Βρε Στελιο μου,τι θα ωφελησει αν αλλαξεις βαλβολινες?Παλι δεν θ'αντεξει το μικρο καβουκι στην πιεση της ροπης και της πιστας....Το κορωνοπηνιο ειναι αδυναμο στα μικρα καβουκια και δεν αντεχει πολλα-πολλα...
Βρε Στελιο μου,τι θα ωφελησει αν αλλαξεις βαλβολινες?Παλι δεν θ'αντεξει το μικρο καβουκι στην πιεση της ροπης και της πιστας....Το κορωνοπηνιο ειναι αδυναμο στα μικρα καβουκια και δεν αντεχει πολλα-πολλα...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
εαν τελικα το αλλαξεις ξερεις οτι θα μου το πεις ε ??αχαχαχ
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Πουλα το στο παλικαρι Στελιο και σου'χω ετοιμο 3.15 μπλοκε με μεγαλο καβουκι!
Κωστη προσφατα φιλος εσπασε τετοιο ΚΑΙ στο δρομο και ειχε μονο 140hp!!!Ο Στελιος ομως ειναι μελος της ντριφτοπαρεας μας,μπαινει πιστα,οποτε οπως καταλαβαινεις,τ'αμαξι εχει καθαρα ντριφταδικο προσανατολισμο....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Μιχαλη για στειλε πμ για το μπλοκε για να ψαξω και κανα ιμιαξονιο μπας και αλλαξω(αν και ξερω οτι με το 3.15 θα ξενερωσω αλλα ενταξει η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αλλαχτει. . .)
ενταξει παιδια βρηκα επιτελους διαφορικο με βημα 3.45 και μπλοκε!! το παραγγειλα σημερα και το περιμενω πεμπτη παρασκευη λογικα !! θα σας πω εντυπωσεις μολις το περασω επανω !
Εε καλα μονο αυτο θα μας πεις.... δωσε πληροφοριες στο λαο...απο που? Ποσο? ? Αντε καλες σβουρες τωρα...το νου σου!!!
Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2