Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Ψήφισαν
28. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι μεσα

20 71,43%
  • Οχι. Δεν θελω.

8 28,57%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 122

Θέμα: Κυριακη 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
    Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
    Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
    Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
    Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
    Τι εγινε τελικα ;
    Γαργαρα ........
    Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
    Αυτό πιστεύω κι εγώ.

Και σας θυμίζω και το άλλο, το πιό σημαντικό: τέτοιες κινήσεις φορολόγησης και μάλιστα με πιασάρικο όνομα (φόρος πολυτελείας) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Γι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Ετσι όπως έχει διαχωριστεί η κοινωνία και θα συνεχίζεται με ακόμα πιό γοργούς ρυθμούς, θα βγουν οι πολλοί και θα πουν: έχουν τρίλιτρο;; καλά τους κάνετε, ας πληρώσουν. Εχουν δυό σπίτια κι εγώ είμαι στο νοίκι; Να τους πάρετε το ένα. Εχουν καταθέσεις στις τράπεζες ; καλά τους κάνετε με 50% αύξηση της φορολόγησης των τόκων κ.ο.κ.

Και μην μου πείτε ότι δεν ισχύει. Μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε γύρω σας σιγά-σιγά. Οπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω να κατέβει για διαμαρτυρία με τι; Με το Μ3 και ο άλλος δεν έχει να φάει στην κυριολεξία;

Θα μου πείτε και τώρα τι θα κάνουμε; όσοι είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν δυό πράγματα θα πρέπει να ντρέπονται ή να τους τα χαρίσουν;

Σαφώς και όχι . Αλλά οι στόχοι τους είναι άλλοι. Δυστυχώς.

2. The Following 15 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

ankor (15-01-13), aristent (15-01-13), Bitz (15-01-13), deepBLUE (15-01-13), EVERGET (15-01-13), gant (15-01-13), Kostas_1 (15-01-13), Leonidas_E39 (15-01-13), nikos valvetronic (15-01-13), Panos 316T (15-01-13), PANOS-E60 (15-01-13), Ptboul (15-01-13), S8N (15-01-13), Thomelef (15-01-13), xristina (15-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP