Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειμαι απολυτα συμφωνος με την διακυρηξη αυτη .
    Το ΤΤ δεν εχει απασχολησει καθολου τον προϋπολογισμο, δεν εχει επιβαρυνει το κρατος καν.
    Αντιθετα εχει χρηματοδοτησει με απολυτη διαφανεια κοινωνικου σκοπου εργα, εχει προωθησει κοινωνικες παροχες και φυσικα εχει εδω και 120 χρονια εξασφαλισει τις αποταμιευσεις των Ελληνων.

Οσοι δουλευουμε εκει, αμοιβομαστε απο τα κεφαλαια της τραπεζας, κατω απο τις συμβασεις εργασιας της ΟΤΟΕ ειτε με ατομικα συμβολαια.

Τα δυο τελευταια χρονια εχω δεχθει μειωση 38% του μισθου μου και επιπλεον εχει αυξηθει η φορολογια μου.

Υπαρχει ομως ενα οριο στο ποσο μπορει καποιος να αντεξει πριν επαναστατησει.
    Αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να αξιολογησουν το δικαιωμα μου στην εργασια προσφεροντας 700 ευρω η να με καταστησουν ανεργο αν αρνηθω, ειναι το λιγοτερο προδοτες.

Ειμαι απολυτα συμφωνος με το παραπανω.
    Δεν δουλευω για κλεφτες, δεν εκλεψα και αντιθετα εχω προσφερει εργο που κοστολογειται σε εκατομμυρια ευρω κερδη.

Η επιλογη αυτη της κυβερνησης ειναι λαθος.

Οχι επειδη θιγομαι εγω, που ηδη εχω θιγει μισθολογικα, αλλα επειδη δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο.

Αλλα το συστημα ετσι δουλευει. Πελεκαει λιγο λιγο ωστε οι αντιδρασεις να ειναι μικρες.
    Στο τελος οταν ολοι θα εχουν χασει, θα καταλαβουν τι λεω.

Απο αυριο, ο πρωτος που θα ζημιωθει απο το κλεισιμο του ΤΤ θα ειναι ο βενζινας μου, γιατι θα βαζω λιγοτερα καυσιμα.
    Και αυτος θα παρει λιγοτερα πορτοκαλια.
    Και μαναβης θα παρει λιγοτερα ρουχα. Κτλ κτλ.

Το ξαναλεω.
    Δεν επιβαρυναμε κανεναν.
    Δωσαμε πολλα.

Το ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πριν το κούρεμα των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, ήταν η πρώτη τράπεζα της Ελλάδος και η τρίτη στην Ευρώπη σε επάρκεια κεφαλαίων.

Το ΤΤ ουδέποτε έως σήμερα έχει επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο έστω και με ένα ευρώ.
    Αντίθετα, την τελευταία μόνο πενταετία, το ελληνικό δημόσιο έχει εισπράξει πάνω από 3 δισ. ευρώ από το ΤΤ. Η ποιότητα χαρτοφυλακίου χορηγήσεων είναι η καλύτερη της αγοράς και οι επισφάλειες δανείων οι χαμηλότερες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η εξάρτησή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα Ελλάδος, σε σχέση με τις καταθέσεις του, είναι κάτω του 25%, όταν σε συγκεκριμένες συστημικές είναι πάνω από 120

Δεν.ειναι αυτη σωστη λυση.
    Τελος.
    UP
    για να διαβαστει και απο οσους δεν το ειδαν,
    καποια σημεια του κειμενου ειδικα στο δικαιωμα στην εργασια αφορουν καθε εργαζομενο!! και την εργασιακη αξιοπρεπεια
    φυσικα δεν ειναι η σωστη λυση αλλα αυτα υπεγραψαν στο μνημονιο!!(πωληση)
    ολοι τους ειναι προδοτες!!
    το ΤΤ ηταν η τραπεζα της λαικης αποταμιευσης χωρις επισφαλειες χωρις χρεη χωρις τιποτα και τωρα το διαλυουν, χωρις να υπολογισουν τιποτα.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    @ σταθης

Δεν διαφωνω για αυτα που λες, αλλα ελα που παιρνει η μπαλα και τον δικο μου ταμια που τρεχει σαν φορμουλα ένα...

Ξερω, στην ιδια κατσαρολα βραζουμε, οποτε θα καουμε και εμεις, αλλα κριμα ειναι.

Τεσπα, δεν διαφωνω, απλα ειναι αυτο που λεω.
    Αξιοκρατια.
    Αν υπηρχε, ουτε εγω ουτε ο wheelman θα κλαιγαμε σημερα......

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    σαφως ολοι στην ιδια κατσαρολα ειμαστε, αυτο λεω κι εγω, ο καθενας προσπαθει να παει οσο πιο πανω γινεται απο τον πατο, μηπως και καει τελευταιος ή σβησει το ματι και τη γλιτωσει.

ετσι οπως γινεται ομως, κανεις δεν θα τα καταφερει τελικα, θα καει ολο το περιεχομενο θα σωθουν μονο οσοι βγουν εκτος κατσαρολας.

ειναι η μονη λυση πλεον, δεν γινεται κατι αλλο.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (12-01-13), S8N (12-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    UP
    για να διαβαστει και απο οσους δεν το ειδαν,
    καποια σημεια του κειμενου ειδικα στο δικαιωμα στην εργασια αφορουν καθε εργαζομενο!! και την εργασιακη αξιοπρεπεια
    φυσικα δεν ειναι η σωστη λυση αλλα αυτα υπεγραψαν στο μνημονιο!!(πωληση)
    το ΤΤ ηταν η τραπεζα της λαικης αποταμιευσης χωρις επισφαλειες χωρις χρεη χωρις τιποτα και τωρα το διαλυουν, χωρις να υπολογισουν τιποτα.
    αλλο το δικαιωμα στην εργασια και η αξιοπρεπεια φιλε γιαννη, πραγματα οχι απλα σεβαστα, αλλα ιερα, και αλλο η αλητεια και η κλοπη που συντελειται απο την αντιπαραγωγικη ταξη των παρασιτων και των πατρονων τους, εναντιον του παραγωγικου ιστου και των νοικοκυραιων που εχουν απομεινει.
    εχει καποια διαφορα.

το ΤΤ ηταν ολα αυτα που λες, ΗΤΑΝ.
    σημερα ειναι αντρο διαφθορας, ανομιας, κακως εννοουενου συνδικαλΗσμου, υποστηριξης προσωπικων συμφεροντων και παροχων λιγων και εκλεκτων, οπως και οι περισσοτεροι τομεις του δημοσιου.
    δεν θα εξυγιανθει ομως, διοτι η μαφια θα παλέψει μεχρι τελους.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (12-01-13), S8N (12-01-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλο το δικαιωμα στην εργασια και η αξιοπρεπεια φιλε γιαννη, πραγματα οχι απλα σεβαστα, αλλα ιερα, και αλλο η αλητεια και η κλοπη που συντελειται απο την αντιπαραγωγικη ταξη των παρασιτων και των πατρονων τους, εναντιον του παραγωγικου ιστου και των νοικοκυραιων που εχουν απομεινει.
    εχει καποια διαφορα.

το ΤΤ ηταν ολα αυτα που λες, ΗΤΑΝ.
    σημερα ειναι αντρο διαφθορας, ανομιας, κακως εννοουενου συνδικαλΗσμου, υποστηριξης προσωπικων συμφεροντων και παροχων λιγων και εκλεκτων, οπως και οι περισσοτεροι τομεις του δημοσιου.
    δεν θα εξυγιανθει ομως, διοτι η μαφια θα παλέψει μεχρι τελους.
    Σταθη και αν δεν κανω λαθος ειδικα στο ΤΤ οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι λιγοι και προχωρημενης ηλικιας.
    Η πωληση του παλι αν δεν κανω λαθος αφορα τη συμφωνια που υπεγραψαν στο μνημονιο, βεβαια και παλαιοτερα καποιοι πηγαν να το φανε, θα θυμασαι σιγουρα που μια τραπεζα (η ιδια και με αυτη τη φορα) ειχε δανειστει 750 μυρια στη διατραπεζικη απο το ΤΤ και την αλλη μερα ηθελε να το αγορασει (με τα δικα τοπυ λεφτα) ευτυχως που εγινε χαμος και δεν προχωρησε.
    Τεσπα το θεμα ειναι να μικρυνει ο δημοσιος τομεας, οχι ομως με ξεπουλημα και οχι απο οργανισμους που αποδιδουν.
    Το ΤΤ ειναι ενας απο αυτους.

7. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (12-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP