχει και εφοσον με ικανοποιησει θα το αφησω.........αν οχι Ουστ
    Πρόσεξε τι φίλτρο θα βάλεις γιατί αν σε χαιρετίσει το μάφ, το ουστ κοστολογείται απο 200-350 ευρώ

7. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Dermatis (16-01-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόσεξε τι φίλτρο θα βάλεις γιατί αν σε χαιρετίσει το μάφ, το ουστ κοστολογείται απο 200-350 ευρώ
    Εχω ενα της BSR ομοιο με το μαμα αλλα λογικα θα ειναι πιο ελευθερο μου το εχει δωσει εδω και καιρο ενας φιλος αλλα δεν το εχω βαλει! Δεν νομιζω με μια δοκιμη να παρω το μαφ στο χερι .....ποσο ευαισθητο ειναι πια!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP