Σελίδα 10 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 144

Θέμα: Υπερυθρη Θερμανση...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποια πουλατε, αυτα που σε ζεσταινουν μονο οταν εισαι μπροστα?
    ή τα αλλα που ζεσταινουν ολο το δωματιο?
    εχεις κανενα πανελ για δοκιμη ωστε οποιος ενδιαφερεται να το δοκιμασει?

επισης μικρυνε την υπογραφη σου, διοτι δεν επιτρεπονται μεγαλοι χαρακτηρες.
    αλλιως θα τη μικρυνουμε εμεις.

Φυσικα! Υπαρχουν διαθεσιμα και καινουρια και για δειγματισμο και αν θελει καποιος να τα δει σε ολοκληρο σπιτι ως βασικη θερμανση. Δεν ξερω ποια εννοεις οτι ζεσταινουν αν εισαι μπροστα..αυτα πανε με τα τετραγωνικα και την διαταξη του χωρου.

Δεν μου ειπες ο φιλος σου ποια ακριβως πηρε και δεν ηταν καλα? Μηπως δεν ηταν πανελ υπερυθρης θερμανσης?

οσο για την υπογραφη μπορω να την αλλαξω και μονος μου!

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν ξερω μαρκα ουτε ρωτησα λεπτομερειες γιατι δεν με ενδιεφερε να ξερω αυτες τις πληροφοριες.
    οταν τον ξαναδω θα ρωτησω.

Rides
    0

Προεπιλογή

1ο ποστ και αμεσως διαφημιση...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 17-09-12 στις 13:25

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλως ήρθες. Αν θες να διαφημιστεις, μιλησε με τους διαχειριστές
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-12-12 στις 14:16 Αιτία: διαφημιση

Rides
    0

Προεπιλογή πάνελ υπέρυθρης

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Αceman①⑨②⑤™ Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω πανελ στο δωματιο μου εδω και καποιους μηνες.

Ακριβως απεναντι ειναι το αλλο υπνοδωματιο και εχουμε και στα 2 θερμομετρα.

Εγω το καιω 24/7 και εχω δει διαφορες περιπου 5βαθμους στα δωματια.

Η καταναλωση του ειναι μετρημενη και δε ξεπερναει τα 90 λεπτα με 1ε τη μερα.

φυσικα μεγαλυτερο ρολο παιζει απο οτι καταλαβα να μην σβηνει το σωμα και να τοποθετειται σε τοιχο που δεν ειναι εξωτερικος του σπιτιου.

γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το προιον μεχρι στιγμης.

Καλημέρα
    εγω αγόρασα πάνελ υπέρυθρης
    και είμαι πολυ ικανοποιημένος, πήρα για δωμάτιό μου που είναι 13 τετραγωνικά ενα 400w...
    Μεχρι στιγμης και εγω ικανοποιημένος είμαι, δεν ξερω ομως ακόμα πόσο θα μου έρθει η ΔΕΗ!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 07-01-13 στις 13:32 Αιτία: Τα ονοματα των καταστηματων με προσωπικο μυνημα αν θες

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

400w για 13 τετραγωνικά.... ουτε για αστειο!!!!!

7. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

S8N (29-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

far-infrared radiation panels... θα πω απλά πως οι συσκευές "εκπέμπουν ακτινοβολία" (θα ήθελα να γίνω πιο αναλυτικός αλλά το φόρουμ ολόκληρο δε θα μας φτάσει) σε συχνότητες far-infrared... για όσους δεν ξέρουν far-infrared πέφτει στο φάσμα κάπου μισό σκαλί πιο κάτω από τα microwave. για πλήρες πινακάκι (https://en.wikipedia.org/wiki/Infrared)

ναι, έτσι λέγεται το αμέσως επόμενο φάσμα ακτινοβολιών... σας θυμίζει κάτι; μήπως μια συσκευή που έχετε στο σπίτι σας;;; μήπως αυτή που είναι στην κουζίνα... αυτήν που αμερικανοί χρησιμοποιούν κατά καιρούς να στεγνώσουν κατοικίδια όταν μένουν από λεφτά για να κάνουν μύνηση στην εταιρία παραγωγής;

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καπου εισαι λαθος νομιζω..αν ηταν ετσι οτιδηποτε ειχε ακτινοβολια θα μας εκανε πρασινους.. αν δεν συμβαδιζει με την συχνοτητα του ανθρωπου δεν βλαπτει..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    καπου εισαι λαθος νομιζω..αν ηταν ετσι οτιδηποτε ειχε ακτινοβολια θα μας εκανε πρασινους.. αν δεν συμβαδιζει με την συχνοτητα του ανθρωπου δεν βλαπτει..
    τα φαγητά που ζεσταίνω στο microwave μια χαρά χρωματάκι έχουν... δεν είπα ότι η ένταση είναι ίδια (προφανώς και βρίσκονται μισή σκάλα παρακάτω από άποψη συχνότητας και μήκους κύματος) όμως η βασική αρχή για την παραγωγή θερμότητας είναι η τριβή των σωματιδιών. με τα near-infrared panels η ακτινοβολία συντονίζει τα κύταρα του οργανισμού (κυρίως νερό) με αποτέλεσμα να πάλλονται και κατόπιν λόγω της τριβής να ζεσταίνονται. Γι αυτό κ όλας, τα πανελ ζεσταίνουν κυρίως το ανθρώπινο σώμα και λιγότερο τον περιβάλλοντα χώρο.

anyway, δεν κοιτάω να κάνω δυσφήμηση, έχω και εγώ τις ιδιοτροπίες μου. Για τον ίδιο λόγο που δε θα θελα να μένω σε απόσταση μικρότερη του μισού χιλιομέτρου από πυλώνες ή κεραίες κινητής, έτσι και δεν επιλέγω αυτόν τον τρόπο θέρμανσης.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειπα οτι πας να κανεις δυσφημιση αλοιμονο... απλα μπορει να ξερεις κατι παραπανω απο εμενα και να μας εξηγησεις καλυτερα. εχεις καποια σχεση με το αντικειμενο υπερυθρη υπεριωδη κτλ?

εγω το εχω στο μισο μετρο παντως και δεν νιωθω κατι περιεργο. αν ειναι ετσι οπως λες δεν θα επρεπε να παθαινουμε το ιδιο και οταν ειμαστε κοντα με αλλους ανθρωπους?

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP