Δε νομιζω...
Δε νομιζω...
Bitz (14-01-13), I_MNL (16-01-13), katsaraios (14-01-13), Konstantinos E60 (14-01-13), mark e92 (14-01-13), sierra (14-01-13)
Οσον αφορα την κινηση,ειμαι μεσα και εξω ταυτοχρονα.Να εξηγουμε,μια ειρηνικη πραξη διαμαρτυριας στα πλαισια που συζητιεται,με βρισκει πολυ υπερ,ασχετα με το αποτελεσμα,
στο εργο που ζουμε και πρωταγωνιστουμε παιζει η λεγομενη "πουστιατουσκηνοθετη",εμ κερατας εμ δαρμενος,τουλαχιστον να φωναξω και λιγο!Με βρισκει υπερ γιατι μπορουμε να μετρησουμε δυναμη,με βρισκει υπερ γιατι δεν παει αλλο!
Εξω ειμαι γιατι απο το χωριο μου το μονο που μπορω να κανω ειναι μια τρυπα στο νερο,α'ι'ντε και να παρκαρω εξω απο το παρκιν του γειτονα και να μην μπορει να βγαλει το τρακτερι του!
Βαρατε μαγκες μαζι σας!
Σταματη εισαι ωραιος!
bimmerm (14-01-13)
Bazil Van Sinner (14-01-13)
Τα σκάφη εξαιρεθηκαν του νεου μετρου ,υστερα απο από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας!!!!
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231230447
Την απαλλαγή των σκαφών αναψυχής από τον ετήσιο φόρο πολυτελούς διαβίωσης αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών καθώς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σχεδιάζεται η διαδικασία επιβολής ετήσιου τέλους πλόων για όλα τα σκάφη που εισέρχονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Πρόκειται για αίτημα του υπουργείου Ναυτιλίας.
Το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε ακόμα στην απόσυρση των διατάξεων για την αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση φορολογικών παραβάσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις ενδεχομένως θα κατατεθούν εκ νέου σε άλλη μορφή, ενώ αλλαγές επήλθαν και στα μεσιτικά εφοπλιστικά γραφεία που είναι υποχρεωμένα να πληρώνουν το νέο φόρο επί της εισαγωγής συναλλάγματος.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/finance/art...#ixzz2Hy6yuxNC
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Kostas_1 (14-01-13)
Παιδια ειμαι μεσα αλλα ελπιζω να μην με παρεξηγησετε με την κατωθι ερωτηση.Γινεται να ερθω με το citroenaki που εχω και οχι με το Μ3?
Ανεβηκε και απο εμενα στο ...μπουκ.
Συγχαρητηρια για την ιδεα ειλικρινα.
Και βεβαια με το σιτροεν.
Αλλα δεν βλεπω να μαζευομαστε τελικα.