-
το ΤΤ καταστραφηκε οπως και οι αλλες ελληνικες τραπεζες απο το psi.
δημοσιους υπαλληλους εχει περι τους 800 οι οποιοι ειναι μετακλητοι και δεν μπορουν να απολυθουν σε καμια περιπτωση αφου προφυλλασσονται απο σχετικο νομο του πασοκ.
ακομα και να κλεισει η τραπεζα πανε σε αλλο ποστο του δημοσιου.
αυτοι ειναι και το αγκαθι σε καθε συμφωνια που εχει προσπαθησει να γινει ως τωρα γιατι εχουν μισθους 5-10 χιλαιδες εκαστος.
αυτα μου ειπε ανθρωπος που δουλευει μεσα στην τραπεζα, δεν ξερω αν αληθευουν, ο σταματης μπορει να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει αν το ξερει.
με αυτα λοιπον κατα νου δεν δεχομαι ως φορολογουμενος να πληρωνω ανθρωπους που "προστατευθηκαν" με φωτογραφικο νομο για να εχουν ενα επιπεδο καλης ζωης δια βιου χωρις να συμπεριλαμβανονται στους νομους και τους κανονες της αγορας στους οποιους ολοι υπαγομαστε.
να δωσω απο το περισσευμα και το υστερημα μου για να ζεσταθει οποιος δεν εχει πετρελαιο, ή τα γεροντακια που τους κοψαν τα δωρα, με ολη μου την ψυχη.
οχι ομως τα λ7 μου να πηγαινουν σε απατεωνες που δεν τους αγγιζει κανενας.
θα πω και μια ιστορια.
φιλος μου απο πολυ παλια ειναι σημερα γενικος διευθυντης δημοσιου οργανισμου με μονο προσον προσληψης απ' ευθειας στη θεση οτι επαιζε τενις με τον προεδρο.
δεν κρινω αν ειναι καλος στη δουλεια του, δεν το ξερω καν, ξερω μονο αυτο που εγραψα συν οτι εχει σπουδασει εντελως ασχετο πραγμα απο τη δουλεια στη οποια ειναι σημερα.
αναρωτιεμαι αν πηγαινα κι εγω για τενις μαζι οπως με ειχε φαει τοτε 100 φορες και δεν πηγαινα να κανω μοτοκρος, θα ημουν κι εγω σε μια θεση σημερα πλουσιοπαροχα αμοιβομενη χωρις να εχω την παραμικρη ιδεα, εφοδιο, εξειδικευση για τη δουλεια?
μαλλον μλακια εκανα τελικα που εμπλεξα με τις μηχανες, καλα τα ελεγε ο πατερας μου...
-
The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:
katsaraios (12-01-13), Kostas_1 (12-01-13), PANOS-E60 (12-01-13), S8N (12-01-13), Thomelef (12-01-13), vagmag (12-01-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP