Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 536

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

τον τελευταιαο καιρο εχω προβλημα με την μπαταρια στο 4s που εχω. δεν κραταει καθολου. το τηλ δεν εχει κλεισει ακομα χρονο και ειναι πολυ λιγο δουλεμενο μιας και ειναι 2ο τηλ. συγκεκριμενα χθες ας πουμε το εβγαλα απ τον φορτιστη στις 10 το βραδυ και αυτη τη στιγμη ειναι στο 29% και εχω μιλησει συγκεκριμενα 5 φορες στο τηλ απο 10 δευτερολεπτα καθε φορα και μπηκα στο ιντερνετ με το wifi για αλλα 10 λεπτα.αυτο ειναι ολο κι ολο. απο χθες το βραδυ σημερα το πρωι ηταν στο 56% και ειχα μιλησει 2 φορες και τπτ αλλο ουτε που το ακουμπησα το τηλ ξανα. τι πρεπει να κοιταξω γνωριζει κανεις?απο εφαρμογες δεν τρεχω τπτ ολα οπως ηταν πριν ειναι και απλα εχω ανοιχτο το 3g.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

αφου δεν εχεις κατεβασει νεα εφαρμογη που μπορει να κανει την ζημια, μαλλον μπηκες σε μια σελιδα που θα θελει να ενημερωνετε συνεχεια, απλα με τον τροπο που ξερεις κλεισε ολες τις τρεχων εφαρμογες μαζι με το safari κανε reboot και δοκιμασε παλι, για να δεις αν φταιει αυτο που ειπα ποιο πανω φορτισε το πληρος μετα αφισε το σε αναμονη κανα 10λεπτο και κοιτα στις ρυθμισεις-γενικα-χρηση και πηγαινε τερμα κατω, εαν χρηση και αναμονη ειναι ιδια τοτε φταιει αυτο που σου ειπα , εαν οχι τοτε ειναι θεμα η λειτουργικου η μπαταριας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 13-01-13 στις 19:52

3. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

gyiama (13-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP