Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ζήτω ο Σπάρος!!!

Μπράβο σου

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζήτω ο Σπάρος!!!

Μπράβο σου
    Ευχαριστώ να σε καλα! Την δουλεια μου κάνω !

3. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

vagmag (12-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά πράγματα να λυπηθεις απ τον τροπο σκέψης μου.
    Συνεχίζεις να μου λες για το πως λειτουργούσε το λιμάνι σαν οργανισμός ενώ εγω βλέπω το λιμάνι σαν πλούτο χώρας και παλι δεν το καταλαβαίνεις...
    Τεσπα ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ και στον τζορτζ που μας έσωσαν ....
    Παιδεία ειναι να ψωνιζεις Ελληνικά αλλα δεν ειναι παιδεία να θες να χεις πλήρη έλεγχο των δρόμων /λιμανιών /αεροδρομίων σου;;;
    Να έχεις έλεγχο ρε Σπάρο, όχι αυτά να σε βάζουν μέσα σα κράτος, να σου δημιουργούν προβλήματα σαν πολίτη... όχι αυτό δεν είναι πλούτος, αυτό είναι ΧΟΥΝΤΑ!
    Η κάθε συντεχνία επέβαλε τα δικά της, ισοπεδώνοντας τους υπόλοιπους.

Ακόμα και σήμερα ο Έλληνας συμπερίφερεται με το σκεπτικό του να ψοφήσει ο γάϊδαρος του γείτονα....

5. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), nikos1400 (12-01-13), S8N (13-01-13), Thomelef (12-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να έχεις έλεγχο ρε Σπάρο, όχι αυτά να σε βάζουν μέσα σα κράτος, να σου δημιουργούν προβλήματα σαν πολίτη... όχι αυτό δεν είναι πλούτος, αυτό είναι ΧΟΥΝΤΑ!
    Η κάθε συντεχνία επέβαλε τα δικά της, ισοπεδώνοντας τους υπόλοιπους.

Ακόμα και σήμερα ο Έλληνας συμπερίφερεται με το σκεπτικό του να ψοφήσει ο γάϊδαρος του γείτονα....
    Βαγγέλη επειδή σε πολλά πράγματα λέμε τα ίδια αλλα δεν καταλαβαινομαστε και επειδή σε στεναχώρησα μια φορά με τον τροπο σκέψης μου αστο γιατι θα χουμε κλάματα χαχαχαχααχχαχ!
    Και για την χουντα μην ανοίγεις τέτοιες κουβεντες... Απόλαυσε την δημοκρατία που ζούμε και ασε την χουντα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 12-01-13 στις 16:33

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε sparo, πραγματικά με λειπεί ο μονοδιάστατος τρόπο σκέψης σου.
    Αν θεωρείς ότι δική σου γενιά (22 ετών) διαφέρει πολύ από τη δική μου γενιά (35 ετών) ή του αδερφού μου (28 ετών) μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος....
    Παιδια η προηγουμενη γενια ειναι οι πατεραδες μας, επομενως βρισκομαστε ολοι σχεδον στην ιδια γενια αφου οι γενιες αλλαζουν καθε 25-30 χρονια.

8. The Following 2 Users Say Thank You to andreas72 For This Useful Post:

katsaraios (14-01-13), Ptboul (15-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas72 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια η προηγουμενη γενια ειναι οι πατεραδες μας, επομενως βρισκομαστε ολοι σχεδον στην ιδια γενια αφου οι γενιες αλλαζουν καθε 25-30 χρονια.
    ναι οντως... απλα ενας στην ηλικια μου αντε να την εκανε 1-2 φορες τη μ@λακια...
    ο 40αρης...22/4=5.5 βαλε 6!
    6 φορες να ψηφισεις το ιδιο κατι τρεχει!

10. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Bitz (15-01-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι οντως... απλα ενας στην ηλικια μου αντε να την εκανε 1-2 φορες τη μ@λακια...
    ο 40αρης...22/4=5.5 βαλε 6!
    6 φορες να ψηφισεις το ιδιο κατι τρεχει!
    διαφωνω,και συ και γω(32)αν ζουσαμε αυτη την 20-30ετια,με αυτο το συστημα που επικρατουσε ,μπορει να τους ψηφιζαμε!Μην συγκρινεις την κριση που εχεις εσυ τωρα με ενα 22αρη το 1982 για παραδειγμα η' το 1992 !!!Τοτε περνουσαν ζαχαρη φιλε,και κατεβαιναν στον ανδρεα και στο κωστακη χιλιαααααδες,αφου τους τα'ι'ζε και περνουσαν και καλα....το ιδιο συμβαινει και με τους νοσταλγους της χουντας.Εχουμε εδω κανα 2-3 που εχουν βαλει και αυτοκολλητο τον φοινικα στο χουρντα τους πανω..."μονο ενας παπαδοπουλος θα μας σωσει "λενε,και πιανω ενα και τον ρωταω,γιατι???
    Ξερεις τι με απαντησε????"Μας εκανε τουαλετα" "μας εδωσε δανεια" θαλασσοδανεια που δεν πληρωθηκαν ποτε!Σωθηκαν φιλε!Δεν σπουδασαν ,δεν μορφωθηκαν.δεν τους πειραξε ποτε κανεις,μπηκαν και στον ΤΟΕΒ,πηραν και μισθο και καποιο και εφαπαξ απο τους μεγαλυτερους!
    Και ελα εσυ νεαρε μου,που εχεις μια ζωη μπροστα,που εχεις γνωσεις υπερπολλαπλασιες απο το μεσο ορο ολων αυτων των τυπων,που εχεις ονειρα,ονειρα με εικονες,οχι φαντασιες,ονειρα....ελα να τους αποδειξεις οτι η Γη ειναι στρογγυλη,οτι η δημοκρατια ειναι αλλιως,οτι δεν θα σου χαρισουν ξανα ποτε καμια μ@λ@κι@ σου,οτι αμα εισαι τιμιος και σωστος θα πας μπροστα,ορθιος οχι σκυφτος και σκουντητος,,,,

Για να μην σε παω ακομη μια γενια πισω,στους παππουδες μας....

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τι θα πει δεν ανέχεσαι ;;;

Γνωρίζεις πως λειτούργησε το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια ;;
    Γνωρίζεις το κόστος για όλους μας ;

Απεργίες, στάσεις, κόστος, λαδώματα, ταλαιπωρία κλπ ;

Σου έτυχε ποτέ να θέλεις να εισάγεις εμπορεύματα, το πλοίο να είναι στο λιμάνι, αλλά να περιμένει με τις εβδομάδες απλά και μόνο γιατί οι λιμενεργάτες και λοιποί απεργούσαν ; Επιχειρήσεις έκλεισαν λόγω αυτώντων απεργιών. Κόσμος έμεινε στο δρόμο. Περίμενε ο κόσμος εμπορεύματα εποχιακά, εμπορεύματα πληρωμένα, που τα παρέλαβε με καθυστέρηση εβδομάδων-μηνών και φυσικά πλέον ήταν αργά γιατί είχε φύγει η σαιζόν;

Να θέλεις να εξάγεις και να μην είσαι ανταγωνιστικός γιατί το λιμάνι μας ήταν πανάκριβο, πάναργο και προβληματικό ;

Χρειαζόταν και ακόμα και σήμερα στη Θεσσαλίκη χρειάζεται να λαδώσεις για να σου φορτώσουν το container??? (Να τους λαδώσεις για να κάνουν απλά τη δουλειά τους;;;

Το κόστος ήταν ακριβό, γιατί πρέπει να πληρωθούν όλες οι συντεχνίες. Ο λιμενεργάτης να παίρνει 6000-7000 ευρώ το μήνα + bonus+υπερωρίές +λαδώματα!!! Ακόμα και τώρα πληρώνουμε στα λιμανιάτικά και υπερωρίες. Γίνεται πάντα το τιμολόγιο να έχει υπερωρίες;;; Που σε ένα λιμάνι σαν της Θεσσαλονίκης, που αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εκεί το κατέστησαν σχεδόν ανενεργό (ένα λιμάνι που εξυπηρετούσε ακόμα και τις γύρω χώρες), απλά και μόνο για να μην ενδιαφέρον για ιδιώτες να το αγορασουν. Σήμερα βλέπουμε τα καράβια με το κυάλι.

Πως να ξεχάσουμε, τα καράβια που περίμεναν από έξω , αλλά οι "δικοί" μας δεν τα εξυπηρετούσαν, οπότε μετά από 1+μήνα αναμονής, κατέληγαν να ξεφορτώνουν στην Κωνσταντινούπολη και να μας έρχονται τα container με τρένα με καθυστέρηση και πολύ μεγάλο κόστος. Και όλα αυτά για να μη χάσει κανείς τα δικαιώματά του.

Μόνοι μας απαξιώσαμε τα πάντα.

Ακόμα και οι εκτελωνισμοί, οι μεταφορές των container΄κλπ είναι ακριβά, αλλά είναι και κλειστά επαγγέματα. Με τις υγείες μας λοιπόν.

Για να μην διορθώσουν τα κακώς κείμενα στα λιμάνια, για να μην απολυθούν κάποιοι χαραμοφάηδες, την πλήρωσαν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που δεν έφταιγαν. Αλλά αυτοί δεν πειράζει, είναι του ιδιωτικού τομέα.
    έχουμε γίνει εικονολάτρες!!!
    Τι θα πει δεν δεχομαι σημαινει οτι ειμαι 22χρονων και δεν δεχομαι η πατριδα μου και οι γεννιες μας να θρεφουν ακομα τα λαμογια που εθρεψαν και γεννησαν οι γεννιες σας που θελουν να μας Σωσουν....
    Δεν ανεχομαι να ιδιοτικοποιουνται οι κυριες πηγες εσοδων μας και να μοιραζονται για ενα κομματι ψωμι....
    Ξερεις πολυ καλα οτι τα λιμανια μας λογω θεσης θα μπορουσαν να δουλευουν και να ειναι πηγες Ευρο.
    Προσφορες ειχαμε πολυ παραπανω και αυτες χαθηκαν με ενα τηλεφωνο...
    Κατι τελευταιο γιατι τα σεντονια καλα κρατουν και οι "μεγαλες" κουβεντες....
    Ουτε συνδικαλιστης ειμαι ουτε κομμουνιστης ουτε συριζαιος, ουτε βολεμενος ουτε κομματοσκυλο...

13. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Nino (12-01-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP