Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 82

Θέμα: Άλλαξε χέρια η ΒMW στη Λάρισα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το θεμα φιλε δεν ειναι αν ηθελες να τα δωσεις εσυ αλλα οτι δεν επρεπε να τα παρουν αυτοι.γιατι σκοπος τους ειναι η' θα επρεπε να ειναι να εξυπηρετησουν σωστα τον πελατη και οχι να τον γδυνουν με το παραμικρο επειδη δεν εχουν δουλεια ,τωρα.
    τους δινεις το δικαιωμα αθελα σου να αποκτουν μια λαθος νοοτροπια οπως το παραδειγμα με τον φιλο σκανια σε αναλογο τοπικ που τους εκοψε τον βηχα.

το ιδιο θεμα ειχα και εγω πριν λιγο καιρο αλλα βαθια υποψιασμενος(ναναι καλα τα φορουμ) εκανα τηλεφωνικα την ιδια ερωτηση σε 3 αντιπροσωπειες αθηνα και θεσσαλονικη.μια εξ αυτων πολυ μεγαλη ζητουσε να το δει απο κοντα(σιγα) η' αλλη ηθελε τα ιδια χρηματα και η τριτη οχι μονο μου εδωσε τηλεφωνικα επι 10' οδηγιες να το σβησω αλλα μου ειπε αν δεν τα καταφερω να παω απο εκει να γινει ελεγχος και στα αμορτισερ που ηθελα ,ΔΩΡΕΑΝ.αλοιμονο μου ειπε...βγαλε συμπερασματα...ερευνα την αλλη φορα.

2. The Following 6 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

aristent (03-01-13), Bazil Van Sinner (03-01-13), Driver M (03-01-13), Eleni (03-01-13), Stathis (03-01-13), Thomelef (03-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP