σημερα ηταν η τριτη φορα που εστειλα ανθρωπο στην εφορια να μου παρει καποια σηματα...
οι ουρες ηταν τεραστιες...
πολυς κοσμος καταθετει πινακιδες...
εχει ακουσει κανεις κατι για παραταση?
σημερα ηταν η τριτη φορα που εστειλα ανθρωπο στην εφορια να μου παρει καποια σηματα...
οι ουρες ηταν τεραστιες...
πολυς κοσμος καταθετει πινακιδες...
εχει ακουσει κανεις κατι για παραταση?
Οπως καθε χρονο ετσι σιγουρα και φετος θα δωσουν την παραταση την τελευταια στιγμη..
Το μεγαλο ομως θεμα ειναι οτι επειδη αρχισε μαζικη παραδοση πινακιδων και ως ενδειξη διαμαρτυριας στις παραλογες και αδικες αυξησεις των τελων,οι εφοριες πλεον δεν παραλαμβανουν πινακιδες εαν δεν παρουσιασεις σχεδιαγραμμα για το που θα ακινητοποιησεις το αυτοκινητο ή αποδειξη φυλαγμενου χωρου ή καποιο πειστηριο οτι θα ειναι σε ιδιωτικο γκαραζ!!!!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ καλα ακουσατε!! γαι να μην παρεκτραπω και παρεξηγηθω θα σταματησω εδω....
Νιωθω ομως πολυ μαλα...ς.
Και δεν το λεω για μενα .....μπορω να ορκιστω.....αλλα βλεπω ανθρωπο που παλευει μια ζωη να βγαλει ενα μεροκαματο με ενα αμαξακι του κωλου 15ετιας και ερχεται η οικολογα και του ζηταει εναμιση μισθο για να παρει τα τελη................ρε ξεμωραμενοι αν μπορουσε δεν θα το αλλαζε για να παρει καλυτερο και οικονομικοτερο????????
ΓΙΑΤΙ??
Σορυ ρε παιδια αλλα τα εχω παρει....τον βλεπω καθε μερα τι τραβαει.....![]()