Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Ψήφισαν
28. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι μεσα

20 71,43%
  • Οχι. Δεν θελω.

8 28,57%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 122

Θέμα: Κυριακη 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταμάτη, προσωπικά εγώ δεν είμαι σίγουρος αν μία τέτοια διαμαρτυρία θα έχει κάποιο αποτέλεσμα (ενδεχομένως μία συμβολική κατάθεση πινακίδων μία συγκεκριμένη ημερομηνία, συνεννοημένα από όσους ενδιαφέρονται, να ταρακουνούσε περισσότερο). Επίσης, μία τέτοια απόφαση, πριν δούμε το κείμενο του νόμου (δεν έχω βρεί πουθενά αναρτημένο το ψηφισμένο κείμενο του νόμου, πρέπει να μπήκε με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, γιατί ούτε και από τα πρακτικά της βουλής προκύπτει ότι συζητήθηκε κάτι για τη διάταξη αυτή), θεωρώ ότι είναι πρόωρη. Τέλος, εγώ, αν πράγματι ψηφίστηκε τέτοια διάταξη, σκοπεύω να προσφύγω δικαστικώς, ζητώντας την ακύρωση της πράξης που θα μου επιβάλει φόρο με έρεισμα μία τέτοια διάταξη, γιατί πιστεύω ότι είναι αντίθετη σε πολλές διατάξεις του συντάγματος.

2. The Following 4 Users Say Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-01-13), EVERGET (13-01-13), pilot (14-01-13), S8N (13-01-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σκοπεύω να προσφύγω δικαστικώς, ζητώντας την ακύρωση της πράξης που θα μου επιβάλει φόρο με έρεισμα μία τέτοια διάταξη, γιατί πιστεύω ότι είναι αντίθετη σε πολλές διατάξεις του συντάγματος.
    Kωστα για δωσε specs

παρτε καιμια γευση για το κουστουμακι του καθενος!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following 6 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Bitz (14-01-13), I_MNL (16-01-13), katsaraios (14-01-13), Konstantinos E60 (14-01-13), mark e92 (14-01-13), sierra (14-01-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kωστα για δωσε specs
    (...)
    Ήδη έχω στο μυαλό μου κάποιες νομικές βάσεις που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπέστατα σε δικαστήριο, κυρίως σχετικά με την προστασία της ισότητας, της περιουσίας και τη δυνατότητα φορολόγησης του ιδίου αντικειμένου με περισσότερους από έναν φόρους. Σε κάθε περίπτωση το προβληματικό της διάταξης καταδεικνύει και το ίδιο το τμήμα νομοτεχνικής επεξεργασίας σχεδίων και προτάσεων νόμων της βουλής (η οποία δεν αποτελείται από βουλευτές, αλλά νομικούς, ως επί το πλείστον καθηγητές νομικών σχολών) βλ. https://www.hellenicparliament.gr/Us...etxs-epist.pdf σελίδα 18.
    Σε κάθε περίπτωση, έτσι κι αλλιώς περίμενα την ευκαιρία να κάνω προσφυγή και για το δίκαιο ή μη χαρακτήρα των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που επιβάλλουν με κριτήριο τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Οπότε έως το 14, οπότε και θα έρθει η ώρα να πληρώσω, το καταθέτω και ο θεός βοηθός.

6. The Following 4 Users Say Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-01-13), I_MNL (16-01-13), Panos 316T (15-01-13), Thomelef (14-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP