Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    22-03-11
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    1.588
    Thanked
    1495
    Rides
    2

    Προεπιλογή Απορίες Μ3 Ε46

    Σίγουρα είναι καλύτερα για τα φρένα.
    Δεν χάνει τίποτα .
    Ο αερασ εισοδου απο την κάτω τρύπα δεν επηρεάζεται απο την ταπα.
    Όσο είναι να τραβάει τραβάει.
    Το ramair γίνεται απο την πάνω είσοδο της Μετωπης.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

  2. The Following 2 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

    EVERGET (13-01-13), pilot (14-01-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    30-07-10
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    7.731
    Thanked
    17909
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    και εγω ανοιχτες τις εχω.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.



  4. #3
    Εγγραφή
    09-01-10
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Μηνύματα
    1.636
    Thanked
    4857
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Το Μ3 εχει δυο ταπες στους αεραγωγους, που αν αφαιρεθουν, εχουν ως κυριο σκοπο την ψυξη των φρενων. Το περιεργο ειναι οτι αυτες οι ταπες ειναι διαφορετικες και συγκεκριμενα η ταπα του οδηγου δεν ειναι ακριβως ταπα αλλα εχει δυο επιπλεον ανοιγματα. Οι τρυπες αυτες στην ταπα εξυπηρετουν στην αποχετευση βροχινου νερου σε περιπτωσεις δυνατης βροχοπτωσης. Ενα Μ3 που κινειται με πολλα χιλιομετρα σε δυνατη βροχη, μπορει να μαζεψει απο τον αεραγωγο μεγαλες ποσοτητες νερου που αν δεν εχουν που να διαφυγουν υπαρχει κινδυνος και με την ταχυτητα που κινειται το αυτοκινητο καθως και με την αναρροφηση εισερχομενου αερα που γινεται απο εκει, να ανεβει ποσοτητα νερου πανω στο φιλτροκουτι αφου ο αεραγωγος θα γεμισει νερα που δεν θα εχουν που να πανε. Οι τρυπες βοηθουν στο να περιοριστει αυτη η πιθανοτητα στο ελαχιστο.
    Η συγκεκριμενη ταπα απο την πλευρα του οδηγου ειτε υπαρχει ειτε οχι, δεν περιοριζει την εισοδο φρεσκου αερα στο φιλτροκουτι. Τωρα αν στα πολλα χιλιομετρα δημιουργει συνθηκες πιεσης με ταπα ON θα μπορουσε να σταθει σαν σκεψη αν η ταπα στην πλευρα του οδηγου δεν ειχε τρυπες (αλλα εχει) οποτε δεν μπορει να δημιουργηθει πιεση που (θεωρητικα παντα) θα βοηθουσε σε αυξημενη εισοδο ποσοτητας αερα στο φιλτροκουτι.
    Προσωπικα εγω και Ν/Α που ημουν τις ειχα αφαιρεσει. Ο φρεσκος αερας στα φρενα ιδιαιτερα τις ζεστες μερες ειναι καλοδεχουμενος. Εχε υποψιν οτι ο αεραγωγος εκτος απο αερα στα φρενα μπορει να φερει και νερα κατι που θα πρεπει να το λαβαινουμε υποψιν οταν τα φρενα μας ειναι πολυ ζεστα και αποτομα τους ριξουμε πανω νερα απο πχ μια ξαφνικη νεροποντη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 14-01-13 στις 10:50

  5. The Following 12 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

    BILL007 (14-01-13), chief (14-01-13), doctore (14-01-13), EVERGET (14-01-13), nik200 (14-01-13), nikos1400 (15-01-13), Panos 316T (14-01-13), pilot (14-01-13), saulm3 (14-01-13), soc12r (14-01-13), Vasilis M3 (14-01-13), Vassilis ///M (14-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP