Σελίδα 56 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 646545556575866 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 551 έως 560 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχεις καταλάβει καλά γιατί αντιδρούν οι νέοι μάλλον.
    Αντιδρούν, μαζί με όλους τους σκεπτόμενους πολίτες, για μια αλλαγή υπερ των ανθρώπων και της κοινωνίας γενικότερα, με δικαιοσύνη, ισότητα, αξιοκρατία και ό,τι άλλο πρέπει να τη διέπει για να μην καταντήσουμε ζούγκλα.
    Ε, η αλλαγή που λες προς τη ζούγκλα αυτή μας οδηγεί, όπου ο ισχυρός έχει τσιφλίκι του όλη την κοινωνία και με την πλάτη του σάπιου κράτους κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να λογοδοτεί πουθενά.

Αν αυτό το θεωρείς αλλαγή, τότε ναι είναι. Προς το χειρότερο όμως, προς έναν σύγχρονο μεσαίωνα για τους πολλούς, και τον παράδεισο για τους λίγους.
    Επειδή όμως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν ανήκει στους λίγους αυτούς, είναι ενάντια στις "αλλαγές" αυτές και θέλει άλλες, με διαφορετικό προσανατολισμό.
    Οποιος πάλι έχει συμφέρον, λογικό είναι να μη μπορεί να καταλάβει τους νέους και να θεωρεί τη στάση αυτή ως συντηρητική.

Ως προς το λιμάνι του Πειραιά και την COSCO, για πηγαίντε να δείτε σε τι εργασιακές συνθήκες δουλεύουν οι λιμενεργάτες.
    Εκτός κι αν δεν μας ενδιαφέρουν οι συνθήκες εργασίας που επιβάλλονται απ'τις πολυεθνικές και πάνε να καταντήσουν τον Έλληνα εργαζόμενο Κινέζο (με τις πλάτες και πάλι της κυβέρνησης), αλλά μόνο τα κοντέινέρ μας.
    Καλή είναι η αποδοτικότητα, κανείς δεν αντιλέγει, αλλά δεν αρκεί. Αλλιώς ας γίνουμε Κίνα και Μαλαισία, πολλούς τους συμφέρει κάτι τέτοιο αλλά τονν πολύ κόσμο, που είναι εργαζόμενος, όχι.

Κι εδώ ένα άρθρο των NYT (το τονίζω για να μην αρχίσουμε τα κλασικά περι πηγών ενημέρωσης κλπ, πιστεύω ότι η εγκυρότητα των Times δεν χωρά αμφιβολία) για το τι συμβαίνει στον Πειραιά ύστερα απ'την έλευση των Κινέζων:
    https://tvxs.gr/news/ellada/nyt-idio...ni-toy-peiraia
    Κοίτα καταλαβαίνω τη θεώρηση σου, αλλά είναι μάλλον ουτοπική.
    Μακάρι να μην υπήρχε το σύστημα το σημερινό, αλλά για να μπορέσει να λειτουργήσει θα έπρεπε να είχαμε άλλες αξίες.

Να είχαμε παροχή όλα τα αγαθά, όλες τις υπηρεσίες, να μην χρειάζονταν καν χρήματα, να υπήρχε ανιδιοτέλεια.... Θα χαιρόμασταν περισσότερα πράγματα που έχουν αξία, οικογένια, φύση κλπ κλπ... αλλά είναι αδύνατο να υπάρξουν τιμές, αγοροπωλησίες, σπίτια και περιουσίες... χωρίς τα σημερινά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να λειτουργήσει το ανθρωπιστικό αυτό σύστημα, το οποίο συμφωνώ ότι θα μπορούσε να ήταν ιδανικό, αλλά δεν καταφέραμε σαν άνθρωποι να το πετύχουμε σε καμία στιγμή της ιστορίας μας. Ίσως αν με κάποιο τρόπο καταστρεφόταν το σύστημα με τα νομίσματα σήμερα, αλλά και πάλι ιστορικά έχουμε δείξει ότι δεν μπορούμε να συνηπάρξουμε ειρινικά. Πόλεμοι, επεκτάσεις, χρυσός, γη, κλπ πάντα σε κάτι δίνουμε αξία, πάντα κάποιοι ξεχωρίζουν, εκμεταλεύονται και εκματελέυουν....

2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), nikos1400 (12-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας ξυπνησει πρωτα η γεννια σου που σχεδον μας μεγαλωσε με αυτες τις αξιες και ακολουθουμε στην αφυπνιση!

Δεν υπάρχει κριτική σκέψη, απλά το προσωπικό μας συμφέρον , το κομματικό, το συντεχνιακό κλπ κλπ .

Σε ενδιεφερε για τα κοντεινερ και πως σε καθυστερουσαν και ποσα ηθελαν "λαδωμα" και τι εκανες?
    λαδωσες.....αρα τους εκανες "μαγκες" και συνεχιζαν...και μετα?

Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει οτι του χρονου που θα ψαχνω δουλεια και μεθαυριο που θα ψαχνει το παιδι σου, θα παω να δουλεψω στον Κινεζο οπου θα μου διοικει το λιμανι και θα μου δινει 200ευρο το 18ωρο...
    αλλα τωρα δεν σε αφορα ετσι δεν ειναι?

Τοτε θα το καταλαβεις και θα βριζεις και θα φωναζεις....

Εσυ και ο Θωμας μας λετε να ψωνιζουμε απο Ελληνες να τους ενισχυουμε, εσυ γιατι κοιτας το συμφερον σου με το λιμανι και δεν κοιτας το συμφερον της χωρας????
    Το συμφερον της χωρας ειναι οι πηγες του πλουτου της να ειναι αυτονομες χωρις "νταβατζηδες"...
    Το οτι υπαρχουν λαμογια και καθικια το ξερουμε και δεν ειπα το αντιθετο, εγω λεω το λογικο...
    Η λυση ειναι να σταματησει το φαγοποτι που γινεται ακομα εισβαρος μας, και αυτο δεν θα γινει αν ξεπουληθουν τα παντα για την σωτηρια μας....
    αλλα ο καθενας κοιταει το βολεψια του και κανει και κριτικη!!

υ.γ Σταματαω εδω...
    χαιρομαι για τον πολιτισμενο διαλογο!
    Οπως εχει πει ενας πραγματικα αντικειμενικος ανθρωπος, που χαιρομαι να συζηταω μαζι του και πραγματικα μαθαινω πολλα!
    Ο καθενας εχει τα συμφεροντα του και εχει την γραμμη του....
    Φίλε sparo, πραγματικά με λειπεί ο μονοδιάστατος τρόπο σκέψης σου.
    Αν θεωρείς ότι δική σου γενιά (22 ετών) διαφέρει πολύ από τη δική μου γενιά (35 ετών) ή του αδερφού μου (28 ετών) μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος....

Θα μπορούσαν τα λιμάνια, όπως και πολλές υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες αλλά όντως τις λυμαίνονταν χρόνια οι γενιά των 45άρηδων+ σήμερα, αλλά έκαναν και όνειρο των νέων της εποχής μου το δημόσιο, τη λαμογιά, το κλέψιμο, το εύκολο χρήμα κλπ κλπ . Δεν βγαίνουν χρήματα χωρίς δουλειά.

Δε λάδωσα για να βγάλω container... λάδωσε όμως το φορτηγό που πήσε να φορτώσει εκεί (που δεν μου επιτρέπεται να είναι δικό μου αλλά δημοσίας χρήσης!!!!!!), με χρέωσε εμένα παραπάνω, και τα προϊόντα βγήκαν πιο ακριβά στην αγορά και τα πλήρωσες ΕΣΥ!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου;;;;
    Τα κόστη αυτά επιβαρύνουν επιχειρήσεις, αλλά μεταφέρονται στον καταναλωτή. Αν δεν μπορέσουν να μεταφερθούν, απλά οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν και κλείνουν αφήνοντας κόσμο στο δρόμο.
    Το αν αγοράζεις ελληνικά ή όχι είναι θέμα παιδείας.
    Προσπαθώ πραγματικα΄πολύ να εξηγήσω απλά πράγματα, και εσύ θεωρείς ότι εγ΄ψ κοιτώ το δικό μου συμφέρον και θέλω το δικό σου κακό!
    Το καλό των επόμενων γεννεών θέλω, αλλά ΘΑΥΜΑΤΑ δεν γίνονται! Θέλει δουλειά. Τα εισοδήματα μας ήταν ψεύτικά. Οι αξίες που βλέπουμε γύρω μας ήταν απλά ΥΠΕΡαξίες.... αέρα λεφτά!

4. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), katsaraios (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), nuovo.. (12-01-13), S8N (13-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας ξυπνησει πρωτα η γεννια σου που σχεδον μας μεγαλωσε με αυτες τις αξιες και ακολουθουμε στην αφυπνιση!

Δεν υπάρχει κριτική σκέψη, απλά το προσωπικό μας συμφέρον , το κομματικό, το συντεχνιακό κλπ κλπ .

Σε ενδιεφερε για τα κοντεινερ και πως σε καθυστερουσαν και ποσα ηθελαν "λαδωμα" και τι εκανες?
    λαδωσες.....αρα τους εκανες "μαγκες" και συνεχιζαν...και μετα?

Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει οτι του χρονου που θα ψαχνω δουλεια και μεθαυριο που θα ψαχνει το παιδι σου, θα παω να δουλεψω στον Κινεζο οπου θα μου διοικει το λιμανι και θα μου δινει 200ευρο το 18ωρο...
    αλλα τωρα δεν σε αφορα ετσι δεν ειναι?

Τοτε θα το καταλαβεις και θα βριζεις και θα φωναζεις....

Εσυ και ο Θωμας μας λετε να ψωνιζουμε απο Ελληνες να τους ενισχυουμε, εσυ γιατι κοιτας το συμφερον σου με το λιμανι και δεν κοιτας το συμφερον της χωρας????
    Το συμφερον της χωρας ειναι οι πηγες του πλουτου της να ειναι αυτονομες χωρις "νταβατζηδες"...
    Το οτι υπαρχουν λαμογια και καθικια το ξερουμε και δεν ειπα το αντιθετο, εγω λεω το λογικο...
    Η λυση ειναι να σταματησει το φαγοποτι που γινεται ακομα εισβαρος μας, και αυτο δεν θα γινει αν ξεπουληθουν τα παντα για την σωτηρια μας....
    αλλα ο καθενας κοιταει το βολεψια του και κανει και κριτικη!!

υ.γ Σταματαω εδω...
    χαιρομαι για τον πολιτισμενο διαλογο!
    Οπως εχει πει ενας πραγματικα αντικειμενικος ανθρωπος, που χαιρομαι να συζηταω μαζι του και πραγματικα μαθαινω πολλα!
    Ο καθενας εχει τα συμφεροντα του και εχει την γραμμη του....
    σπάρα...ο βαγγέλης είναι 35άρης. γενιά μου δλδ. όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει να κάνει αυτή η γενιά για τα χάλια που έχουμε, φταίει η γενιά που σήμερα είναι 55+ για τα σκατά που τρώμε σήμερα.

σε πληροφορώ λοιπόν, ότι αυτή θα είναι η γενιά που έχει να βγάλει το φίδι απο την τρύπα, μιας και επαγγελματικά πλέον είμαστε οι πιο ενεργοί ηλικιακά στην αγορά εργασίας.

πολύ πιθανόν, όταν θα είσαι στην ηλικία μας, να είναι καλύτερα τα πράγματα.

όσο για το αγοράστε ελληνικά, ναι και επιμένουμε. το γιατί είμαστε εμείς στα λιμάνια περιμένωντας εμπορεύματα, είναι γιατί κάποτε υπήρχε η βαλκάν όπου τα συνδικαλησταριά την κατέστρεψαν. το ίδιο και η σέλμαν.

το ξέρεις ότι στην χώρα μας στον κλάδο μου δεν υπάρχει πηγή αγοράς για raw materials? υπάρχει μόνο ένας στα γιάννενα που παράγει φύλλο, και τον τιμάμε όσο μπορούμε.

τι θα έπρεπε να κάνουμε δλδ???να αλλάξουμε επάγγελμα???

όσων αφορά για τους μισθούς και που θα κατέβουν, αυτή είναι και η τιμωρία για το φαγοπότι που γινόταν τόσα χρόνια. πάρτε το χαμπάρι, χονέψτε το. δεν υπάρχει σάλιο.

αντί να ουρλιάζετε για τους μισθούς, ουρλιάξτε για την άδικη φορολογία. εξορθολογισμό και μόνο...τα υπόλοιπα είναι ιστορίες γ'αγρίους για κάτι ηλίθια παιδάκια της κνε και παρεμφερεί γελοίων οργανόσρων του κώλου, όπου το μόνο που παράγουν είναι ξευτίλες τεμπελχανάδες που το μόνο που ξέρουν είναι να πουλάνε πνεύμα χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα της κατάστασης, και φυσικά παντελώς άχρηστοι να δουλέψουν έστω και μισή ωρίτσα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (12-01-13), S8N (13-01-13), spar@ (12-01-13), vagmag (12-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε sparo, πραγματικά με λειπεί ο μονοδιάστατος τρόπο σκέψης σου.
    Αν θεωρείς ότι δική σου γενιά (22 ετών) διαφέρει πολύ από τη δική μου γενιά (35 ετών) ή του αδερφού μου (28 ετών) μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος....

Θα μπορούσαν τα λιμάνια, όπως και πολλές υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες αλλά όντως τις λυμαίνονταν χρόνια οι γενιά των 45άρηδων+ σήμερα, αλλά έκαναν και όνειρο των νέων της εποχής μου το δημόσιο, τη λαμογιά, το κλέψιμο, το εύκολο χρήμα κλπ κλπ . Δεν βγαίνουν χρήματα χωρίς δουλειά.

Δε λάδωσα για να βγάλω container... λάδωσε όμως το φορτηγό που πήσε να φορτώσει εκεί (που δεν μου επιτρέπεται να είναι δικό μου αλλά δημοσίας χρήσης!!!!!!), με χρέωσε εμένα παραπάνω, και τα προϊόντα βγήκαν πιο ακριβά στην αγορά και τα πλήρωσες ΕΣΥ!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου;;;;
    Τα κόστη αυτά επιβαρύνουν επιχειρήσεις, αλλά μεταφέρονται στον καταναλωτή. Αν δεν μπορέσουν να μεταφερθούν, απλά οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν και κλείνουν αφήνοντας κόσμο στο δρόμο.
    Το αν αγοράζεις ελληνικά ή όχι είναι θέμα παιδείας.
    Προσπαθώ πραγματικα΄πολύ να εξηγήσω απλά πράγματα, και εσύ θεωρείς ότι εγ΄ψ κοιτώ το δικό μου συμφέρον και θέλω το δικό σου κακό!
    Το καλό των επόμενων γεννεών θέλω, αλλά ΘΑΥΜΑΤΑ δεν γίνονται! Θέλει δουλειά. Τα εισοδήματα μας ήταν ψεύτικά. Οι αξίες που βλέπουμε γύρω μας ήταν απλά ΥΠΕΡαξίες.... αέρα λεφτά!
    Υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά πράγματα να λυπηθεις απ τον τροπο σκέψης μου.
    Συνεχίζεις να μου λες για το πως λειτουργούσε το λιμάνι σαν οργανισμός ενώ εγω βλέπω το λιμάνι σαν πλούτο χώρας και παλι δεν το καταλαβαίνεις...
    Τεσπα ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ και στον τζορτζ που μας έσωσαν ....
    Παιδεία ειναι να ψωνιζεις Ελληνικά αλλα δεν ειναι παιδεία να θες να χεις πλήρη έλεγχο των δρόμων /λιμανιών /αεροδρομίων σου;;;

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ζήτω ο Σπάρος!!!

Μπράβο σου

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά πράγματα να λυπηθεις απ τον τροπο σκέψης μου.
    Συνεχίζεις να μου λες για το πως λειτουργούσε το λιμάνι σαν οργανισμός ενώ εγω βλέπω το λιμάνι σαν πλούτο χώρας και παλι δεν το καταλαβαίνεις...
    Τεσπα ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ και στον τζορτζ που μας έσωσαν ....
    Παιδεία ειναι να ψωνιζεις Ελληνικά αλλα δεν ειναι παιδεία να θες να χεις πλήρη έλεγχο των δρόμων /λιμανιών /αεροδρομίων σου;;;
    Να έχεις έλεγχο ρε Σπάρο, όχι αυτά να σε βάζουν μέσα σα κράτος, να σου δημιουργούν προβλήματα σαν πολίτη... όχι αυτό δεν είναι πλούτος, αυτό είναι ΧΟΥΝΤΑ!
    Η κάθε συντεχνία επέβαλε τα δικά της, ισοπεδώνοντας τους υπόλοιπους.

Ακόμα και σήμερα ο Έλληνας συμπερίφερεται με το σκεπτικό του να ψοφήσει ο γάϊδαρος του γείτονα....

10. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), nikos1400 (12-01-13), S8N (13-01-13), Thomelef (12-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ζήτω ο Σπάρος!!!

Μπράβο σου
    Ευχαριστώ να σε καλα! Την δουλεια μου κάνω !

12. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

vagmag (12-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να έχεις έλεγχο ρε Σπάρο, όχι αυτά να σε βάζουν μέσα σα κράτος, να σου δημιουργούν προβλήματα σαν πολίτη... όχι αυτό δεν είναι πλούτος, αυτό είναι ΧΟΥΝΤΑ!
    Η κάθε συντεχνία επέβαλε τα δικά της, ισοπεδώνοντας τους υπόλοιπους.

Ακόμα και σήμερα ο Έλληνας συμπερίφερεται με το σκεπτικό του να ψοφήσει ο γάϊδαρος του γείτονα....
    Βαγγέλη επειδή σε πολλά πράγματα λέμε τα ίδια αλλα δεν καταλαβαινομαστε και επειδή σε στεναχώρησα μια φορά με τον τροπο σκέψης μου αστο γιατι θα χουμε κλάματα χαχαχαχααχχαχ!
    Και για την χουντα μην ανοίγεις τέτοιες κουβεντες... Απόλαυσε την δημοκρατία που ζούμε και ασε την χουντα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 12-01-13 στις 16:33

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη επειδή πολλά πράγματα λέμε τα ίδια αλλα δεν καταβαινομαστε και επειδή σε στεναχώρησα μια φορά με τον τροπο σκέψης μου αστο γιατι θα χουμε κλάματα χαχαχαχααχχαχ!
    Και για την χουντα μην ανοίγεις τέτοιες κουβεντες... Απόλαυσε την δημοκρατία που ζούμε και ασε την χουντα!
    δε ζούμε σε δημοκρατία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε αυτό συμφωνούμε αλλά από άλλη πλευρά....

Η συζήτηση μας βελτιώνει σαν ανθρώπους, σαν τρόπο σκέψης...
    Η αντιπαράθεση, αν δε γίνεται απλά για την ίδια την αντιπαράθεση, απλά μας εξελίσει...

Το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ήταν ότι κανείς δεν θέλησε να αλλάξει ή να φτιάξει τα πράγματα, αλλά όλοι βολευτηκαν/βολευτήκαμε σε αυτό....

15. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), Thomelef (12-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

φλασιά που θυμήθηκα. την ίδια περίοδο που ανέφερα πιο πρίν, ένας συνεργάτης περίμενε και αυτός εμπόρευμα. λόγο απεργείας οι εκτελωνιστές δεν μπορούσαν να περάσουν μέσα, ενώ την ίδια στιγμή τα δικά του εμπορεύματα πρόλαβαν και ξεφορτώθηκαν, και δεν έδιωξαν το καράβι ξανά γεμάτο.

στο τέλος πλήρωσε και σταλίες ένα καρο λεφτά σαν μλκς ο άνθρωπος. για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι σταλία, όταν για οποιονδήποτε λόγο δεν πάς έγκαιρα να εκτελωνίσεις και να πάρεις τα πράγματα σου, μετά απο ένα σημείο και έπειτα χρεώνεσαι την φύλαξη ανά ημέρα. η οποία φυσικά είναι εξωφρενική.

δεν γ@μιούνται ρε'σεις. απο αυτούς που είναι εκεί ειλικρινά δεν λυπάμαι κανέναν. μόνο αυτούς που πραγματικά ήθελαν να δουλέψουν, αλλά δεν τους άφηναν τα συνδικαλσταριά. όπως σε εκείνον τον δήμο με εκείνο το ελεεινό κατακάθι του κερατά που με τσαμπουκά προσπαθούσε να διώξει τον κόσμο που ήθελε να δουλέψει.

καμμιά λύπηση, και μην ακούτε τις παπαριές περί κοινωνικής ισσότητας σε άτομα που δεν την έχουν σεβαστεί ποτέ στην ζωή τους. μπούλο και στον αγύριστο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following 8 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), Bitz (12-01-13), katsaraios (12-01-13), Kostas_1 (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), nikos1400 (12-01-13), Stathis (12-01-13), vagmag (12-01-13)

Σελίδα 56 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 646545556575866 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP