οπότε μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε, από το τι πραγματικά θέλουμε από αυτή τη χώρα.... ;
Το μεγαλυτερο θεατρο η "λιστα Λαγκαρντ" ποτε θα σταματησει?/
Οταν ο τρελαντωνης καλεσει την κουγκαρ να "δωσει¨" η ιδια τα στοιχεια αυτοπροσωπως...αααα θα αποδειχθουμε ηλιθιοι ξανα για αυτο δεν το κανουν...
Παρεπιμπτοντως σταματαει και ο υποκυβισμος οσοι προλαβαν προλαβαν![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bitz (14-01-13)
ο σπυράκος έχει απόλυτο δίκιο. και εγώ δεν συμφωνώ σε τέτοιου είδους διαμαρτυρίες. πολύ απλά γιατί ΄σο νόμιμη και να γίνει, θα ταλαιπωρήσει άλλους που δεν τους απασχολεί καν το θέμα φορολόγησης αυτοκινήτου.
δεν είναι όλος ο κόσμος με τρίλιτρα και δυομισάλιτρα για να τον ενδιαφέρει μια τέτοιου είδους διαμαρτυρία, όπως δεν ενδιαφέρουν στους περισσότερους απο μας οι παπάρες που ντεμέκ τρώνε όσοι κατεβαίνουν με το ΠΑΜΕ, κτλ κτλ...
συντονισμένα και με άλλα φόρουμ, μια διαμαρτυρία με άμεση απειλή καταθέσεων πινακίδων ίσως να ήταν καλύτερη λύση απο κινητοποιήσεις. όχι ότι κάτι θα γίνει, αλλά μην νομίζετε ότι και με την κινητοποίηση θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα.
απο την άλλη το βρίσκω παντελώς γελοίο να σκάσουμε παρκαρισμένοι με τα Μ3 - Μ5 - Μ6 - 330 - 325 ΚΟΚ γυαλισμένα, με ένα κάρο μπαξίματα, να φωνάζουμε για τα 1000 ευρά τον χρόνο επιπλέον. ξέρω δεν τα χρωστάμε, με άλλα κρητήρια αγοράσαμε κάποτε τα αυτοκίνητα μας, αλλά το βρίσκω εντελώς γελοίο.
τι να κάνουμε, αυτή είναι η κατάσταση, έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. δεν νομίζω ότι βγάζεις άκρη με τέτοιους γκασμάδες ότι και αν κάνεις.
sympether with chiefτης
Bitz (14-01-13), hades7 (13-01-13), katsaraios (13-01-13), kostas 325 (13-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13), Panos 316T (13-01-13), PANOS-E60 (13-01-13), spar@ (13-01-13), Stathis (13-01-13), vagmag (13-01-13)