Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Black_V Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα σε όλους,

1o μου ποστ στο forum και το κάνω εδώ μιας και αυτό το topic ήταν η αφορμή της εγγραφής μου, ψάχνοντας για μια 5αρα να αντικαταστήσω το Golf mkv GTi μου. @S8N δεν είχες ένα λευκό mkv?

Αναμένοντας το διάδοχο σε λίγες μέρες και βλέποντας τον περιορισμό από τις 3 πόρτες του Gti, θέλω να το αλλάξω με κάτι πιο ευρύχωρο για μετακινήσεις κυρίως του Σ/Κ και ταξιδίων (4-5 το χρόνο).

Για να μην μακρηγορώ (θα ανοίξω άλλο thread για γνώμες) είχα δει και το συγκεκριμένο 530 από κοντά (με κλειστό το μαγαζί) και έχω τραβήξει κάποιες πιο κοντινές φωτό...Σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση με γδαρσίματα στη δεξιά πόρτα & στον πίσω προφυλακτήρα. Η μπροστά δεξιά ζάντα θέλει επισκευή, και τα λαστιχά του αλλαγή (+1Κ¤). Αυτό που με προβλημάτισε (μπορεί και να μην είναι τίποτα) είναι η στραβωμένη πίσω δεξιά κιθάρα....

Σήμερα τον έπαιρνα ολο το πρωί τηλ για να παω να το δω.....δεν απαντούσε κανείς....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Black_V Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση με γδαρσίματα στη δεξιά πόρτα & στον πίσω προφυλακτήρα. Η μπροστά δεξιά ζάντα θέλει επισκευή, και τα λαστιχά του αλλαγή (+1Κ¤). Αυτό που με προβλημάτισε (μπορεί και να μην είναι τίποτα) είναι η στραβωμένη πίσω δεξιά κιθάρα....

Το αμαξι το είδεςμε κλειστό μαγαζί.....αρα το εχει αμολαρει εξω......
με αυτη την ζαντα και τετοιες γρατζουνιες...μαλλον ο κατοχος δεν ηταν και πολυ κιμπαρης με το αμαξι του......