Το οτι ειδα υγρασια πισω ψηλα δεν σου λεει τιποτα νικο?
ΒΜW FANS
πρεπει να ξηλώσεις ταπετσαρια και ξανα κολλας την μεμβρανη που εχει μεσα από την πορτα.
Οντως ηταν ξεκολημενη η μεμβρανη το εφτιαξα σημερα και την πεμπτη θα το πλυνω.ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις
ΒΜW FANS
BILL007 (28-10-15), nikos valvetronic (27-10-15)
Ωραίος ο Διονύσης
Έτσι, να έχουμε και feedback από τις εργασίες!!![]()
BILL007 (28-10-15), nikos valvetronic (27-10-15), Βασιλης (28-10-15)
Δεν ξέρω πώς είναι στο 87. Η λογική πάνω κάτω είναι ίδια σε όλα τα αμάξια. Μια βίδα ψιλοκρυφή πίσω από το χερουλάκι που ανόιγεις την πόρτα.
Δυο στο μεγάλο χερούλι που τραβάς την πόρτα να κλείσει και περιφεριακά στην ταπετσαρία ίσως βρεις κανα δυο ακόμα. Τα υπόλοιπα είναι δυνατά κλιπς
που βγαίνουν όταν τραβήξεις με μίσος την ταπετσαρία πιάνοντάς την από την μεγάλη θήκη της πόρτας. Στο 46 είναι πολύ δυνατή τραβάς άφοβα. Στο δικό
σου δεν ξέρω. Μετά παρατήρησε την σκόνη που έχει μέσα η πόρτα. Στο σημεία που βάζει το νερό έχει κάνει δρόμο πάνω στην σκόνη. Εγρήξες ??
Πετρο την πρώτη φορά που έβγαλα πριν πολλά χρόνια κανένα! Μετά μια οι γρυλοι μια τα νερά έχω στοκ πλέον
στο μικρο ντουλαπάκι του οδηγού. Ξενέρα μια φορά που έλυσα και μου έσπασαν δεν είχα καβάντζα και
πήγα να πάρω όμως δεν είχε με το ροδελακι το σφουγγαρενιο και πήρα σκέτα γιατί έπρεπε να το δέσω.
Οποτε μόλις τα βρήκα μετά από λιγες μέρες ξανά βάλε βγάλε![]()
απο επισημη ζητανε περιπου 200.
σε εξιδικευμενο που ρωτησα 40 ευρω.![]()