μια χαρα το πουλησες με το καλο το επομενο!!!!!!!!!!!!!
dimtz (09-01-13)
με το καλο το επομενο οταν ερθει....
και μερικες φοτο για να το θυμομαστε...
Ζάντες αλουμινίου, Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service, Ζαντες 17", DVD, Υδραυλικό τιμόνι, Immobilizer, TV/Camera, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Πλοήγηση, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Airbag 4, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, Parctronic, Δερμάτινα Καθίσματα, Cruise Control, Bluetooth, CD Player, Υπολογιστής Ταξιδιού![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (11-01-13), bill_m3 (09-01-13), dimtz (09-01-13), Moufas E46 (09-01-13), steliosm46 (10-01-13)
να το βαλει καποιος στις κλεισμενες αγγελιες
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15567
Δημήτρη με το καλό να ρθει το νέο, απλά θέλει καλό ψάξιμο και οι ευκαιρίες πολλές.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
dimtz (10-01-13)
Αντε καλοφαγωτα Μητσαρα.Αριστο αυτοκινητο όντως!!Πουτ@ν@ κριση.Το 2009 θα εφευγε χαλαρα 14000
ΒΜW FANS
dimtz (10-01-13)
Μπραβο φιλε κρατα οσο μπορεις κασερι (αναλογα τις υποχρεωσεις σου) και θα βρεις πολλες ευκαιριες ειδικα μετα απο κανα 4ρι μηνες
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
dimtz (10-01-13)
αστα να πανε φιλε, τι να κανουμε ομως? ετσι ειναι αυτα, απλα εγω απο παντα ειχα στο μυαλο μου οτι το αυτοκινητο δεν ειναι επενδηση, τεσπα το οχημα εφυγε σε 3 μηνες , παλι καλα γιατι δεν υπαρχει χρημα στην αγορα, ειχα αρκετα τηλεφωνα και ακουσα πολλα, απο ανταλλαγες μεχρι και να το παρουν στα 6000, στην προκειμενη περιπτωση εγω πιστευω να ειμαι κερδισμενος ο χρονος θα δειξει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 10-01-13 στις 23:43