Σελίδα 49 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3947484950515999 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 481 έως 490 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τον Συλλογο μας.
    Εσύ Σταμάτη έχεις διαφορετική άποψη?
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τριπλασιάστηκε ο τζίρος του πειραιά απο το 10 στο 12. κάνει δουλίτσα η κοσκο τελικά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (12-01-13)

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

ελπιζω φιλε Σταματη τα πραγματα να ειναι καλυτερα απο οτι φανταζουν.Οταν εγινε η πωληση της ΑΤΕ εκανα πρακτικη σε ενα υποκαταστημα.Μας εδιωξαν αμεσως,μαλιστα καναμε και 2 "μεροκαματα" χωρις να ξερουμε οτι μας εχουν διωξει.Μετα σε μια κουβεντα μου με υπαλληλους τους που μου εδειξαν συμπονοια τους ειπαεμεις οι πρακτηκαριοι ειμασταν περαστικοι το προβλημα ηταν οι μονιμοι...τα πραγματα θα σφιξουν για εσας σιγουρα αλλα δεν νομιζω να σας απολυσουν....Σου ευχομαι προσωπικα να περασεις την ολη φαση ανωδυνα....

5. The Following 6 Users Say Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

Kostas_1 (12-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), Panos 316T (11-01-13), Stamatis (11-01-13), Thomelef (11-01-13), vagmag (12-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ Σταμάτη έχεις διαφορετική άποψη?
    ειμαι απολυτα συμφωνος με την διακυρηξη αυτη .
    Το ΤΤ δεν εχει απασχολησει καθολου τον προϋπολογισμο, δεν εχει επιβαρυνει το κρατος καν.
    Αντιθετα εχει χρηματοδοτησει με απολυτη διαφανεια κοινωνικου σκοπου εργα, εχει προωθησει κοινωνικες παροχες και φυσικα εχει εδω και 120 χρονια εξασφαλισει τις αποταμιευσεις των Ελληνων.

Οσοι δουλευουμε εκει, αμοιβομαστε απο τα κεφαλαια της τραπεζας, κατω απο τις συμβασεις εργασιας της ΟΤΟΕ ειτε με ατομικα συμβολαια.

Τα δυο τελευταια χρονια εχω δεχθει μειωση 38% του μισθου μου και επιπλεον εχει αυξηθει η φορολογια μου.

Υπαρχει ομως ενα οριο στο ποσο μπορει καποιος να αντεξει πριν επαναστατησει.
    Αν καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να αξιολογησουν το δικαιωμα μου στην εργασια προσφεροντας 700 ευρω η να με καταστησουν ανεργο αν αρνηθω, ειναι το λιγοτερο προδοτες.

Ειμαι απολυτα συμφωνος με το παραπανω.
    Δεν δουλευω για κλεφτες, δεν εκλεψα και αντιθετα εχω προσφερει εργο που κοστολογειται σε εκατομμυρια ευρω κερδη.

Η επιλογη αυτη της κυβερνησης ειναι λαθος.

Οχι επειδη θιγομαι εγω, που ηδη εχω θιγει μισθολογικα, αλλα επειδη δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο.

Αλλα το συστημα ετσι δουλευει. Πελεκαει λιγο λιγο ωστε οι αντιδρασεις να ειναι μικρες.
    Στο τελος οταν ολοι θα εχουν χασει, θα καταλαβουν τι λεω.

Απο αυριο, ο πρωτος που θα ζημιωθει απο το κλεισιμο του ΤΤ θα ειναι ο βενζινας μου, γιατι θα βαζω λιγοτερα καυσιμα.
    Και αυτος θα παρει λιγοτερα πορτοκαλια.
    Και μαναβης θα παρει λιγοτερα ρουχα. Κτλ κτλ.

Το ξαναλεω.
    Δεν επιβαρυναμε κανεναν.
    Δωσαμε πολλα.

Το ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πριν το κούρεμα των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, ήταν η πρώτη τράπεζα της Ελλάδος και η τρίτη στην Ευρώπη σε επάρκεια κεφαλαίων.

Το ΤΤ ουδέποτε έως σήμερα έχει επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο έστω και με ένα ευρώ.
    Αντίθετα, την τελευταία μόνο πενταετία, το ελληνικό δημόσιο έχει εισπράξει πάνω από 3 δισ. ευρώ από το ΤΤ. Η ποιότητα χαρτοφυλακίου χορηγήσεων είναι η καλύτερη της αγοράς και οι επισφάλειες δανείων οι χαμηλότερες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η εξάρτησή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα Ελλάδος, σε σχέση με τις καταθέσεις του, είναι κάτω του 25%, όταν σε συγκεκριμένες συστημικές είναι πάνω από 120

Δεν.ειναι αυτη σωστη λυση.
    Τελος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 11-01-13 στις 22:21

7. The Following 14 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bakalos (11-01-13), Bitz (12-01-13), GiannisRob (11-01-13), katsaraios (11-01-13), Kostas_1 (12-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), nikos1400 (11-01-13), Nino (12-01-13), Panos 316T (11-01-13), pilot (11-01-13), spar@ (11-01-13), Stathis (12-01-13), strof (12-01-13), Thomelef (11-01-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φουλ αναπτυξη ειμαστε οι ατιμοι.

Σημερα κληρωσε και για εμας η μπιλια.

Παλι καλα που εχω και εκεινα τα χωραφια.
    Περιμενε, ερχεται και η φορολογηση στα αγροτεμαχια.

Το ειχε πει κι ο Μαο: Αν ξυπνησεις μια μερα κι εχεις 4 ορχεις, μη θεωρησεις οτι εισαι υπερανθρωπος. Καποιος σε πηδαει.

9. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (11-01-13), GiannisRob (11-01-13), katsaraios (11-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), nikos1400 (11-01-13), Panos 316T (11-01-13), Stamatis (11-01-13), Stathis (12-01-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (11-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τριπλασιάστηκε ο τζίρος του πειραιά απο το 10 στο 12. κάνει δουλίτσα η κοσκο τελικά...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ....
    τι δουλεια εχει η Κοσκο?
    γιατι πριν ο ΟΛΠ ζημιωνε κανεναν? ισα-ισα εδινε και λεφτα στους δημους....παρα τα μεγαλα φαγοποτια που εκαναν....
    και παλι εδωσαν το φιλετακι του λιμανιου στους κινεζους!
    ο ΟΛΠ συνεχιζει να δουλευει και επειδη εγινε πιο ανταγωνιστικος χαμηλωνοντας τις τιμες αρχιζει και αναπτυσεται, μεχρι που σε καποιους δεν θα αρεσει!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαλάρωσε σπάρα...εν όψη του ντίαλ και απο τότε που γίνονται σοβαρές κινήσεις, έχουμε αύξηση τζίρου 2 φορές επάνω.

αυτό που θέλω να πώ, είναι ότι όλη αυτή η ιστορία καλό κάνει μέχρι στιγμής. τους λόγους για τους οποίους κουνήθηκαν οι αργοκίνητοι και τριπλασιάσανε τον τζίρο μόνο αυτοί τον ξέρουν.

και μόνο η θεαματική αυτή αύξηση σε όλη αυτή την διάρκεια διαπραγματεύσεων σε σχέση με όλα γύρω μας να γκρεμίζονται είναι κάτι καλό.

αρα κάνει δουλίτσα η κόσκο. και για να στο πώ πιο απλά μήπως και δεν το ξανακαταλάβεις, κάνει δουλειά το ντίαλ που μαγειρεύεται με την κόσκο.

καπιζέ???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (11-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαλάρωσε σπάρα...εν όψη του ντίαλ και απο τότε που γίνονται σοβαρές κινήσεις, έχουμε αύξηση τζίρου 2 φορές επάνω.

αυτό που θέλω να πώ, είναι ότι όλη αυτή η ιστορία καλό κάνει μέχρι στιγμής. τους λόγους για τους οποίους κουνήθηκαν οι αργοκίνητοι και τριπλασιάσανε τον τζίρο μόνο αυτοί τον ξέρουν.

και μόνο η θεαματική αυτή αύξηση σε όλη αυτή την διάρκεια διαπραγματεύσεων σε σχέση με όλα γύρω μας να γκρεμίζονται είναι κάτι καλό.

αρα κάνει δουλίτσα η κόσκο. και για να στο πώ πιο απλά μήπως και δεν το ξανακαταλάβεις, κάνει δουλειά το ντίαλ που μαγειρεύεται με την κόσκο.

καπιζέ???
    χαλαροτατος ειμαι Θωμα....
    το οτι δουλευουμε μονο οταν βρισκομαστε κατω απο πιεση σαν λαος δεν νομιζω οτι περιμεναμε την Κοσκο να μας το δειξει, και κατι τελευταιο δεν ξερω και δεν εχω διαβασει περι 3πλασιασμου κλπ που πιστευω οτι και αυτα ειναι μαγειρεμενα νουμερακια...
    Ειμαι της αποψης οτι μεχρι τωρα οτι εχει γινει περα απο καποιους μεγαλοοφειλετες και καποιες επιχειρησεις που εκλεισαν (και επρεπε να ειχαν κλεισει απο καιρο) ειναι το απολυτο μηδεν... Οι Ελληνες σαν λαος θα σωθουν μονοι τους οταν το παρουν αποφαση και πρωτη κινηση που θα κανουν ειναι κοψουν τα κεφαλια σε αυτους που προσπαθουν να τους σωσουν!

τι ειναι το καπιζε βρε κοντουλη?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 11-01-13 στις 23:23

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και κατι τελευταιο, δεν ανεχομαι εστω και αν τετραπλασιαστουν τα κερδη, το κεντρικο λιμανι της πατριδας μου το φιλετο,της πατριδας που υπηρετησατε και αυριο θα υπηρετησω και εγω να ανηκει σε Κινεζους, οι οποιοι το απεκτησαν για ενα κομματι ψωμι συμφωνα με αυτα που επρεπε να παρουμε και καποιος @δης πλουτισε και το παιζουν κυριες οι π@@τανες η γυναικα του και οι κορες του....
    αυτο για να ολοκληρωσω τον συλλογισμο μου....

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φιλετο για φαγωμα δηλαδη το ΤΤ, ε?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Σελίδα 49 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3947484950515999 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP