Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: Εξατμιση ή Εξαγωγη γενικα.....?

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα σου πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες αν σε προλάβω βέβαια...

Έχω προγραμματίσει να βάλω επιτέλους το τελικό απο 330 που έχω στην αποθήκη...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

BILL007 (15-01-13), Dermatis (09-01-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιμενω ...........καλο μπαξιμο!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

4. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Vassilis ///M (09-01-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχην να πω πως πρεπει να εχω ξαναανοιξει παρομοιο θεμα αλλα δεν το βρισκω
    Αν το εχεις ξανανοιξει το θεμα πας στο προφιλ σου στα στατιστικα στο Βρείτε όλα τα θέματα που ξεκίνησε ο/η Dermatis.
    Εκει λοιπον κλικαρεις και βλεπεις οτι θεμα εχεις ανοιξει μεχρι τωρα .
    https://www.bmwfans.gr/forum/search.php?searchid=942661
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

6. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (15-01-13)

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εαν βγαλεις καταλυτες βαλε στην θεση τους ελευθερα καζανακια και θα εισαι
    οπως πρεπει.
    Για το υπολοιπο της εξατμισης που λες, εαν το αμαξι ειναι πλουσιο σε μειγμα απο το εργοστασιο τοτε δεν θα χασεις αλλα θα παρεις στο μεγαλυτερο φασμα.

Σαν αγραφος κανονας ομως ισχυει πως ενα custom προγραμμα μετα απο αυτες τις επεμβασεις αποφερει τα μεγιστα.

Τα valvotronic νομιζω ομως οτι δεν προγραμματιζονται

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το εχεις ξανανοιξει το θεμα πας στο προφιλ σου στα στατιστικα στο Βρείτε όλα τα θέματα που ξεκίνησε ο/η Dermatis.
    Εκει λοιπον κλικαρεις και βλεπεις οτι θεμα εχεις ανοιξει μεχρι τωρα .
    https://www.bmwfans.gr/forum/search.php?searchid=942661
    Μμμμ τελικα δεν εχω ξαναφτιαξει θυμομουν λαθος..............Ευχαριστω πολυ παντως εμαθα κατι χρησιμο!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε μια συνομιλια που ειχα με την Power up exhaust στον πειραια μου ειπε πως τα 4 κυλινδρα δεν εχουν προκαταλυτες ..........οποτε ισως απλα βελτιωσω λιγο την εξαγωγη απο την μεση και κατω! Θα περασω μια βολτα απο εκει να το κοιταξω! Για οτι και αν κανω εννοειται θα δωσω feedback!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για εμένα βάλε ένα τελικό να αλλάξει ο ήχος και μην πειράξεις τίποτε άλλο!Στο 1.8 δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα να πειράξεις παραπάνω πράγματα,μόνο θα χάσεις!

Υ.Γ Για να κερδίσεις ελάχιστα ατμοσφαιρικά άλογα πας σε setup του τύπου κανίβαλοι εκκεντροφόροι, πρόγραμμα, full εξάτμιση, που δεν σε συμφέρει με τίποτα απο οικονομικής άποψης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-01-13 στις 13:13

11. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Dermatis (15-01-13), Panos 316T (16-01-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εμένα βάλε ένα τελικό να αλλάξει ο ήχος και μην πειράξεις τίποτε άλλο!Στο 1.8 δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα να πειράξεις παραπάνω πράγματα,μόνο θα χάσεις!

Υ.Γ Για να κερδίσεις ελάχιστα ατμοσφαιρικά άλογα πας σε setup του τύπου κανίβαλοι εκκεντροφόροι, πρόγραμμα, full εξάτμιση, που δεν σε συμφέρει με τίποτα απο οικονομικής άποψης.
    To γνωριζω και αυτος ειναι και ο σκοπος μου........απλως ισως αλλαξω σωληνα απο καταλυτη και κατω ( αυτο εννουσα απο την μεση και κατω)! Και το οικονομικο να μην σκεφτομουνα ( dream ) νομιζω πως δεν αξιζει μια περετερω αναβαθμιση σε αυτους τους κινητηρες ......αφου ισως με λιγοτερα λεφτα και σιγουρα πιο αξιοπιστα αλλαζεις μοτερ ή και αυτοκιντο που λεει ο λογος!

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.............
    Εχω backup ενα φιλτρο της BSR που μου ειχε χαρισει ενας φιλος για την μπεμπα και ποτε δεν μπηκε και δεν θυμαμαι και το γιατι! Το βρηκα σε ενα ξεκαθαρισμα της αποθηκης......
    Θα βοηθησει ή απλα θα αυξηση την καταναλωση?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    To γνωριζω και αυτος ειναι και ο σκοπος μου........απλως ισως αλλαξω σωληνα απο καταλυτη και κατω ( αυτο εννουσα απο την μεση και κατω)! Και το οικονομικο να μην σκεφτομουνα ( dream ) νομιζω πως δεν αξιζει μια περετερω αναβαθμιση σε αυτους τους κινητηρες ......αφου ισως με λιγοτερα λεφτα και σιγουρα πιο αξιοπιστα αλλαζεις μοτερ ή και αυτοκιντο που λεει ο λογος!

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.............
    Εχω backup ενα φιλτρο της BSR που μου ειχε χαρισει ενας φιλος για την μπεμπα και ποτε δεν μπηκε και δεν θυμαμαι και το γιατι! Το βρηκα σε ενα ξεκαθαρισμα της αποθηκης......
    Θα βοηθησει ή απλα θα αυξηση την καταναλωση?
    Παραπανω βαβουρα απο την εισαγωγη, ελαχιστα πιο ξυπνιο γκαζι στο πατημα του πενταλ, ελαχιστα αυξημενη καταναλωση. Για τη βαβουρα και μονο αξιζει.

14. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (15-01-13), Dermatis (15-01-13), Vassilis ///M (15-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άκου Πάρη.Αρκετά παιδιά από δω μέσα όπως και εγώ έχουμε βάλει στο valvetronic
    τελικό από 6κύλινδρο.Με ένα Υ είσαι Οκ εκτός και αν βρεις από Μ52 όπως το γατόνι
    ο gyiama το οποίο έχει μια είσοδο και δυο εξόδους.Από ήχο ένα πολύ ελαφρύ
    βράχνιασμα στις μεσαίες και τίποτα άλλο.Το αυτοκίνητο δεν έχασε πουθενά.Εγώ κατάλαβα
    μια πολύ μικρή διαφορά στην απόκριση προς το καλύτερο αλλά τίποτα σπουδαίο.Το δικό
    μου το μαμά το τελικό το πούλησα σε κάποιον που το έψαχνε απεγνωσμένα γιατί είχε
    αλλάξει το δικό του με ένα aftermarket και το αμάξι χαμηλά ψόφισε,γι'αυτό προσοχή με
    ότι επιλέξεις...Φίλτρο ελεύθερο έβαλα κι εγώ μέσα στο κουτί όταν έκανα πρόγραμμα.Από
    ήχο εντελώς τίποτα και από διαφορά δεν τρελάθηκα και το ξανάβγαλα

16. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Dermatis (15-01-13)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP