Σελίδα 61 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1151596061626371 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 601 έως 610 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο υπάρχει νομιμος τρόπος να γίνει η διαμαρτυρία που συζητάμε (προσωπικά τη θεωρω μάταιη κινητοποιηση). Θα ενημερωθεί η αστυνομία, θα γίνει ημερα κυριακή και θα υπάρξει διαχείρηση της κυκλοφορίας. Δεν προκειται σε καμμία περίπτωση να εξισωθούμε με οσους αυθαιρετούν προκειμένου να διαματυρηθούν (ξερεις πολύ καλά ποιούς εννοώ, δεν τους αναφερω για να μην δημιουργήσω ενταση).
    Πανο δυστυχως ολες οι συγκεντρωσεις ξεκινανε ετσι....
    Για να βαλω εναν επιλογο σε ολη αυτην την ιστορια, οσο γινονται μεμονωμενες συγκεντρωσεις συμφεροντων δεν γινεται τιποτα, Οταν καταλαβουμε ποιο ειναι το συμφερον ολων μας και οταν νοιαζομαστε και λιγο για αυτον τον τοπο και οχι για τις πινακιδες του αυτοκινητου μας, για τον μισθο μας και για το σπιτι μας,οταν ξυπνησουμε δηλαδη και δεν κατεβουμε στο Συνταγμα με κανενα Συριζα,ΚΚΕ, ΠΑΜΕ ΕΛΑ ΦΥΓΕ, κατεβουμε μονο επειδη ειμαστε Ελληνες Πολιτες και μας εχουν Γ@ΜΗΣΕΙ, τοτε θα ειμαι ο Πρωτος που οχι μονο θα κατεβω.... αλλα δεν θα με ενδιαφερει και αν γυρισω...
    Μεχρι τοτε... απλα σας βλεπω!

2. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο δυστυχως ολες οι συγκεντρωσεις ξεκινανε ετσι....
    Για να βαλω εναν επιλογο σε ολη αυτην την ιστορια, οσο γινονται μεμονωμενες συγκεντρωσεις συμφεροντων δεν γινεται τιποτα, Οταν καταλαβουμε ποιο ειναι το συμφερον ολων μας και οταν νοιαζομαστε και λιγο για αυτον τον τοπο και οχι για τις πινακιδες του αυτοκινητου μας, για τον μισθο μας και για το σπιτι μας,οταν ξυπνησουμε δηλαδη και δεν κατεβουμε στο Συνταγμα με κανενα Συριζα,ΚΚΕ, ΠΑΜΕ ΕΛΑ ΦΥΓΕ, κατεβουμε μονο επειδη ειμαστε Ελληνες Πολιτες και μας εχουν Γ@ΜΗΣΕΙ, τοτε θα ειμαι ο Πρωτος που οχι μονο θα κατεβω.... αλλα δεν θα με ενδιαφερει και αν γυρισω...
    Μεχρι τοτε... απλα σας βλεπω!
    χα χα ! ρε συ ο ντιμπλού το οργανώνει, θα φέρει και σουβλάκια, έλα !

4. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Bitz (14-01-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σορυ αλλα γνώμη μου ειναι ότι ο "είμαι 22 χρόνων" έχει δίκιο τις μ@λακιες που κραζουμε θα πάμε να κάνουμε; Τι θα πει κλείνω τον δρόμο για τα τέλη η οτιδήποτε άλλο . 5 πανό με ευφάνταστα συνθήματα στο πεζοδρόμιο της βουλής , πλακάτ με εύστοχα χιουμοριστικα μηνύματα ενα χαρτινο αυτοκινητο με ενα σλογκαν δυνατο και το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο
    αντε γεια...

6. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (14-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορυ αλλα γνώμη μου ειναι ότι ο "είμαι 22 χρόνων" έχει δίκιο τις μ@λακιες που κραζουμε θα πάμε να κάνουμε; Τι θα πει κλείνω τον δρόμο για τα τέλη η οτιδήποτε άλλο . 5 πανό με ευφάνταστα συνθήματα στο πεζοδρόμιο της βουλής , πλακάτ με εύστοχα χιουμοριστικα μηνύματα ενα χαρτινο αυτοκινητο με ενα σλογκαν δυνατο και το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο
    ναι να σε δω με πλακατ στο Συνταγμα... να σε τραβανε φωτογραφια τα κινεζακια και μετα να μ...ζεται ολη η γκει κοινοτητα της Τσιν Γκει ταουν με την φωτο σου!

υ.γ σε παρακαλω ειμαι ο "ειμαι 22 χρονων κοντος"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 13-01-13 στις 20:39

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

οπότε μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε, από το τι πραγματικά θέλουμε από αυτή τη χώρα.... ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Να φτιαξει καποιος αλλος τα πραγματα που μας ενοχλουν

10. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (14-01-13), vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το μεγαλυτερο θεατρο η "λιστα Λαγκαρντ" ποτε θα σταματησει?/
    Οταν ο τρελαντωνης καλεσει την κουγκαρ να "δωσει¨" η ιδια τα στοιχεια αυτοπροσωπως...αααα θα αποδειχθουμε ηλιθιοι ξανα για αυτο δεν το κανουν...
    Παρεπιμπτοντως σταματαει και ο υποκυβισμος οσοι προλαβαν προλαβαν

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (14-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να φτιαξει καποιος αλλος τα πραγματα που μας ενοχλουν
    πολύ καλό!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικα εχω μια απορια σαν πιο μικρος που ειμαι...
    εδω δεν ειμαστε αντιθετοι με τις απεργιες και τις διαμαρτυριες εισβαρος των συμπολιτων μας????
    διαβαζω πολυ επικαιροτητα και κατι τετοιο καταλαβα...
    Επισης τις αποφασεις για τους νομους τις παιρνει εκλεγμενη κυβερνηση που δεν εχει κλεισει χρονο....
    Πιστεψαμε Εμπιστευτηκαμε και παει λεγωντας και σημαιακια και τουρουρουμ και ΝΔ και τρελαινομαι...
    Βασικα εχω μπερδευτει πολυ!!!
    τελικα ειμαστε με αυτους ή με τους αλλους που κλεινουν τους δρομους????
    ή μηπως τωρα ειμαστε με τους αλλους και την αλλη βδομαδα θα ειμαστε με αυτους που θα βριζουν και θα λεμε καλα να παθουν!!
    Ποσο εχω μπερδευτει...μα ποσο....
    υ.γ ναι Πανο.. δεν ειμαι ειρωνικος απλα μπερδεμενος!

ο σπυράκος έχει απόλυτο δίκιο. και εγώ δεν συμφωνώ σε τέτοιου είδους διαμαρτυρίες. πολύ απλά γιατί ΄σο νόμιμη και να γίνει, θα ταλαιπωρήσει άλλους που δεν τους απασχολεί καν το θέμα φορολόγησης αυτοκινήτου.

δεν είναι όλος ο κόσμος με τρίλιτρα και δυομισάλιτρα για να τον ενδιαφέρει μια τέτοιου είδους διαμαρτυρία, όπως δεν ενδιαφέρουν στους περισσότερους απο μας οι παπάρες που ντεμέκ τρώνε όσοι κατεβαίνουν με το ΠΑΜΕ, κτλ κτλ...

συντονισμένα και με άλλα φόρουμ, μια διαμαρτυρία με άμεση απειλή καταθέσεων πινακίδων ίσως να ήταν καλύτερη λύση απο κινητοποιήσεις. όχι ότι κάτι θα γίνει, αλλά μην νομίζετε ότι και με την κινητοποίηση θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα.

απο την άλλη το βρίσκω παντελώς γελοίο να σκάσουμε παρκαρισμένοι με τα Μ3 - Μ5 - Μ6 - 330 - 325 ΚΟΚ γυαλισμένα, με ένα κάρο μπαξίματα, να φωνάζουμε για τα 1000 ευρά τον χρόνο επιπλέον. ξέρω δεν τα χρωστάμε, με άλλα κρητήρια αγοράσαμε κάποτε τα αυτοκίνητα μας, αλλά το βρίσκω εντελώς γελοίο.

τι να κάνουμε, αυτή είναι η κατάσταση, έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. δεν νομίζω ότι βγάζεις άκρη με τέτοιους γκασμάδες ότι και αν κάνεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following 10 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (14-01-13), hades7 (13-01-13), katsaraios (13-01-13), kostas 325 (13-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13), Panos 316T (13-01-13), PANOS-E60 (13-01-13), spar@ (13-01-13), Stathis (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

επίσεις, σαν θωμάς έχω πάρει μια απόφαση. δεν πρόκειτε να αφήσω τους κ@ριόληδες να μου αλλάξουν την ζωή.

αν και εν μέρη έχει αλλάξει γιατί δεν έχουμε τις άπλες που είχαμε κάποτε, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να μην αλλάξει η ζωή μου σε ορισμένα πράγματα που αγαπάω.

1000 θέλετε ρα μπαγλαμάδες, 1000 θα πάρετε. δεν πρόκειτε να απαξιώσω την περιουσία μου πουλώντας την για ένα κομμάτι ψωμί, ούτε και πρόκειτε να την αφήσω να σκουριάσει.

γι'αυτό λοιπόν, σταματάω να διαμαρτύρομαι μιας και δεν πρόκειτε να βρώ το δίκιο μου πουθενά, και πολεμάω για το καλύτερο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (13-01-13), PANOS-E60 (13-01-13), pilot (14-01-13), vagmag (13-01-13)

Σελίδα 61 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1151596061626371 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP