Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 64

Θέμα: 911 Turbo Acceleration

Rides
    0

Προεπιλογή

Παει ο Στρατος,
    καιει λαδια....

2. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

stratos (16-03-10)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

an epitrepetai poso exeis anoixei se telikh me to turbo?
    na madepso fgyro sta 330? mporei kai parapano?

Rides
    0

Προεπιλογή

Με το προηγουμενο 996 στα 700 αλογα,καποιοι μου ειχανε πει (εγω δεν γνωριζω τιποτα) οτι αφησανε γκαζι στα 345...αλλος μαλιστα με ιδιο σκουρου χρωματος...(ποιο αραγε) ειπε οτι αφησε στα 347...και ειχε 3-5 ακομα...Βεβαια ολα αυτα καποιοι τα ειπανε...εγω δεν ξερω τιποτα...Με το 997 τωρα...δεν το γνωριζω ακομα...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να 'μαι και εγώ. Και όχι, εξεταστική δεν έχω αλλά γράφω προόδους κάθε δύο μέρες και δεν έχω μυαλό να απαντήσω κάπως ουσιαστικά και τεκμηριωμένα.

Αρχικά συγχαρητήρια στον Δημήτρη για το υπέροχο αυτοκίνητο του. Έχει στήσει 2 απο αυτά και δεν έχει ακουστεί πουθενά το παραμικρό. Το ένα γράφει χρόνους στις Σέρρες και το άλλο ξεμπαζώνει την άσφαλτο καθημερινά.

Ωραία, που είναι το παράξενο να κρατάς σταθερή μόνο πίεση και να ανεβάζεις ισχύ σε ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ? Ναι μεν δεν κερδίζεις αλλάζοντας μόνο το advance του αυτοκινήτου αλλά γίνονται και άλλες αλλαγές σε χάρτες καυσίμου και πίεσης υπερπλήρωσης. Θέτονται άλλα boost targets με διαφορετικό τρόπο, αφού η βαλβίδα που επιρρεάζει τα πτερύγια λητουργεί εντελώς διαφορετικά. Στην ουσία τα διαγράμματα υπερπλήρωσης αλλάζουν και τα surge points μετατοπίζονται σε διαφορετικό φάσμα στροφών και advance. Οπότε δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να αμφισβητήται κάποιος που αντιλαμβάνεται αυτόν τον τρόπο λητουργίας και κάνει πειράματα στο δικό του το αυτοκίνητο να μην καταφέρει και να μην έχει αποδήξεις ότι αυτό γίνεται.

Δεν έχω εμπειρία απο υπερσυμπιεστές μεταβλητής γεωμετρίας αλλά θα ήθελα να αποκτήσω. Εδώ στο δικό μου ανέβασα μόνο 0.3 bar πηγαίνοντας στον χάρτη stage 1 και όταν έβαλα τον χάρτη stage 2 δεν άλλαξε η πίεση αλλά οι χάρτες advance. Αυτό ισσοδυναμεί με μια αύξηση 80 ίππων περίπου. Μακάρι να είχα και εγώ μεταβλητής γεωμετρίας τουρμπίνες και θα βλέπαμε θαύματα. Δημήτρη θα μπάξουμε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλως τον...Αντε και αργησες...Φιλε ειναι η πρωτη φορα που κοιταξα χαρτες VTG και ειναι αλλη φιλοσοφια...Αυτο που χρειαζεται προσοχη γενικα ειναι η αυξηση του αναβς...Βεβαια σε αμαξια με ηλεκτρονικα τοσο εξελιγμενα κατεβαινει αμεσως το αβανς στην πρωτη υποψια κακης καυσης(δεν λεω καν πειρακια...αυτα δεν υφιστανται καν...)και αν δεν ακουσει αμεσως το αβανς...κοβεται η πιεση...εν τελει ειναι απιστευτα δυσκολο να παρακαμψεις ενα συρφετο δικλειδες ασφαλειας και να καταφερεις να κανεις καποια ζημια στο μοτερ...Εκτος αν πειραματιστεις με ειδικα καυσιμα...Εκει θελει προσοχη...αλλαζει η στοιχειομετρικη αναλογια και οντως θελει προσοχη...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Rides
    0

Προεπιλογή

Στρατο η Δημητρη κανε ρε φιλε ενα κοπο να βαλεις tags στο θρεντ γιατι εγω ουτε με λεξικο δεν θα τα καταφερω.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...αλλος μαλιστα με ιδιο σκουρου χρωματος...(ποιο αραγε) ειπε οτι αφησε στα 347...
    Επιβεβαιωνω για το σκουρο μπλε.Δεν ειδα ποσα αλλα τα 3 τα ειχε περασει....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 16-03-10 στις 22:40
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιβεβαιωνω για το σκουρο μπλε.Δεν ειδα ποσα αλλα τα 3 τα ειχε περασει....
    Πόσο σκούρο μπλέ ? Deep blue ?

10. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

skandalis447 (16-03-10)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλως τον...Αντε και αργησες...Φιλε ειναι η πρωτη φορα που κοιταξα χαρτες VTG και ειναι αλλη φιλοσοφια...Αυτο που χρειαζεται προσοχη γενικα ειναι η αυξηση του αναβς...Βεβαια σε αμαξια με ηλεκτρονικα τοσο εξελιγμενα κατεβαινει αμεσως το αβανς στην πρωτη υποψια κακης καυσης(δεν λεω καν πειρακια...αυτα δεν υφιστανται καν...)και αν δεν ακουσει αμεσως το αβανς...κοβεται η πιεση...εν τελει ειναι απιστευτα δυσκολο να παρακαμψεις ενα συρφετο δικλειδες ασφαλειας και να καταφερεις να κανεις καποια ζημια στο μοτερ...Εκτος αν πειραματιστεις με ειδικα καυσιμα...Εκει θελει προσοχη...αλλαζει η στοιχειομετρικη αναλογια και οντως θελει προσοχη...
    Σίγουρα έχει ένα σωρό ασφάλειες πριν γίνει οποιαδίποτε αλλαγή. Και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι μετατροπή θέλει. Πρέπει αν έχεις και τις ανάλογες γνώσεις, κάτι που το αποδικνύεις συνέχεια και ας μην πορούν να το καταπιούν μερικοί. Όταν τους περνάς απο πάνω έχει άλλη χάρη

Αλήθεια, κανένα μηστιριακό καύσιμο θα βάλεις?

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στρατο η Δημητρη κανε ρε φιλε ενα κοπο να βαλεις tags στο θρεντ γιατι εγω ουτε με λεξικο δεν θα τα καταφερω.
    Έβαλα μερικά αλλά δεν παίρνει το τουρμπίνες μεταβλητης γεωμετρίας (long tag), επιτάχυνση 996, Porsche tunning και άλλα τέτοια

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP