Σελίδα 35 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536374585 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 341 έως 350 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...
    Του Σπάρα θα είναι και δεν το μαρτυράει!!!

Εύγε παλικάρι μου!!!
    Βλέπεις πολύ μπροστά!
    Και πάλι μπράβο!!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

hades7 (07-01-13), Ptboul (08-01-13), spar@ (08-01-13), Stathis (08-01-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.

Read more: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/sto...#ixzz2HIAEN4fP
    και που θα τους βαλουνε ??

ή μηπως αυτος που δεν πληρωνει τα χαρατσια εχει να πληρωσει εγγυηση ?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

5. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Ptboul (08-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γι'αυτό δεν είναι κατάλληλος όπως είπα και πιο πίσω. δεν μπορεί να προσπαθεί να χώσει μέσα κάποιον ο οποίος δεν έχει, ενώ απο την άλλη να κάνει πίσω στις απαιτήσεις των κλεφτουπαλλήλων.

το ότι δεν πληρώνει κάποιος το χαράτσι, σημαινει πως έχει στεγνώσει μαλάκα στουρνάρα. γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις? γιατί δεν τους γράφεις στα @@ σου τους ψευτοαπατεώνες του δημοσίου να αρχίσεις να τους σκίζεις???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (07-01-13), chrisgiapz3 (07-01-13), Stathis (08-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατι υπαρχουν και οι τζαμπα μαγκες σαν τον φορτηγατζη που δεν πληρωνε διοδια "γιατι δεν ειχε", αλλα μολις ηρθε το μπουγιουρντι, "λεμε και καμμια μαλκια να περναει η ωρα".

9. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

doctore (08-01-13), Ptboul (08-01-13), S8N (08-01-13), Stathis (08-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα δεν διαφωνω Τομι στην λογικη...
    καπου αλλου εγραψε ο φιλος οτι ειναι μικρος και δεν ξερει την ιστορια(δεν το λεω ειρωνικα) οποτε εξηγω οτι ολο το συστημα ειδικα αυτο των ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ και οχι ιδιωτων οπως εσυ που πασχιζεις να κρατησεις βιωσιμη την επιχειρηση σου ,δεν το ταρακουναει κανεις...

Τα λετε μονοι σας ρε παιδια δεν μπορει να πληρωνονται με δανεικα παντα και αγυριστα αυτο λεω ο χριστιανος
    μα το ιδιο πραγμα λεμε...

οσο για το μικρος ποτε εγω το εγραψα?..μαλλον μπερδευεσαι φιλε και απαντας σε αλλον.

στην ουσια τωρα ,σου φαινεται μαυτα που εχω γραψει(και ειναι πολλα αν τα εχεις διαβασει) οτι δεν εχω περασει απο ολη την μεταπολιτευτικη μπουρδα ?το αν διαφερουμε στην λογικη ειναι αλλο θεμα...

κοιτα τωρα εχεις 2 επιλογες .δεν ειμαστε ισπανια,ουτε καν ιταλια!οποτε να ψηφισουμε νομους που εχουν υποψιν το δικαιο και το κοινο συμφερον ,οπως ειδα ενα σχολιο πιο πανω εκανε ο πρωθυπουργος στην ισπανια ειναι δυστυχως στην σφαιρα της φαντασιας.σιγα-σιγα γινονται αυτα εδω

οποτε η' περνουμε τα οπλα και τα διαλυουμε ολα η' παμε σιγα-σιγα..οπως γινεται.στην διαγνωση της καταστασης δεν διαφωνουμε πιστευω...στην αντιμετωπιση εχεις να προτεινεις κατι?εγω προτεινα κανα 2 πραγματα σε μερικους τομεις και ατομικα και σαν κοινωνια και πολιτικα.και ζω στην ελληνικη πραγματικοτητα.ετσι οπως δυστυχως ειναι.με μπομπολες με εφοπλιστες που δεν πληρωνουν φορους κ.λπ. μην τα ξαναλεμε...
    ομως δεν καταλαβα τι προτεινεις?εγω ειπα..εσυ???? εκτος αν θες να παρουμε τα οπλα.γιατι απο ανταρτες του πληκτρολογιου εχω χορτασει.η' αν θες να κλεισουν δουλειες.δεν καταλαβαινω τι προτεινεις.ειναι κλεφτες, ναι το ειπα.που διαφωνουμε δεν καταλαβα!πρεπει να κοιτας την πραγματικοτητα.αυτην την στιγμη αυτοι κλεβουν αλλα δινουν και δουλειες.ολοι τους.αυτο που πρεπει να γινει ειναι να κανουν ολα αυτα που λεμε.η διαφωνια μας (αν καταλαβα καλα) ειναι οτι εσυ θελεις να κλεισουν και να τους βαλουμε μεσα αφηνοντας κοσμο στον δρομο ενω εγω θελω να γινει χωρις να χασει κοσμος την δουλεια του.αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα...τελος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κυκλος ειναι. Εχει πανω και κατω.
    Πιες ενα για τις καλες μερες που περασες και κοιτα διπλα σου τις καλυτερες που θα ερθουν.

Η ζωη ειναι εμπρος.
    φιλε οτι πιο ωραιο και περιεκτικο εχω διαβασει,μιας και εγω περναω τα ιδια αυτο το διαστημα.νασαι καλα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 07-01-13 στις 13:49

11. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

Stamatis (07-01-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εξω ριχνει παρταλια!!!
    και εκει που ειμαι αραχτος κτυπαει το κινητο, γιατι το σταθερο ειναι χαλασμενο απο τις 30/12/2012 και ο λατρεμενος μας οτε εν ετη 2013 δεν εχει καταφερει ακομα να αποκαταστησει την βλαβη εδω και δεκα ημερες(κα ργιο ληδες).
    Λοιπον κτυπαει το κινητο και ειναι η γυναικα μου, η οποια με ρωταει το εξης
    -Γιαννη που ειναι η ρεζερβα στο αυτοκινητο?
    σφιχτηκε το στομαχι μου, ενας πονος διαπερασε την τομη και πανω που σχεδον ειχε αρχισει να τρεμει το χερι μου σκεφτηκα...
    τι με νοιαζει αφου η γυναικα δεν ξερει να οδηγειαρα δεν εχει το αυτοκινητο!!!
    Ας ανησυχησει ο ανδρας καποιας αλλης γιατι μια συναδελφος της απο την δουλεια την εβαλε να ρωτησει...
    Τωρα βεβαια αν δεν ξερεις που ειναι η ρεζερβα τι στο καλο χρειαζεσαι αυτη την πληροφορια, γιατι να ξερει να αλλαξει λαστιχο εως απιθανο το βλεπω!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 08-01-13 στις 11:54

13. The Following 10 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (08-01-13), bill_m3 (08-01-13), Eleni (08-01-13), katsaraios (08-01-13), Kostas_1 (08-01-13), Panos 316T (08-01-13), PANOS-E60 (08-01-13), S8N (08-01-13), Stathis (08-01-13), wheelman (08-01-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι το σταθερο ειναι χαλασμενο απο τις 30/12/2012 και ο λατρεμενος μας οτε εν ετη 2013 δεν εχει καταφερει ακομα να αποκαταστησει την βλαβη εδω και δεκα ημερες(κα ργιο ληδες).
    Τι έχει παιχτεί; Πρέπει να έχει γίνει τρελή ζημΝιά σε κεντρικό καλώδιο. Το πολύ 3 μέρες είναι η αναμοΝή κανονικά.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εξω ριχνει παρταλια!!!
    και εκει που ειμαι αραχτος κτυπαει το κινητο, γιατι το σταθερο ειναι χαλασμενο απο τις 30/12/2012 και ο λατρεμενος μας οτε εν ετη 2013 δεν εχει καταφερει ακομα να αποκαταστησει την βλαβη εδω και δεκα ημερες(κα ργιο ληδες).
    Λοιπον κτυπαει το κινητο και ειναι η γυναικα μου, η οποια με ρωταει το εξης
    -Γιαννη που ειναι η ρεζερβα στο αυτοκινητο?
    σφιχτηκε το στομαχι μου, ενας πονος διαπερασε την τομη και πανω που σχεδον ειχε αρχισει να τρεμει το χερι μου σκεφτηκα...
    τι με νοιαζει αφου η γυναικα δεν ξερει να οδηγειαρα δεν εχει το αυτοκινητο!!!
    Ας ανησυχησει ο ανδρας καποιας αλλης γιατι μια συναδελφος της απο την δουλεια την εβαλε να ρωτησει...
    Τωρα βεβαια αν δεν ξερεις που ειναι η ρεζερβα τι στο καλο χρειαζεσαι αυτη την πληροφορια, γιατι να ξερει να αλλαξει λαστιχο εως απιθανο το βλεπω!!!
    Γιάννη αυτός δεν είναι επίκαιρος προβληματισμός αλλά διαχρονικός!
    τούρμπο και πράσινα άλογα

16. The Following 2 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Nino (08-01-13), Ptboul (08-01-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Την πληροφορία την ήθελε η γυναίκα για να ενημερώσει τον επίδοξο αλλαχτή - συνάδελφο.

Δε ρώταγες τι αμάξι είναι μπας κ έχει ραν φλατ?
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

18. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

katsaraios (08-01-13)

Σελίδα 35 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536374585 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP