Σελίδα 7 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 536

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 6

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Aν θελετε να δωσω οδηγο για να το κανετε ή στειλτε μου πμ να σας το ετοιμασω εγω.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Αceman①⑨②⑤™ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν θελετε να δωσω οδηγο για να το κανετε ή στειλτε μου πμ να σας το ετοιμασω εγω.
    Καντο μου μιας και εχεις τα παντα απο εμενα !!!

Σε μαυρο στο ονομα μου σε λατινικα χωρις το 330 !!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

για πες αν σ αρεσει κανενα και στο μονταρω

ΥΓ: μαυρο σε μαυρο φοντο δε θα φαινεται αγορινα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 04-01-13 στις 21:16

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

5. The Following User Says Thank You to 330Ci For This Useful Post:

chrisgiapz3 (05-01-13)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο 27χρονος Nadav Nirenberg από το Brooklyn της Νέας Υόρκης, είχε να αντιμετωπίσει μία δυσάρεστη κατάσταση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
    Στη διαδρομή για το ρεβεγιόν, κάποιος του έκλεψε το iPhone 4 του.
    Κι όμως, η εφευρετικότητά του και οι φίλοι του, μαζί με τις υπηρεσίες ενός dating site, του έφεραν το iPhone … πίσω.

Την ίδια βραδιά ο Nirenberg έλαβε μία ειδοποίηση στο mail του που του έδειξε ότι ο κλέφτης, χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό του 27χρονου στο OkCupid για να βρει… κορίτσι.
    Μπήκε στον λογαριασμό του και έβλεπε όλα τα μηνύματα και τα αιτήματα που έκανε ο κλέφτης, με την φωτογραφία και τα στοιχεία τα δικά του.
    Έτσι, επιστράτευσε ένα φίλο του.

Μπήκαν στη Google, βρήκαν μία φωτογραφία μίας νεαρής με αβυσσαλέο μπούστο που χαμογελούσε μπροστά από την web camera και με αυτή έστησαν ένα ψεύτικο προφίλ, της δεσποινίδος Jennifer Gonzalez από το Brooklyn.
    Χρειάστηκαν μερικά μηνύματα στον κλέφτη για να κανονιστεί ένα ραντεβού γεμάτο υποσχέσεις στην διεύθυνση που έδωσε ο Nirenberg στον κλέφτη: τη διεύθυνση του διαμερίσματός του.
    Το σχέδιο παρΆ ολίγον να «χαλάσει» όταν ο κλέφτης ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της «καυτής» Jennifer.
    Ο Nirenberg απάντησε «Χα χα χα, ποιος μιλάει στο τηλέφωνο πια;».

Ο κλέφτης φαίνεται να συμφώνησε και στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας, εμφανίστηκε στην πόρτα του διαμερίσματος, ντυμένος, αρωματισμένος, κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί και έτοιμος για μία … ενδιαφέρουσα βραδιά.
    Όταν η πόρτα άνοιξε, είδε μπροστά του ένα άντρα και πίσω του έφτασε ο Nirenberg κρατώντας ένα σφυρί, απειλώντας ότι αν δεν δώσει πίσω το iPhone 4, θα τον χτυπήσει.
    Το κόλπο έπιασε και το iPhone 4 επέστρεψε στον κάτοχό του.

Ο 27χρονος δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του κλέφτη γιατί το μόνο που ήθελε ήταν να πάρει πίσω τη συσκευή του.
    Για όλους τους υπόλοιπους από εμάς;
    Ας πάρουμε μαθήματα για το πώς μπορούμε να ανακτήσουμε το τηλέφωνό μας.
    Κύριοι… έτσι γίνεται η δουλειά

πηγη: appleworldhellas.com

Rides
    0

Προεπιλογή

Γνωρίζετε πως προήλθε το δαγκωμένο μήλο της Apple ;
    Τι λένε οι φήμες για την σημασία του διάσημου εταιρικού σήματος ;;

Λοιπόν, στην κυριότερη εκδοχή της προέλευσης, λέγεται ότι το σήμα, είναι πιθανά συσχετισμένο με το δαγκωμένο μήλο (με το οποίο αυτοκτόνησε ) του Αλαν Τούρινγκ, σαν φόρος τιμής για την συνεισφορά του στο χώρο των Η/Υ.
    Ο Άλαν Μάθισον Τούρινγκ (Alan Matheson Turing, 23 Ιουνίου, 1912 - 7 Ιουνίου, 1954) ήταν Bρετανός μαθηματικός, καθηγητής της λογικής, κρυπτογράφος και θεωρείται συχνά πατέρας της επιστήμης των υπολογιστών.
    Οι συνεισφορές του Τούρινγκ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ δημόσια κατά τη διάρκεια της ζωής του επειδή η εργασία του ήταν απόρρητη. Στο Μπλέτσλεϊ Παρκ (Bletchley Park), κέντρο της Βρετανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αποκρυπτογράφηση των γερμανικών κωδικών, όντας ο προϊστάμενος της ομάδας 8. Η ομάδα αυτήν ήταν που επιφορτίστηκε με την αποκωδικοποίηση της Γερμανικής κρυπτογραφικής συσκευής Enigma.

Μετά από τον πόλεμο, σχεδίασε έναν από τους πρώτους ηλεκτρονικούς προγραμματίσιμους ψηφιακούς υπολογιστές στο εθνικό φυσικό εργαστήριο, όπως λεγόταν, και κατασκεύασε και μια άλλη μηχανή, στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Το Bραβείο Τούρινγκ δημιουργήθηκε προς τιμή του.
    Εχει πραγματικά ενδιαφέρον να διαβάσει κάποιος λίγα για την βιογραφία του https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86...BD%CE%B3%CE%BA

Ωστόσο επικρατούν και άλλες "θεωρίες" για τον δαγκωμένο μήλο της Apple.
    Κάτι σαν το σήμα της BMW ας πούμε !!

8. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Nino (14-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

τον τελευταιαο καιρο εχω προβλημα με την μπαταρια στο 4s που εχω. δεν κραταει καθολου. το τηλ δεν εχει κλεισει ακομα χρονο και ειναι πολυ λιγο δουλεμενο μιας και ειναι 2ο τηλ. συγκεκριμενα χθες ας πουμε το εβγαλα απ τον φορτιστη στις 10 το βραδυ και αυτη τη στιγμη ειναι στο 29% και εχω μιλησει συγκεκριμενα 5 φορες στο τηλ απο 10 δευτερολεπτα καθε φορα και μπηκα στο ιντερνετ με το wifi για αλλα 10 λεπτα.αυτο ειναι ολο κι ολο. απο χθες το βραδυ σημερα το πρωι ηταν στο 56% και ειχα μιλησει 2 φορες και τπτ αλλο ουτε που το ακουμπησα το τηλ ξανα. τι πρεπει να κοιταξω γνωριζει κανεις?απο εφαρμογες δεν τρεχω τπτ ολα οπως ηταν πριν ειναι και απλα εχω ανοιχτο το 3g.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

αφου δεν εχεις κατεβασει νεα εφαρμογη που μπορει να κανει την ζημια, μαλλον μπηκες σε μια σελιδα που θα θελει να ενημερωνετε συνεχεια, απλα με τον τροπο που ξερεις κλεισε ολες τις τρεχων εφαρμογες μαζι με το safari κανε reboot και δοκιμασε παλι, για να δεις αν φταιει αυτο που ειπα ποιο πανω φορτισε το πληρος μετα αφισε το σε αναμονη κανα 10λεπτο και κοιτα στις ρυθμισεις-γενικα-χρηση και πηγαινε τερμα κατω, εαν χρηση και αναμονη ειναι ιδια τοτε φταιει αυτο που σου ειπα , εαν οχι τοτε ειναι θεμα η λειτουργικου η μπαταριας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 13-01-13 στις 18:52

11. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

gyiama (13-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

εχω καθαρισει το ιστορικο και το τηλ το κλεινω πολλες φορες γενικα η μενει κλειστο μιας και οπως ειπα ειναι 2ο. θα το δοκιμασω κι αυτο που ειπες και βλεπουμε ευχαριστω.

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπαινεις ρυθμισεις - safari και κανεις καθαρισμα cashe και ιστορικου
    διπλο κλικ στο home και κλεινεις οτι τρεχει εκεινη την ωρα.
    κρατας πατημενα home και sleep μεχρι να κλεισει η συσκευη και μολις ανοιξει και δεις το μηλο τα αφηνεις και τα δυο ΜΑΖΙ.
    Αν δεν ειναι εφαρμογη ή καποιο θεμα με τη μπαταρια με το παραπανω θα στρωσει.
    Αν δε στρωσει παρατηρησε το σημα σου και δες αν ανεβοκατεβαινει συχνοτερα σε σχεση με παλαιοτερα.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

BILL007 (13-01-13), gyiama (13-01-13)

Σελίδα 7 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP